23 Mart 2009 Pazartesi

Blog Sitelerinize Nasıl Ziyaretçi Çekebilirsiniz ? (Çeviri)

Genel olarak trafik çevrimiçi iki serbest etmektedir. Bu kaynaklar genel Sosyal trafik ve Arama Motoru trafik olarak tanımlanmıştır. Tüm yeni 99% bir blog kurmak online veya web sitesi ve denemek ve sosyal trafik elde devam edin. Onlar bunu yapmak çünkü herkes öyle.

Sosyal trafiğin Kayıt ve onları sitenizi tanıtmak izin StumbleUpon, Digg, Reddit, Entrecard, Forumlar ve diğer hizmetleri yüzlerce gibi sosyal ağları kullanarak oluşur. Bu hizmetler ne Web 2.0 olarak bilinir ve omurga ve daha yeni bir sürümü Facebook, MySpace ve geçerli moda çevresinde merkezli - kıkırdamak dönüşmüştür.

Genel bir fikir var çıkın ve arkadaşlar bu şebekeleri kullanarak, çevrimiçi sitenize onları beraberlik, vay onların içerik ve bağlantıları için gösterdiğiniz dolu taraftar gelen sel gelip bekleyin hale getirilmesidir. Gibi bağlantıları daha fazla insan olarak trafik artış artış ve site bulmak daha fazla bağlantı aracılığıyla ve Darren Rowse Problogger veya hala büyük ölçüde geliştirebilir kişisel ün başarısız gibi ünlü olacak bir gün daha fazla kişi söylemek çevirmek Engadget veya Huffington Post gibi popüler bir site.

Tüm bu - popüler olmanın en bariz parasal konular pek çok avantajı bir kenara sahip bir itiraz olduğunu. Birçok kişi blogu çünkü söyleyin sadece görüşleri için bir çıkış istediğiniz bir şey var. Diğer bir yazar olma hayalini ve net kendi hikayelerini yayınlamak için kullanın. Ve orada çalışmanızı alın keşfetti almak. Müzisyenler ve film aynı şekilde net use. Bir blog ya da bir gün sizin söylemek olacaktır sitesi, "ne noktası herhangi bir okuma veya izlerken veya yaratıcı çıkış dinlerken bir başlangıç için ne olursa olsun neden?"

Bu noktada, siz ve sürekli bir sosyal ağlara döndürecektir trafik bulmak için macera başlar olacaktır. Sen çok hızlı bir sosyal trafik oldukça kolay StumbleUpon hatta Entrecard kullanarak kolay kullanarak alabilirsiniz keşfedeceksiniz. Heyecan ve her kolay olabilir. Sen forumları katılacak ve iş için niş bir "yetki" olma at. Arkadaş yapacaktır. Bu bağlantılar göndereceğiz. Tüm harika olacak ... bir süre için.

Iki şey olur yolunda bir yıl altı ay - bu her zaman olur ve ister büyük bir okuyucu ya da sağlamış olur. En fazla bir gün sonra ve bir köpek gibi çalışıyoruz tüm çalışan hiçbir faydası çok az olduğunu biliyoruz. Sosyal trafik sabit bir eziyet olduğunu. Eğer gönderdiğiniz, kıs kıs gülme, kazma, güçlük, entrecards bırakırken, diğer blogları ya da diğer günlük ev işleri orada trafik kurur adınız korumak için gerekli yorum bırakarak dur. Olarak bilgisayarınızı önünde otururken zaman harcamaya mindedly tek marka geliştirme Ayrıca sağlık ve arkadaşlarınız deteriorates ve aile ihmal edilir. Bile birkaç bin RSS aboneleri geliştirmek - şey en yeni başlayanlar, başarılı bir blogcu olarak - hala "Değer bütün bu iş kendinize soracak düşün başardınız?"

Niçin? Bir noktada herkesin Çünkü bu iş için telafi olmak istiyor. Şimdi, çünkü "yazmak için" ya da sadece kendi görüşlerini açıklaması için bir çıkış ihtiyacı ve senin gibi inanıyorum ki bunu yapıyor söyleyebiliriz. Sorun, sadece yazarken veya opinionating herhangi bir çıktı OKUMUYOR memnun olması değil. Sen sosyal trafik döngüsü içine sucked alacak ve bu iş bulmak. Ve size daha sonra bunun için bir para ödülü isteyecektir sabit - bir form veya başka bir iş. 10000 okuyucuların geliyor olması ve sadece kesme alışkanlık okurken bir kitap anlaşma cisim değildir. Ya da reklamverenler para yapamazsınız. Veya JV (ortak girişim) sunuyor görünmez. Ve bunun içine beklenebilir zaman yatırım konusunda daha fazla geri koymak için daha fazla çalışması için bir ödül istiyorum olacak bir noktada bloglama için olursa olsun ne nedenle.

Ve bu sorun - sosyal trafik bir getiriyi elde alışkanlık. Para harcamak yok - onlar tıklayın reklam yoktur reklamverenlerin hiçbir olarak aslında bilinen haline gelmiştir artık sosyal sitelere envanter tedarik vardır. Today.com 10 milyon sayfa bir ay hit iddia ediyor. Bu oldukça önemli bir trafik. Peki neden bu sitede büyük reklamverenler görüyorum? En finans / kredi / banka reklamlar nelerdir? Otomatik şirket reklamları? Büyük markalar? Gördüğümüz siteler çıkıyor için reklamlarıdır. Ve AdSense.

Reklamverenlerin bu etki alanı için trafik rağmen gelmeyen. Today.com bir bu sitede şu anda hangi haddeleme bulunmaktadır ortağıdır pazarlama platformları kullanarak para demektir bulmak zorunda kalmıştır. AdSense iyi alt olarak yapmaz-domains primi için TBM (tıklama başı maliyet) ve fiyatlı akıllı hedefleri değildir. Onlar AdSense ve tıklama başına pennies elde TO en sıkıntılı olduğunu. Today.com başarılı bir alan trafik dayalı ama birçok bu tüm trafiği eşit olmadığını öğrendim sahip açıldı. Bu etki alanları trafik çoğunluğu sosyal ağlar ve sosyal trafiğinin iyi dönüştürmek değildir - onlar o kadar kar yapamaz anlamına gelir.

Bu daha sonra şansını kendinize ve okuma bloglar ve net sörf zaman adil bir miktarda harcama bir site var okuyorsunuz. Trafik sosyal. Bir arkadaş sitede bir şey aldım en son ne zaman oldu? Veya Reklam tıkladıkları? Sık sık tüm ve ne yapmak değil tüm diğer sosyal blogcular ve sosyal ağ kullanıcıları yapmak. Buradasınız okuyabilirsiniz. Sen çevrimiçi bilgi arayan ve bir şeyler satın almak için değil.

Arama motoru trafiği oldukça farklı. Çoğu insan tarafından çok arama motorları - Google kullanın - bir şey bulmalıyız. Sen Today.com için bir Broadway müzikal bilet istiyorum veya don't go New York'ta bir otel arıyor. Google kullanın. Aklınızda bir amacı var ve bir şeyler satın alma genellikle gerektirdiği veya en azından belirli bir şey hakkında bilgiye ihtiyacımız var. Çünkü insanlar özellikle sizin sunduğunuz arıyor oluşur Ara trafik ve hedeflenen olsun veya karşılığı çevrimiçi yapmak için sadece okuyucuların istiyorum çalışıyoruz, arama trafiğini istediğiniz trafiğinden oluşur.

Eğer bir mizah başka nedeni sadece sonra eğlendirmekle için blog neden hedef insanlar mizah bloglar arıyor? Bu dönem için "mizah blogu Google numara 1 sıralaması için yapmanın en kolay yolu. Bir ay sitenizde bulabilirsiniz ortalama 2400 insanlar. Eğer komik fotoğraflar "gibi daha fazla ilgili anahtar kelimeler için" sıralama "Espri yazar", "mizah", "komik resimler", "komik hikayeler" vb sonra sonunda sitenize günlük ziyaretçi sayısı binlerce olacak. Ve bu en iyi bölümü - size veya tüm ve aynı trafik her gün görünür değil istiyorum gönderebilir. Ayrıca diğer bloglar veya güçlük veya entrecards atılan veya diğer ev işleri sosyal pazarlama ilgili işi yorum 1 dakika harcamak zorunda asla. Ve kek üzerindeki glasaj - Arama trafik olacaktır tıklayın reklamları. Onlar ve mizahi yazı okumaz, çünkü seni bulduk sırasında büyük olasılıkla diğer gülünç sitelere onları noktası bu reklamları tıklamaları gidiyorsun mizah arıyor. Eğer para veya değil Onlar don't care - onlar değil blogcular. Onlar sivil bir şey arıyor ve edecektir tıklayın şey kendi amacı için sebep vardır.

Arama trafiği almak için süreci aslında çok basittir ama o ve çalışma süre geçer tüm sabır çoğu. Ayrıca sosyal trafik ile birlikte yapılabilir. Sorun sadece sosyal trafik takip blogcular 99% tamamen arama trafiği sağdaki git elde gelen kapıyı kapattı. Bu olmak zorunda değildir ve nasıl arama motorları büyük ölçüde sosyal trafiği azalmakta süre ile kapalı ödeyecek bazı temel SEO tekniklerini kullanmak için optimize etmek için size gösterir. Sırasında uzun süreli arama trafiği için site oluşturma Sen hemen trafik sosyal ağlar kullanabilirsiniz. Eğer, sonunda ve dünyadaki tüm sosyal trafiğin gerçeği değiştirmez yanmak olan arama trafiği elde değil.

Bu blogunuza şunlardır arama trafik çekmek için SEO Temelleri kullanılmış olmalıdır;

Kendi URL'sinde anahtar kelime kullanmanız gerekir.

Kendi Blog Başlığı anahtar kelime kullanmanız gerekir.

Bu Yazı Başlıklarını anahtar kelimeler kullanmanız gerekir.

Bu yazı içeriğinde anahtar kelimeler ve ilişkili terimler kullanmak gerekir.

Siz eğer tüm mesajlar aynı anahtar kelimeleri ilgili sadece sayfa başına bir yazı gönderme tarafından en iyi arama sonuçları elde edecektir.

Eğer kullanıyorsanız AdSense sonra her zaman sayfa başına bir yazı sadık.

Eğer kullanarak fotoğrafları ardından anahtar kelimeler alt etiket olarak kullanılmalıdır.

HTML sayfalarınızın içerik toplu kullanmak gerekir. (düz eski metin)

Tüm yapmanız gereken, arama motorları için sitenizi optimize etmek için gerek Bu basit küçük adımlar. Anahtar kelimeleriniz için endeksli olacaktır ve olmuştur. Nasıl sıralanır almak yüksek rekabet bağlıdır. Eğer üst rütbeli küçük birşey yapmadan elde olabilir az rekabet olduğunu. (Bir çoğu uzun kuyruk anahtar kelimeler için bazı Google trafik deneyimi. Çünkü içerik o küçük rekabet ve Google sahip bir terim kullanılır Bu birisi o terim için arama - ne yazık ki bu terimleri genellikle kadar trafik vermeyin) sitenize bulundu Eğer rekabet gereken bir sürü ise sitenize bağlantıyı işaret ve demirlemiş metin, anahtar kelime kullanarak işaret geri. İşte bu, herhangi bir anahtar kelime çevrimiçi hakim için gerekli olmasıdır. Basit evet. Zor kısmı tüm demirlemiş geri rekabetçi anahtar kelime hakim, ancak bu görev çok daha kolay hale getirecek benim yerinde tavsiye aşağıdaki gerekli almak olacak uygulamada - özellikle de sosyal ağlar kullanın.

Şimdi bana neden söz pm göstermek sağlar.

Ben "" birkaç paragraf önce benim örnek site için bir yol olarak mizah bahsettiniz. Ama önce bir ön-sen in doldurmak için amble

Bu benim ana sitede bir kaç hafta önce bir yazı birkaç tüyler ruffled görünüyor. O Today.com üzerindeki blogcular başlayanlar ve olan nedenle burada üzerinde blogcular en başarısız bir strateji izliyorsunuz işaret olduğunu belirtti. Bunlar dışında sosyal trafik takip neredeyse olmayan ve daha yukarıda bahsedilen tüm nedenlerden dolayı bloglamaya çıkmak olacaktır. Bir gün bir kaç dolar yapma kapalı kendi white dress no bra iş ve tükenmek. En hatta ve sosyal takip yapmayacağım uzun çıkın önce bir kaç dolar bir gün yapın. Bu herhangi bir burada ya da kendi kendine başlangıç başlayanlar ile blogunuza veya Blogger gibi tam paraya olabilir ücretsiz etki alanları kullanın ev farklı değildir. Gerçek bir çok insanlar bugün bloglamaya altı ay içinde bloglamaya olmayacaktır. Onlar, git bir okuyucu çekmek halinde, ver para çekmek için veya her ikisi ve çık başarısız. Ben ve yıllar sürece bir yıl geçerlidir bilir sürmüş olan herkes için bu döngü gördük. Bunu tekrar tekrar bakın. Çok az insan gerçekten bir yıl ya da iki ve blogları okuma edilmiştir hala bir site inşa değil çalışma - benim okuyucuların büyük çoğunluğu var. Bu ne olduğudur.

Ben sonrası özellikle bir blogcu vurgulanan - Onu Bash değil - çünkü o bir Bugün bu başarılı olmak için iş etiği vardır birkaç biridir. O bir "gülünç Fotoğraf" blog "ve tüm blogcular Bugün onu siteye en trafik çeker. O sosyal trafik kullanarak ve onu kuyruk dışı işler yapmak. Kim biraz SEO bilgi online başarılı olabilir birinin türüdür. Bu onun tepkisi oldukça negatif olduğunu yersizdir.

Olarak bana göstermeyi uygunsuz Not: forum Melissa's yazının bir ekran görüntüsü kaldırıldı - forum ve dolayısıyla yorum yapılmış özel bir yanı vardır. - Griz

Inceliğini benim güçlü uygun değildir ve bu bana önce tepki bu tür gördük biliyorum. Bu şey de ne o olsun o ya da değil dinlemek istiyor onu trafik istatistikleri iyileştirebilirim Melissa göstermek için gidiyorum olduğunu bilirler. Her sitenin ne için en mükemmel örnek trafik arama ve hem ona ve diğerlerine ne kadar basit tweaks onu uzun vadede başarısı büyük bir fark yaratmak olabilir açık olacağından hataları gösteren ile ilgili. Eğer Melissa için o sadece "" blogcular tarihinde de başarılı olmak için yetenek var almak bilmeli bir teselli's - there de yoktur vurgulayarak anlamı yok.

Bu yazı yeterince ben üzerinde göstermek olacak yerinde SEO sonraki yazı ve tam olarak neden anahtar kelimeler her iki Melissa sitesinde ve mayın kullanarak ilgili benim tavsiye izleyin gerektiğini göstermektedir. Sonuçlar hakkında şüphe nasıl inşa bağlantılar ve trafik at etkili şekilde terk etmez.

Daha Today.com size burada Melissa's Forum iplik takip edebilirsiniz üyeleri - bozayı bir şırınga Çanta - Ben katran ve tüye bulamak Hakkımda diye son kontrol düşünün için.

Peynir

Griz

22 Mart 2009 Pazar

Laptop'a Ram Ekleme & Degistirme İslemi Nasil Yapilir?

Bir diz üstü sahibisiniz ve toplam bellek kapasitesi size yetmiyor. Teknoloji marketlerinden ya da alışveriş sitellerinden uygun fiyatlı bir RAM aldınız. Daha sonrasında dizüstü bilgisayarınızı yeni bir bellek takılması için servise götürdünüz ve karşınıza hiç de beklemediğiniz ekstra bir fatura çıktı. Bu faturayı ödemenize hiç gerek yok. Blog Herşeydir editörleri size bu yazıda kendi belleğinizi nasıl takabileceğinizi adım adım anlatıyor. Bu yazı sayesinde servise gitmekten kurtulacağınız gibi, fazladan da para ödememiş olacaksınız.

 

Sisteminizde ne kadar bellek olduğunu öğrenmek için “Denetim masası” seçeneğin altında
yer alan “Sistem” ikonuna tıklamak yeterli
.

İlk olarak toplam sistem belleğinizi kontrol etmelisiniz. Windows XP (32 bit) ve Vista (32 bit) kullanıcıları, toplam kapasiteyi 3 GByte’ı aşmayan bellekler kullanabilirler. Fazlası işletim sistemi tarafından görülmez. Daha fazla bir bellek kapasitesine sahip olabilmek için Windows’un 64 bit sürümlerini kullanmak şart.


Bir diz üstü sahibisiniz ve toplam bellek kapasitesi size yetmiyor. Teknoloji marketlerinden ya da alışveriş sitellerinden uygun fiyatlı bir RAM aldınız. Daha sonrasında dizüstü bilgisayarınızı yeni bir bellek takılması için servise götürdünüz ve karşınıza hiç de beklemediğiniz ekstra bir fatura çıktı. Bu faturayı ödemenize hiç gerek yok. Blog Herşeydir editörleri size bu yazıda kendi belleğinizi nasıl takabileceğinizi adım adım anlatıyor. Bu yazı sayesinde servise gitmekten kurtulacağınız gibi, fazladan da para ödememiş olacaksınız.

 

Sisteminizde ne kadar bellek olduğunu öğrenmek için “Denetim masası” seçeneğin altında
yer alan “Sistem” ikonuna tıklamak yeterli
.

İlk olarak toplam sistem belleğinizi kontrol etmelisiniz. Windows XP (32 bit) ve Vista (32 bit) kullanıcıları, toplam kapasiteyi 3 GByte’ı aşmayan bellekler kullanabilirler. Fazlası işletim sistemi tarafından görülmez. Daha fazla bir bellek kapasitesine sahip olabilmek için Windows’un 64 bit sürümlerini kullanmak şart.



Kapasite ve Zamanlama Seçimi


Bir PC sistemine öyle rastgele bellek takılamaz. Anakartlar bellek konusunda seçici davranabilirler. Bu yüzden kullanılan belleğin hızı ve zamanlamasını öğrenmek oldukça önemli.

CPU-Z adlı program, bilgisayar sistemini açmadan anakart ve bellek hakkında bilgi vermesi ile ilgi çekiyor. Bu programı yüklediğinizde kullanılan belleklerin toplam kapasitesi, frekansı ve zamanlamasını öğrenmeniz şart.

CPU-Z yazılımını indirmek
için buraya tıklayın.

İlk olarak CPU-Z programında yer alan “Memory” seçeneğine tıklayın.
Burada kullanılan belleklerin türlerini öğrenin.

Örneğimizde CAS, RAS ve Dram Frequency gibi değerler verildiğini görüyoruz. Bu değerler daha çok profesyonel kullanıcılar için büyük bir önem taşıyor. Normal kullanıcıların sadece kapasite ve bellek türüne dikkat etmelerinde fayda var. Örneğin 2048 Mbyte (2 Gbyte) kapasite ve DDR2 tipi gibi.


Bellek Türünün Seçimi

Sistemde kullanılan belleklerin kapasite ve zamanlama değerlerini öğrendikten sonra, sıra geldi kullanılan belleklerin hangi hızlarda çalıştıklarını öğrenmeye. CPU-Z ’de yer alan “SPD” seçeneğinde bu değerleri öğrenmek çok kolay. Bu bölümün önemi kullanılan belleğin markasını da verebilmesi. Bu gerçekten çok önemli. Çünkü aynı sistemde kullanılan farklı bellek markaları uyumsuzluk gösterebilirler.

Bu bölüme bakmadan bellek satın almaya kalkışmayın.

Örneğimizde sistemde kullanılan belleklerin Kingston olduğu görülüyor. Belleklerin çalışma frekansı 333 MHz olarak verilmiş. Bu değeri iki ile çarpmak gerekir. 666 MHz’lik değer bizim belleklerin çalışma hızına denk gelir. Daha doğru bir seçim yapmak için "Max Bandwith" kutusunda yazan değerleri dikkatlice not edin. Satın alacağınız bellekler, genelde "PC2-5300" gibi tanımlamalarla satılırlar.


Boş Bellek Yuvalarını

Hangi tipte ve hangi türde bir bellek almanız gerektiğini biliyorsunuz. Peki anakartınızda kaç tane bellek yuvasının olduğunu biliyor musunuz. Hatta ondan da önemlisi bu bellek yuvalarının kaç tanesi boş olduğunu. CPU-Z ile bu işlem çok kolay. Bilgisayarınızı açmanız gerekmiyor. Yapmanız gereken tek şey SPD seçeneğine girdiğinizde sol üst köşede Slot butonuna tıklamanız.

 

Anakartın üzerinde boş bir bellek yuvasının olup olmadığına emin olun.

Slot butonuna tıkladığınızda menünün açıldığını göreceksiniz. Bu menüde anakartın üzerinde bulunan bellek yuvası kadar Slot görünür. Örneğin, Slot1, Slot2, Slot3, Slot 4 gibi. İşte bu Slot’lara tek tek bakmanız gerekiyor. Bellek yuvası dolu ise belleğin türü ve markası görünür. Boş bellek yuvasında tüöm bilgi paneli de boş görünür.



Belleğin Seçimi

Burası gerçekten çok önemli. Buraya kadar yazdığımız her şey, hem diz üstü hem de masaüstü sistemler için geçerli. Masaüstü sistemlerde yapılacak olan bir bellek değişimi gerçekten çok kolay. Diz üstü sistemlerde ise bazı noktalara dikkat edilmesi lazım.

 

Diz üstü sistemler için kullanılan bellekler, küçük boyutları ile fark ediliyor.

 

Diz üstü bellekler masaüstü belleklerden daha küçükler. Bu tüm diz üstü sistemler için geçerli bir durum. Bu yüzden tekno market’e gidip ilk gördüğünüz belleği almayın. Alacağınız belleklerin diz üstü sistemler için uygun olup olmadığına dikkat edin. Yani boyut olarak küçük bellekleri alın.



Diz Üstüne İlk Müdahale

Sıra geldi elimizdeki bellekleri diz üstü sistemin içine monte etmeye. Bu işlem sanıldığından çok daha kolay. Diz üstü sistemini ters çevirin. Genelde üç kapak vardır. İşlemci, sabit disk ve bellek değişimi için birer kapak bulunur. Bizim dikkat edeceğimiz diz üstü sisteminin orta bölümü. Bellekler genelde bu bölgede yer alırlar. Bunu en güzel kapağın büyüklüğünden anlarız. Bellek’lerin bulunduğu kapak genelde en küçük olanıdır.

 

İlk olarak diz üstü sistemin ortasında yer alan kapağının vidalarını sökün.

Yapmanız gereken tek şey yıldız tornavida ile iki vidayı sökmek. Vidalar söküldükten sonra kapağın kenarını hafifçe kaldırın. Hepsi bu kadar.

Kapağı söktüğünüzde sisteme takılı olan bellek de gün ışığına çıkar.

 




Belleklerin Takılması

Bellekler elbette boş olan yuvalara takılır. Diz üstü sistemlerde ilk görünüşte boş bir bellek yuvası görünmez. Bu sizi şaşırtmasın. Masaüstü sistemlerde bellek yuvaları yan yanadır. Diz üstü sistemlerde bu durum daha da farklıdır. Burada bellek yuvaları üst üste dizilmiştir.

Belleği boş yuvaya takmadan önce bellek üzerinde bulunan çentiklere dikkat edin. Bir tarafın uzun diğer tarafında kısa olduğunu göreceksiniz. Bellek yuvasında da benzer bir durum var. Bu özellikle yapılmış bir durum. Yani belleği bellek yuvasını yanlış takmamanız için alınmış bir önlem.

Belleği yaklaşık 30 derecelik bir açı ile yuvaya bastırın.

Belleği bellek yuvasına yaklaştırın ve yaklaşık 30 derecelik bir açı ile yuvaya itin. Bellek tam oturduğunda üzerine basın ve onun yatay konumuna gelmesine dikkat edin. Yan tarafta bulunan mandallar belleği kitler. Bu gerçekleştiğinde belleği doğru takmış olursunuz.

Belleğin, yatay konuma gelinceye kadar hafifçe bastırın.





Son Kontroller

Bellek takıldıktan sonra kapağı tekrar vidalayın ve sistemi başlatın. Denetim masasının altında yer alan “Sistem” seçeneğini tıklayın. Burada sistem belleğinin arttığını göreceksiniz.

İşi daha da sağlama almak için CPU-Z programını çalıştırın. İlk olarak “Memory” seçeneğine bakın. Ardından da SPD seçeneğinden belleğin hangi bellek yuvasına takıldığını, hangi hızda çalıştığını ve zamanlama değerinin ne olduğuna bakın.

Sistem belleği arttığını buradan kontrol etmek mümkün.


Daha önce de söylediğimiz gibi belleğin türü ve çalışma frekansı büyük bir önem taşıyor. Mümkün olduğunca aynı marka ve model bellekleri tercih etmeye çalışın. Bulamıyorsanız, türü, çalışma frekansı ve kapasitesinin aynı olmasına dikkat edin.

Boş olan yuva şimdi dolu görünüyor.


Hit Müzik

Hoşuma Giden Birkaç Müzik Ekliyorum İyi Eğlenceler..


Eylem - Şinanay Darling


Ayben - Şina Nari


Pitpull - I Know You Want Me

21 Mart 2009 Cumartesi

AKP'ye verilmiş en fena ayarlardan biri: Ak mı, Kara mı?



Baştan söyleyeyim, söyleyen adam biraz sevilmeyesi bir insan: Ozan Arif. Şu ünlü Plan Yapmayın Plan adlı nefret türküsünün sözlerini yazan ülkücü şahıs. Ama bu şiirinde muazzam bir ayar sözkonusu. İlk dinlediğimde ağzım açık kalmıştı, o derece.

Benim yorumum bu kadar, sözlerini aşağıya yazayım, okuyun ve siz de değerlendirin:



Evet... Sayın Başbakan, Tayyip Bey hazretleri...
Arattınız siz sizden önceki namertleri.
Nasıl dile getirsem açtığınız dertleri?
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Bak Tayyip Bey, ben öyle kolay kolay söz demem,
Amma yeri geldi mi sözümü esirgemem.
Riyaset-i Cumhur'muş, Başbakan'mış dinlemem...
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Zaten biraz bilirsin, bir parça tanışırız,
Ne elden akıl alır, ne ele danışırız.
Biz adamın yüzüne erkekçe konuşuruz!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Zannetme ki bu adam, sırf elleri iğneler,
Ben, benden olanlara neler söyledim, neler!
Neler çekti elimden, o oturan gölgeler!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Değiştiniz, "ak"sınız, tamam, iyi, çok güzel...
"Ak" lâfının üstünde özel duralım, özel!
Yahu bu "ak" diyenler, hep mi böyle müptezel?
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Ecevit de bir zaman "ak"lı lâflar etmişti,
"Ak günler" diye diye tepemizde bitmişti.
Ve aynen anamızı ağlatarak gitmişti!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Önce şunu kabul et: Sözüne uymuyorsun!
Sana oy verenleri, kat'iyen duymuyorsun.
Vermeyeni zaten hiç insandan saymıyorsun!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Hükümetin de aynı, hem acemi, hem hamlar,
Koskoca koltuklarda, küçük küçük adamlar!
Sizi de kuşatmış o, ihaleci yamyamlar...
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Ekonomi, istikrar... Çok düzelmiş canım çok!
Ne düzeldi arkadaş? Boş lâflara karnım tok!
Olanda zaten vardı, olmayanda yine yok!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

İşçi, memur, emekli, refaha mı erişti?
Yani siz geldiniz de, hangi hâller değişti?
Yine kazık yiyoruz, atan eller değişti!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Köylü zaten gitmiyor, niye gitsin tarlaya?
Ne verdiniz pancara, fındık veya buğdaya?
Üstelik Rize'lisin, kaç kuruş verdin çaya?
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Gerçi hanım köylüsün, hikâye Rize-mize...
Pas bile vermiyorsun, artık Karadeniz'e!
O Rize, Rize ise, bunları sorar size.
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Tayyip Bey; başarınız göz boyamak, aldatmak,
IMF'li dürzüler gelince havlu tutmak!
Yaptığınız tek şey var, paradan sıfır atmak!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Ondan da şüpheliyim gerçi, Allah biliyor,
İktisatçı olanlar bu işi irdeliyor.
Altı sıfır gitti mi? Yedinci mi geliyor?
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Baş örtüsü ne oldu? Dilin konuşsun, dilin,
Bizimkiler fos çıktı, siz çözün, hadi gelin!
Takke düştü Tayyip Bey, kelin göründü, kelin!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Carttır-curttur anlamam, türbanlıyı sattınız,
Korkunuzdan bu işin üzerine yattınız.
Siz bile hanımları evlere kapattınız!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Senin de kitabında, vefa-mefa masalmış,
Kimlerle yola çıktın, bak yanında kim kalmış?
Sağ yanını "Mir Dengir", solunu "Zapsu" almış.
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Sağınıza bir akrep, solunuza bir yılan,
Alır almaz dedin ki: "Türklük ney?" falan-filân!
"Türk değil Türkiye'li" olmakmış mühim olan!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Bu nasıl bir ifade, amacın ney, gayen ney?
Başbakan'ın ağzında ne geziyor böyle şey?
Ben o zaman sorarım: "Türk müsünüz Tayyip Bey?"
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Zana-dana dışarıda, kanunlara bir bakın,
Madem biz asamadık, o iti de bırakın!
Vallahi bak ciddiyim, şaka sanmayın sakın!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Onun bunun ağzıyla, yediğiniz hurmalar,
Yarın sizi çok kötü yerinizden tırmalar!
O zaman para etmez, dizinize vurmalar.
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Yahu size ne oldu? Siz böyle değildiniz?
Kırk yıllık çizginizi, bir kalemde sildiniz!
Avrupa'ya çatarken, önünde eğildiniz.
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Böylesine geçmişten kopmaya gerek var mı?
Brüksel'de el-etek öpme gerek var mı?
Bu "AB"ye bu kadar tapmaya gerek var mı?
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Amma derdin ayrı şey, desem uzun olacak.
"AB"nin çorbasında illâ tuzun olacak.
Çünkü ordu "höt" dese, "AB" kozun olacak!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Bir şiir okuyordun, hatırla, daha dündü,
Hani kubbe miğferin, minareler süngündü?
Hadi çizgin değişti, dinin de mi ters döndü?
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Yanınıza bir "papaz", bir de "haham" seçtiniz,
"İmam" zaten hazırdı, başlarına geçtiniz,
Antalya'da dinlerin bahçesini açtınız.
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Ve bahçenin gülleri tez büyüdü kokuyor,
Misyonerler her yerde sanki mekik dokuyor!
Sayende çoluk-çocuk, artık İncil okuyor!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

On yedi aralıkta, Brüksel'de tuttunuz,
O imzayı millete hiç sormadan attınız!
Biz "Lozan" kötü derken, siz "Sevr"i hortlattınız!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Talabani, Barzani, kanımıza giriyor,
Ankara'da bu puştlar, izzet, ikram görüyor!
Ne oluyor? Devletin ciddiyeti eriyor!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Ne karaymış Kıbrıs'ta soydaşın yazgıları,
Kan ağlıyor Türkmen'in hoyratı, ezgileri...
Nerde kaldı Devlet'in kırmızı çizgileri?
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Çizgilerden vazgeçtik, çizgi-mizgi hiç yok da,
Nokta bile kalmadı, kırmızı bir tek nokta!
Bir yanda Kıbrıs şokta, bir yanda Kerkük şokta!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Velhasılı Tayyip Bey, Allah size boy vermiş,
Gerisini maalesef, sanki kapıp koyvermiş.
Demek ki millet size, boyun için oy vermiş!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete karayı ak diye yutturdunuz!

Ah şu başım baş olsa, bir bitse benim derdim,
Ozan Arif olarak, size neler ederdim...
Sizi var ya, üç ayda, bitirmezsem namerdim!
Bir değişme masalı, bir de "ak" tutturdunuz,
Bu millete katranı süt diye yutturdunuz!

Ozan Arif

Alıntı: beyn.org

Tinerci Çocuklar Yardım İstiyor

17 Mart 2009 Salı

HP Laptoplar için Yeni ENVİRO bataryaları piyasada


HP firması, düzüstü platformlarda şimdikine oranla 3 kat fazla verimlilik sağlayan Enviro bataryalarını tüketicilerle buluşturmaya başladı.

Aralık ayında Yayınlanan, Haberler ile ismini duyurmaya başlayan bu yeni bataryalar Şimdi Müşterilerin Hizmetine sunuldu HP sunarak başladı ve uzun Boston Güç o söz gibi sunmak için yeni performans 1000 şarj döngüsü için - 300 döngülerinizin veya geleneksel lityum iyon piller ile kıyaslandığında daha az Enviro dizüstü pil kalıcı. Bu piyasadaki ilk ve tek dizüstü pil, üç yıl garanti ve 18 farklı HP dizüstü bilgisayar modellerinde uygun olması gerektiği için.

Fiyatları Yurt Dışında 149.99 $ Civarı olan bu yeni Bataryalar Boston Power firmasından tedariği yapılan bataryalar, günümüzdeki klasik 300 veya daha az şarj döngüsüne(*) sahip bataryalara kıyasla 1000 şarj döngüsüne sahipler. Eski bataryalara kıyasla başka bir artıları da şarj olma sürelerinde göze çarpıyor. HP tarafından bildirilene göre, yeni bataryalar sadece yarım saatlik şarj ertesinde %80'lik bir doluma ulaşabilecekler. Tüm bunların haricinde yeni bataryalarla gelen bir başka ilkse 3 yıllık garanti süreleri olacak.
18 farklı HP modeliyle (Tüm portföylerinin yaklaşık %70'i) uyumlu gelecek bataryaların yurtdışı fiyatlandırması ise 150 Dolar. Klasik bataryalardan 20, 30 Dolar daha pahalıya satılacak olmasına karşın, sağladığı 3 kat fazla performans şüphesiz ki yeni bataryaları fiyat/performans açısından çok daha gözde bir çizgiye oturtacak.
*Şarj döngüsü, pilin ne kadar dolu olduğuna bakmadan herhangi bir şarj işleminin tanımı. Dizüstü sistem pillerinde firmaların garanti tanımları "1 yıl ya da 300 şarj döngüsü sonunda orijinal kapasitesinin %80'ini sağlayacaktır" gibi olabiliyor; bu, bir yıl ya da 300 şarj döngüsünden hangisi önce biterse bunun sonucunda, pilin fabrika çıkışındaki doluluk kapasitesinin %80'inden fazlasını sağladığında hatalı kabul edilmeyeceği, bundan azını sağlıyorsa hatalı olacağı anlamında.

Fallout 3: The Pitt DLC Trailer


Eğer bir yan 3 hayranıyım ve oyunu bir kenara bırakarak var veya şu anda mevcut ile sıkıldım kazanılmış, tekrar almak için bazı son gelişmeler Bethesda üzerinde gerçekleşiyor aşağıdaki ilham olabilir. Oyun için bir sonraki DLC paketi, The Pitt, tamamlanması yaklaşıyor ve Bethesda genişletilmesi için bir video römork ile ilgi canlandırmak için çalışıyor. Sadece bir dakika uzunluğunda ve oldukça da hayal gücünü çok şey yaprakları koyu At.Veya önümüzdeki hafta, bu resmen Mart'ta 24. soktu bilinen olacaktır sunacak değildir.

Bethesda hatta mağazada yan 3, Kırık Çelik ile çalışır da, The GECK editörü ve Operasyon: Anchorage eşlik daha vardır. Bu atıklar 3 gerçek ilerleme sonuçta oyuncu Değişiklikler olarak, diğer birçok Bethesda oyunları göstermek gibi olabilir, bu şirket başla sonra oyunu terk etmemiştir görmek çok güzel. Assuming tüm planlandığı gibi giderse, Nisan ile orada oyun editör artı üç DLCs bir toplam olacak. Veya Bethesda orada görüldü gerekmektedir durdurulur.

8 Mart 2009 Pazar

Youtube Videosunun Belirli Dakika Ve Saniyesini Linklemek




Eğer YouTube'da bir videonun belirli bir saniyeden sonraki görüntüleri göstermek isterseniz Aşağıdakileri yapabilirsiniz.. Örneğin,

"If you want to link to a specific part of a video on YouTube, you can. For example,"

http://www.youtube.com/watch?v=PjDw3azfZWI#t=31m08s

Burada "# t = 31m08s" url sonuna mi? Linkteki Bu Videoya gittiğinizde Videoda siz 31 dakika ve 8 saniyeye gidersiniz. Bir dakika bağlanma ve gerçekten - örneğin yararlı olabilir ikinci, bu bağlantı doğrudan nerede birisi Eric Schmidt heyecan ile ilgili bir soru sorar götürür. Bundan sonra, onun cevabı burada başka şeyler () arasında söylüyor dinleyebilirsiniz:
Notice the “#t=31m08s” on the end of the url? That link will take you 31 minutes and 8 seconds into that video. Linking to a particular minute and second can be really helpful — for example, that link takes you straight to where someone asks Eric Schmidt a question about Twitter. From there, you can listen to his answer, where he says (among other things):
"Hepimiz bu yeni iletişim mekanizmalarının lehine duyuyoruz. .... Bu yenilik büyük olduğunu düşünüyorum .... Kıkırdamak başarısı harika ve ben bu iletişim kurmak için birçok yeni yollar, özellikle bunu herkes yapmak istediğinizi olduğunu gösterir düşünüyorum. "

Derin bir YouTube video belirli bir parçası bağlantı gerçekten, çok istediğim nasıl bir dakika ve bir video ikinci bağlantı söyle kısa bir örnek vermek kolaydır.
" “We’re in favor of all of these new communications mechanisms. …. I think the innovation is great …. Twitter’s success is wonderful, and I think it shows you that there are many, many new ways to communicate, especially if you’re willing to do so publicly.”
Deep-linking to a specific part of a YouTube video is really easy, so I wanted give a short example to tell how to link to a certain minute and second of a video."

1 Mart 2009 Pazar

Kadın Ve Şeytan İkilemi

kadin-seytanİnsanlığın ilk var olduğu dönemde, adamın biri şeytanı yakalamaya karar vermiş. Ancak bunun için 40 yıl Tanrı'ya ibadet etmesi gerekiyormuş. Karısıyla, dostlarıyla ve bütün dünyayla ilişkisini kesmiş, kendisini ibadete adamış. 40 yıl sora Tanrı, ibadetinin karşılığı olarak ona ağzı kapalı bir şişenin içinde şeytanı sunmuş.

Artık özgürmüş adam. Dünyada neler olup bittiğini görmek, nelerin değiştiğini öğrenmek için sabırsızlanıyormuş. Şişeyi karısına teslim etmiş, ona iyi sahip olmasını söylemiş ve dışarıya çıkmış.

Kadıncağız şeytanı çok merak ediyormuş.Ve merakına yenilip şişenin ağzını açıvermiş.

Açar açmaz da şeytan şişeden fırlayıp çıkmış ve gülmeye başlamış. "Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa çıkardın" diye alay etmiş kadınla. "Yok canim" demiş . "Sen hiç o şişenin içinde olmadın ki". "Nasıl olur?" diye haykırmış şeytan. "Sen de gördün. Şişeden çıktım ben!" "Hiç o şişenin içinde değildin, inanmıyorum buna. Nasıl küçücük şişeye girebilirsin ki?" Kafası atmış şeytanin . "Gireyim de gör!" demiş ve yeniden şişenin içine girivermiş. "İşte böyle."

Adamın şeytanı hapsetmesi 40 yılını, ın ise yalnızca 5 dakikasını almış. Şeytan da söyle isyan etmiş Tanrı'ya: "TANRIM, MADEM KADINI YARATACAKTIN, O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIN?"

İş Hayatı

İşe yeni başlayan;
is-te-hayat-1
Stevie Wonder dinliyor.işteki ilk gün ve herşey yolunda.)

3 ay sonra;
is-te-hayat-2
Daha hareketli bir müzik dinliyor. (çünkü çok meşgul.)

6 ay sonra;
is-te-hayat-3
Heavy Metal dinliyor. (çünkü iş saat sabah 8 de başlayıp akşam 8 de bitiyor.)

9 ay sonra;
is-te-hayat-4
Hip Hop dinliyor. (Streste, hareketsizlikten ve çok yemek yemekten şişmanladı ve kabızlık çekiyor.)

1 yıl sonra;
is-te-hayat-5
Rep dinliyor. (Gözleri seğiriyor, stres, kahve (kafein) hayatını çürüttü her sabah geç kalmamak için yataktan düşerken, günün güzelliklerini hissedemiyor artık!)

Ve nihayet 2. yıldan sonra;
is-te-hayat-6
Techno dinliyor. (Çünkü iş hayatının ona getirdiklerinden kafayı kırdı!)

İŞ'te hayat bu.

Recep Tayyip ERDOĞAN : Davos ŞİİRİ




DAHA GELMEM DAVOSA

geldim para mı verdiniz

bir de beni gerdiniz
nedir sizin derdiniz
daha gelmem davosa

moderator akıllı ol
bana yapma el ve kol
sağ gösterdim vurdum sol
daha gelmem davosa

hava zaten soğuktu
salon tümden boğuktu
moderatör bozuktu
daha gelmem davosa

zamanımı çaldılar
beni benden aldılar
hıyar gibi kaldılar
daha gelmem davosa

ismi şimon perezmiş
sanki bana çerezmiş
az biraz da teresmiş
daha gelmem davosa

perez bana bağırdı
cinlerimi çağırdı
sözlerim çok ağırdı
daha gelmem davosa

kaşındılar kaşıdım
perez değil yaşıdım
nerde hava taşıdım
daha gelmem davosa

adamı böyle yaparım
çenenizi kaparım
gece rahat yatarım
daha gelmem davosa

gelip de ne yapacam
bakteri mi kapacam
öpsün perezi amcam
daha gelmem davosa

van minütü anlamaz
hepisi de beynamaz
bunlar beni bağlamaz
daha gelmem davosa

dünya pereze kalmaz
akıllı olsun az biraz
öper onu bülent korkmaz
daha gelmem davosa

kahraman'ım çok mutlu
gelecekten umutlu
hava bugün bulutlu
ben de gitmem davosa

Tag And Rename v3.5

Tag and Rename v3.5

Tag And Rename v3.5


Etiket Ve Rename kullanışlı bir yardımcı program müzik dosyası yönetimi için tasarlanmıştır. Tag & Rename ile hızlı ve kolay bir şekilde yerleştirilmiştir etiketi verileri kullanılarak, müzik koleksiyonu yeniden adlandırabilir veya mevcut etiket bilgileri düzenlemek yeni etiketleri dosya adları dayalı freedb gelen şarkıları bilgi / amazon.com sunucuları ve Mach daha elde oluşturmak yazın. Etiket Ve şimdi yeniden adlandırın desteği: mp3 (ID3v1, ID3v2.2, ID3v2.3 ve ID3v2.4 tags), MusePack MPC / mp + (APEv1, APEv2 ve ID3v1 tags), Windows Media - WMA, ASF ve WMV dosyaları, Ogg Vorbis / Flac / Speex (Vorbis yorum), Apple iTunes ve iPod AAC (m4a) mp4, kayıpsız m4a ve korunan m4p resimler, Monkey's Audio, Flac, Wav Pack, Optim Kurbağa, Gerçek Ses, Apple ve dahil olmak üzere en popüler kayıpsız codec içeren dosyalar Windows Media kayıpsız formatlar. Tag & Rename tam Unicode desteği vardır.

Tag ve Rename ile şunları yapabilirsiniz:

»El müzik dosyaları etiketleri düzenlemek
»Otomatik düzeltme ve etiketleri çevrimiçi freedb veritabanı kullanarak dosya tam
»Yük başlıkları ve amazon.com sanat kapak sunucu
Sunucu tracktype.org kimden »yük başlıkları
»Dosya isimleri ve klasör yapıları kimden etiketleri veri almak
»Kendi müzik bilgilerine göre bir toplu iş olarak müzik dosyaları ve klasörleri yeniden adlandırmak
»Çalma listeleri oluşturmak
CSV, HTML, XML ve metin biçimleri ve daha fazla »ihracat dosyalar bilgi

Download Link: Download Tag And Rename v3.5

Şaka Kostümü

gapinghole.png At last, technology has evolved enough to accommodate our dream costume. Sonunda, teknoloji yeterince hayal kostüm göre evrim vardır. Evan Booth built this Gaping Hole sweatshirt in late 2006, using a portable DVD player 's LCD in front, connected to the camera in back by shoulder straps. Evan Booth geç 2006 yılında, portatif DVD çalar 'ön, arka kameraya omuz askıları ile bağlı LCD kullanarak bu şaşkın Delik kazak yaptı.

Brilliant! Mükemmel! Now that video cameras are smaller, cheaper and higher quality, and screens are flatter and have longer battery life, imagine what you could do next Halloween with an all-HD setup. Şimdi video kameralar, ucuz küçük ve daha yüksek kalite ve ekranları göklere ve daha uzun pil ömrü varsa, bir-HD kurulumu ile önümüzdeki Halloween neler yapabileceğini düşünün. You have eight months. Sekiz ay var.

Çok Güzel Hareketler Bunlar - Küpe İşte



Link : http://www.youtube.com/watch?v=hXDixrGJyZQ

Vista SP1, Windows 7 Yükseltme için - XP SP3, Windows 7 Yükseltin

Windows Logos
Enlarge picture Aynı anda bir yükseltme seçeneği bilgileri işletim sistemi ile ilgili bir gözetleme gizlice teslim Sadece bir ay önce altında, Microsoft Windows 7 için SKU (Stock Keeping Unit) strateji kamu, yaptım.

Ve hassas sürekli,% 22,48 ile% 63,76 ve Windows Vista ile Windows XP'nin pazar payı bale gelişen (Net Uygulamaları göre) yok Windows 7 için adil bir oyun kısa denk olmasına rağmen.

Because, make no mistake about it, Windows 7 will grow its installed base for the most part to the detriment of its precursors. Çünkü, bu konuda herhangi bir hata yaparsanız, Windows 7 çoğu için öncülerinden ve zararına olan yüklü temel artacaktır. In this context, the Redmond company has built a veritable bridge between Windows 6.0 (Vista) and Windows 6.1 (Win 7), when it comes down to in-place upgrades. Bu bağlamda, Redmond şirketin bir yere gelince, Windows 6.0 (Vista) ve Windows 6.1 (Win 7) arasında gerçek bir köprü inşa etti yerinde yükseltmeleri de. However, the same is not valid for Windows XP and Windows 7. Ancak, aynı Windows XP ve Windows 7 için geçerli değil. In fact, the software giant is making sure that the gap between the two operating systems is widened by the absence of in-place upgrade options. Aslında, yazılım devi, iki işletim sistemi arasındaki boşluğu ve yokluğu ile genişletmiştir emin yapıyor yerinde yükseltme seçeneklerini.

Still, the good news is that Microsoft will make available Windows 7 upgrade licenses for both Vista and XP. Yine de, iyi haber, Microsoft mevcut iki Vista ve XP için Windows 7 yükseltme lisans yapmak olacaktır. The price is, of course, a critical factor when considering a jump to the next iteration of Windows, for both those that have coughed up a pretty dollar to upgrade to Vista, and also for the customers that have ridden XP for all its got, skipping the intermediary Windows 6.0 step. , Kritik bir faktör Windows bir sonraki tekerrür için bir atlama düşündüğünü fiyatı, tabii ki hem de Vista'ya yükseltme için oldukça dolar kadar coughed var ve bunun için basmış XP olan müşteriler için de tüm var, bu aracı Windows 6,0 adım atlama. The bad news, as far as Windows XP users are concerned, is that Microsoft will not support in-place upgrades from XP to Windows 7. Kötü haber, kadarıyla Windows XP kullanıcıları konusunda, Microsoft destek won't-XP yerine yükseltmeleri Windows 7 etmektir. They will need to perform a clean installation of Win 7 on top of XP. Onlar XP üzerinde Win 7 temiz bir yükleme yapmak gerekir. Only Vista machines will be able to be upgraded in-place to Windows 7. Sadece Vista makinelerinde yükseltilemez mümkün olacak Windows 7 yer.

In-place upgrades are one of the installation options for Windows operating systems. In-yer yükseltmeleri bir Windows işletim sistemleri için kurulum seçenekleri arasında yer alıyor. Microsoft reveals that the process allows users to “install Windows and retain applications, files, and settings as they were in previous edition of Windows.” And fact is that, in the context in which users have gathered a consistent volume of programs along with extensive customization, in-place upgrades make all the sense in the world, especially in scenarios in which re-installing all applications after a clean deployment of Windows would take in excess of a couple of hours. Microsoft, bu işlemi kullanıcılara "Windows kurmak ve korumak uygulamaları, resimler, tanır ve ayarlar gibi Windows'un önceki sürümü olduğunu ortaya koymaktadır." Ve gerçek şu ki, bu kullanıcılar ile birlikte geniş kapsamlı programlar tutarlı bir ses araya geldiler bağlamında yılında özelleştirme, yerinde yükseltmeleri senaryoları özellikle hangi yeniden birkaç saat fazla alacağını Windows temiz dağıtım sonra tüm uygulamaları yüklemeyi Dünyadaki bütün mantıklı. This because the upgrading process is completely automatic, following the initial steps that the end-user has to perform manually. Bu çünkü yükseltme işlemi tamamen otomatiktir, yani son kullanıcı manuel olarak yapmak zorunda ilk adımları izleyerek.

Essentially, upgrading to Windows 7 is a way to ensure that the operating system does all the heavy lifting, and, even if it is indeed a time-consuming process, stretching at least three or even four times as much as a clean install, the actual effort on behalf of the end-user is minimal. Esas olarak, Windows 7 yükseltme sağlamak için bir şekilde bu işletim sisteminin tüm ağır kaldırma vermez ve hatta eğer gerçekten bir zaman alan süreci, daha temiz, yüklemek olarak en az üç ya da dört kez esneme olan sonunda adına gerçek çaba kullanıcı az.

Vista SP1 to Windows 7 in-place upgrade Vista SP1, Windows 7 için yerinde yükseltme

The evolution from Vista to Windows 7 has also marked the evolution of the upgrading process. Windows 7 Vista gelisimi da yükseltme sürecinin gelişimi işaretli vardır. You will have to stare at the Upgrading Windows window for no less than an hour and a half and live through four reboots. Size için Windows penceresinin bakakalmak dört yeniden doğmuş herhangi bir buçuk saat daha az canlı yoluyla olacaktır. At least I had to, as I upgraded a Vista SP1 Ultimate copy to Windows 7 Beta Build 7000 Ultimate edition, both operating systems used as guests in a Virtual PC 2007 SP1 virtual machine running with 2GB or RAM. Olarak Windows için, her iki işletim sistemleri Sanal PC konuk olarak kullanılan 7 Beta Build 7000 Ultimate Edition bir Vista SP1 Ultimate kopyalamak yükselttiyseniz At least I had 2007 SP1 sanal makine ile çalışan veya 2GB RAM.

For once, Microsoft provides the user with much more information when it comes down to the progress of the upgrading process. Bir kez için, Microsoft, çok daha fazla bilgi ile zaman aşağı yükseltme işleminin ilerleme gelen kullanıcı sağlar. They will be able to see the volume of installation files that have already been copied along with the corresponding percentage out of the total number of items at any time. Bu yükleme dosyaları daha önce herhangi bir zamanda öğelerin toplam sayısı da ilgili yüzde birlikte kopyalanmış olan ses görebilecektir. Microsoft is, however, not delivering an estimate of the time remaining, and only saying that the process is bound to take several hours. Microsoft, however, ve saat kalan bir tahmin sağlamadığını, sadece bu işlem birkaç saat sürebilir bağlı olduğunu söyledi. And the software giant is, by no means, kidding. Ve yazılım devi, hiçbir şekilde, şaka olduğunu. For the upgrade, the operating system will copy the Windows 7 installation files, then gather files, settings and programs, then expand the files, install features and updates, and only then completes the upgrade (the part that will deal with migrating settings files and programs). Yükseltme için, işletim sistemi, daha sonra dosyaları, ayarları ve programları toplamak, daha sonra, özellikleri ve güncelleştirmeleri yüklemek ve sadece dosyaları genişletin ve dosyaları ayarları göç ile uğraşacağız (parça yükseltme tamamlandığında Windows 7 yükleme dosyalarını kopyalamak olacaktır programları).

For Virtual PC 2007 VMs, the upgrading process literally flies when the capture ISO option is used and files are accessed from a Windows 7 Beta Build 7000 ISO on the hard disk. 2007 VMs, bir yükseltme işlemi gerçekten bir yakalama ISO seçeneği kullanıldığı ve dosyalar sabit diskinizdeki Windows 7 Beta Build 7000 ISO den ulaşılabilir uçan Virtual PC için. Using the actual DVD drive doesn’t even compare in terms of speed, but the experience, painfully slow, is closer to what end-users will run into in a real life upgrade scenario. , Ancak deneyim, acı yavaş, gerçek DVD sürücü bile hız açısından karşılaştırmak değil kullanmak için son kullanıcıların bir gerçek yükseltme senaryoda ne çalışır yakın. For this test, I used a combination of both upgrading via the physical DVD drive, and capturing an ISO, in order to get the feeling of what the actual process might be like, respectively to expedite non-essential aspects. Bu test için, fiziksel DVD sürücüsü ile, her iki yükseltme bir arada kullanılır ve ISO çekimi, in order, respectively temel olmayan yönleri hızlandırmak için gerçek süreci nasıl olabilir ve duygu almak için. I also increased the amount of RAM assigned to the VM to 2.5GB. Ayrıca RAM VM 2.5GB atanan miktarını artırdı. Throughout the upgrade, both Vista and Windows 7 offer the user the possibility to Roll Back to the previous version of Windows, during reboots. Yeniden doğmuş sırasında Windows'un önceki sürümü geri dön yükseltme, hem Vista ve Windows 7 sunan kullanıcı Roll olanağına boyunca.


Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture

Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture

Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture

Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture

Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture

Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture

Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture

Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture
Windows Vista SP1 to Windows 7 Beta in-place upgrade
Enlarge picture



XP SP3 to Windows 7 in-place upgrade XP SP3, Windows 7 için yerinde yükseltme

“There has been a lot of noise about the fact that Microsoft is not providing an in-place upgrade for Windows XP users to Windows 7. "Bu aslında Microsoft Windows 7, Windows XP kullanıcıları için yerinde yükseltme bir sağlayarak değil gürültü hakkında bir çok olmuştur. This is ironic considering that during the Vista launch, I got laughed at every presentation for actually recommending an in-place upgrade to Vista. Bu, Vista başlatma sırasında Aslında bir tavsiye her sunum gülüvermişlerdi var düşünüyor ironik bir Vista yerinde yükseltme. No one believed me on how easy and flexible a Vista upgrade was. Kimse bana inandı ne kadar kolay ve Vista'nın yükseltme olduğunu esnek. People, instead, wanted to believe the tried and true mantra of rebuild and reinstall. İnsanlar, bunun yerine, yeniden ve yeniden ve denedim ve gerçek Mantra inanıyoruz istedim. For business and enterprise, this method makes the most sense since user data typically sits off the actual computer. Iş ve işletme için, bu yöntemi en anlamlı beri kullanıcı verileri genellikle gerçek kesmek oturuyor yapar. With Windows 7, the likely reason that Redmond didn’t support an XP upgrade is due to the amount of validation and testing required to support it to Microsoft’s standards. Windows 7, muhtemel nedeni Redmond bir XP yükseltme destek vermedi doğrulama ve test miktarını Microsoft'un standartlarına desteklenmesi için gerekli kaynaklansa ile. With such an aggressive schedule, my opinion is that those testing hours can be better utilized for other things like compatibility and performance. Böyle bir saldırgan program ile Bence bu test saat daha iyi uyumluluk ve performans gibi diğer şeyler için kullanılması mümkündür. Nevertheless, IT admins aren’t completely out of options,” Viral Tarpara , Microsoft IT pro evangelist, reveals. Bununla birlikte, BT yöneticileri seçenekleri tamamen dışında olan, "Viral Tarpara, Microsoft IT Pro gezici vaiz, ortaya çıkarır.

Believe it or not, the Windows Vista Service Pack 1 to Windows 7 Beta upgrade featured in the first part of this article is actually a continuation of an initial XP SP3 to Vista SP1 upgrade. Ister inan ister inanma, bu Windows Vista Service Pack 1, Windows 7 Beta Bu makalenin ilk bölümünü girdi yükseltme aslında Vista SP1 yükseltmek için bir başlangıç XP SP3'ü bir devamıdır. As you can see, the name of the virtual machine running under Windows 7 remains the same throughout the two upgrading processes, namely SoftpediaXPSP3, which has been the guest OS running in the original VM. Görüldüğü gibi, sanal makine Windows 7 altında çalışan adı aynı iki yükseltme işlemleri, yani SoftpediaXPSP3 olan konuk oldu boyunca kalan orijinal VM çalışıyor OS. Yes, it can be done, via Windows Vista, but it can be done nonetheless, with the proverbial “Where there’sa will, there’sa way” at work. Evet, Windows Vista ile yapılabilir, ancak yine de, iş bu atasözü "Where there'sa olacak, there'sa yolu ile yapılabilir. Direct Windows XP to Windows 7 upgrades are, indeed, not possible, Microsoft wasn’t bluffing when it said that such scenarios would not be supported. Doğrudan Windows XP Windows 7 yükseltmeleri, gerçekten mümkün değildir, Microsoft ne zaman bu tür senaryoları desteklenen söyledi blöf değildi. But there is a viable alternative. Ancak kalıcı bir alternatiftir. However, it involves a Windows Vista detour. Ancak, Windows Vista yol içerir. That’s right… XP can be upgraded in-place to Vista, which in its turn can be upgraded in-place to Windows 7. Bu doğru ... XP'de yükseltilmiş olabilir yerinde Vista'da, bu onun da içinde yükseltilmiş olabilir Windows 7 koyun. Trust me, it sounds more complicated than it actually is. İnan bana, daha gerçekten daha karmaşık geliyor.

If Windows Vista to Windows 7 in-place upgrades offer users information on the installation files being copied, as well as on the progress of expanding those files, and even on the files, settings and programs being migrated as a part of completing the upgrade stage, XP to Vista upgrades leave customers in the dark. Windows Vista Windows 7 için yerinde yükseltme yükleme hakkında bilgi kullanıcılarına sunmak, yanı sıra bu dosyalar genişleten ilerleme ve dosyaları, ayarları ve programları bile yükseltme aşamasında tamamladıktan bir parçası olarak göç olarak kopyalanmış olan dosyaları , XP Vista'ya yükseltmeleri için karanlıkta müşterilerinin bırakın. The process will go through no less than four reboots, and, for a 2GB of system memory virtual machine, lasts over an hour and a half. Bu süreç en az dört yeniden doğmuş, ve gideceğim için 2 GB sistem belleği sanal makine, bir saat ve yarım bir sürer. As part of wrapping up the Windows 7 upgrade, the operating system will also contact Microsoft and send “diagnostic information” to the Redmond company. Windows 7 yükseltme tamamlayan bir parçası olarak, işletim sistemi, Microsoft iletişim ve göndermek "tanı bilgisi" Redmond şirket. The end-user has no say in and no control over the diagnostics information that Windows 7 sends to Microsoft. Son kullanıcı ve kontrol Windows 7 Microsoft gönderen teşhis bilgi üzerinde de söz sahibi.

The actual XP SP3 to Vista SP1 upgrade went as smooth as possible. Gerçek XP SP3 Vista SP1 yükseltme olarak olabildiğince düz gittik. As you can see from the screenshots integrated with this article, the operating system only flagged a few potential incompatibility issues, but nothing severe enough that the move could not be made. Gibi ekran Bu yazı, işletim sistemi ile entegre görüldüğü, ancak, ama hiçbir şey ağır yeter hareket yapılamaz bir kaç potansiyel uyumsuzluk sorunları işaretlediniz. I would like to tell you that the results were just as “perfect,” but I can’t. Ben bu sonuçları vardı sadece "mükemmel" olarak ama yapamam söylemek istiyorum. Windows Vista failed to play nice with the audio driver, and my network connection to the Internet was dead, despite the correct driver being installed. Windows Vista güzel ses sürücüsü ile oynamaya ve Internet için ağ bağlantısı ölmüştü, doğru sürücüyü rağmen yüklü olan başarısız oldu. Still, I must point out that the XP to Vista upgrade process cannot be blamed for this, as it is performed in a virtual environment. Yine de, bu sorumlu tutulan olamaz bu XP Vista yükseltme işlemi gibi bir sanal ortamda gerçekleştirilir belirtmek gerekir. I suspect the same range of issues would not have affected the upgrade process, had it been performed on physical machines. Bu yükseltme işlemi etkilenen olursa, bu fiziksel makinelerde gerçekleştirilir olmuştur sorunların aynı uzaklığı şüpheleniyoruz.

Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture

Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture

Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture

Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture

Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture

Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture
Windows XP SP3 to Windows Vista SP1 in-place upgrade
Enlarge picture


The truth Gerçek

I’ll be honest. Ben dürüst olacağım. The results are better than expected. Sonuçlar bekleniyor daha iyidir. Much better. Çok daha iyi. But is it worth it? Ama buna değer? Is it worth spending in excess of three hours upgrading from XP to Vista and then repeating the process again with Windows 7 ? Üç saat fazla değer harcama XP Vista'ya yükseltme ve Windows 7 ile işlemleri tekrarlar mı? Well, it can be done, and some will undoubtedly turn to this alternative. Evet, bu yapılabilir, ve hiç şüphesiz bu alternatif 'e dönecek. As you can see, the initial three applications I had installed on Windows PX SP3, namely Firefox, VLC and Winamp, have survived all the way to Windows 7, and are functional, even my browsing history has been transitioned from XP to Vista and to Windows 7. Gördüğünüz gibi, Windows PX SP3, yani Firefox, VLC ve Winamp yüklü olduğu ilk üç uygulamalar, Windows 7, ve işlevsel olan, hatta tarama geçmişi XP Vista ve geçiş olmuştur tüm şekilde hayatta olması Windows 7. The same will undoubtedly be the case with all applications installed, as long as there are no incompatibility conflicts. Aynı şüphesiz tüm uygulamaları yüklü sürece, hiçbir uyumsuzluk çatışmaları ile durumu olacaktır. Users that have a pile of programs installed and simply do not want the extensive labor of getting every application deployed and set up again should definitely resort to the double upgrade trick. Ve programlar yüklü bir servet basit her uygulama konuşlanmış almanın geniş iş istemiyorum ve tekrar kesinlikle çift yükseltme hile başvurmak gerekir kurmak Kullanıcılar.

“Vista had many ways to be deployed and in-place XP upgrades were one of them. "Vista ve görev için yerinde XP yükseltmeleri biri pek çok yolu var. Because of the small number of core differences between Vista and Windows 7, it makes sense for IT pros that need to do an in-place upgrade, simply move to Vista first. Vista ve Windows 7 arasındaki temel farklılık, az sayıda olması nedeniyle, bu mantıklı BT profesyonellerinin gereken bir yapmak yerinde yükseltme, sadece Vista için ilk hareket için. Sure this adds additional work, but if you are deploying correctly and according to best practices using our free deployment tools, then at most you are adding an addition 30-45 minutes to your migration process for the end-user,” Tarpara states. Tabii bu, ancak ek iş ekler eğer doğru dağıtmak ve en iyi uygulamalar doğrultusunda ücretsiz dağıtım araçlarını kullanarak, daha sonra en çok bu son için taşıma işlemi kullanıcıya, "Tarpara devletler 30-45 dakika ek ekliyoruz.

Tarpara’s advice is obviously for IT professionals, but it’s also valid for the rest of the end-users. Tarpara tavsiyesine açıkça BT uzmanları için, ama aynı zamanda sonunda geri kalan kısmı için geçerli's kullanıcılar. With the mention that preparation is the key. Bu söz ile hazırlık anahtarıdır. The ugly side of the double upgrade process is that any issues that have survived from XP to Vista will also move to Windows 7. Çift yükseltme işlemi en çirkin tarafı o XP Vista için Windows 7 taşınır hayatta tüm konular. I must emphasize that Windows 7 will in no way act as a panacea for the problems that have impacted the XP to Vista upgrade. Ben vurgulamak gerekir Windows 7 bu Vista'nın yükseltme XP etkiledi var sorunları için bir çözüm olarak hiçbir şekilde hareket içinde. As you can see, my Windows 7 Beta Build 7000 doesn’t feature the audio drivers, and still doesn’t have a network connection. Gördüğünüz gibi, Windows 7 Beta Build 7000 ve ses sürücüleri özelliği değil, hala bir ağ bağlantısı yok. Users that are looking to upgrade from XP to Vista and to Windows 7 will need to take all the steps necessary to ensure that the XP to Vista move will not result in any problems. Kullanıcılar XP Vista ve Windows 7 için tüm adımlar, XP Vista taşımak herhangi bir sorun neden garanti için gerekli çekmek gerekir yükseltmek için arıyor.

For IT professionals Tarpara points out the deployment procedure for IT pros. BT için dağıtım prosedürü dışında BT uzmanları Tarpara puan profesyoneller için.
“– Audit XP environment with: Windows Vista Hardware Assessment . "- Ile Denetim XP ortamında: Windows Vista Donanım Değerlendirme. Assess PCs network-wide with Windows Vista Hardware Assessment to determine the PCs’ readiness for Windows Vista upgrades, including hardware and device driver compatibility. Application Compatibility Toolkit - inventory and analyze your organization's applications to ensure they work with Windows Vista. PC ağ Windows Vista Donanım Değerlendirme ile donanım ve aygıt sürücüsü uyumluluk. Uygulama Uyumluluğu Araç - envanter ve analiz kuruluşunuzun uygulamaları Windows Vista ile çalışır sağlamak da dahil olmak üzere Windows Vista'ya yükseltmeleri için PC'ler hazır belirlemek için geniş değerlendirin. Comprehensive Agentless Planning and Auditing can be done by Microsoft Assessment & Planning Toolkit (MAP) – This is the best route: Kapsamlı Agentless Planlama ve Denetim Microsoft Değerlendirme ve Planlama Toolkit (MAP) tarafından yapılabilir olabilir - bu en iyi yol hangisi:

– prep Vista SP1 image and configure unattended install with WAIK - Hazırlık Vista SP1, resim ve yapılandırmak WAIK install katılımsız
– put script, image, and config information on a network share -, Script, resim koymak ve bir ağ paylaşımına ilişkin bilgi yapılandırma
– send email out to selected people that their machines have been chosen for an upgrade and ask to click on a network share install link. - Dikkat makinelerinin bir yükseltme için seçildi ve tıklamaya bir ağ paylaşımında bağlantı kurmak istiyoruz seçilen kişinin e-posta gönderebilirsiniz.
– machine magically upgrades from XP to Vista with user state intact - Makine sihirli kullanıcı devlet içerenlerden Vista XP yükseltmeleri
– Now follow standard Windows 7 upgrade procedure outlined in MDT 2010 documentation.” - Şimdi Windows 7 yükseltme işlemi MDT 2010 belgelerine özetlenen izleyin. "

What would I do, having already gone through the process of upgrading from XP SP3 to Vista SP1 just to do it all over again to Windows 7? Ben zaten XP SP3'ü gelen Vista SP1 tüm tekrar Windows 7 için bunu yapmak için bir yükseltme işlemi boyunca gitti kalmadan ne yapardınız? I would just perform a clean install of Windows 7 and get it over with. Sadece Windows 7 temiz install gerçekleştirmek edeceğini ve bu gel. Mind you, my test was performed with little actual preparation to ensure that everything would go as smooth as possible, and, as a result, I ended up with a copy of Windows 7 Beta with no audio drivers and no Internet connectivity. Unutmamanız, test küçük gerçek hazırlanması ile her şeyin mümkün olduğu kadar yumuşak, git ve bir sonucu olarak, Windows bir kopyasını herhangi bir ses sürücüleri ve Internet bağlantısı olan 7 Beta ile sona erdi sağlamak için yapıldı. Of course, preparation would have undoubtedly bypassed all these problems, but I think that the effort involved would be equivalent to that of a clean install. Tabii ki, hazırlık, kuşkusuz tüm bu sorunlar atlanmasına olurdu, ama bu çaba dahil olduğu bir temiz yüklemek ve eşdeğer olacağını düşünüyorum. Still, if there are critical applications installed, complex configuration and unique settings, all of which need to survive intact, XP to Vista to Windows 7 in-place upgrades are the key. Yine de, eğer kritik uygulamaları yüklü, karmaşık ve farklı yapılandırma ayarlarını, all of which bozulmadan, XP Vista Windows 7 için için yerinde yükseltme anahtarı vardır hayatta kalmak için ihtiyacı vardır.