31 Ağustos 2014 Pazar

Google Oturum Açma Sayfası Geçmiş Mail Adreslerini Silme (3 Resim + 1 Video)



Google yeni tanıttığı tüm Google hizmetleri için birleşik giriş sayfası hizmetini duyurdu. Artık tüm Google hizmetleri için tek safya üzerindne giriş yapabileceğiz . Hangi Google hizmeti olursa olsun (Gmail, Youtube gibi ) sizi tek hesap Google giriş sayfasında yönlendirecektir

Yeni Tek sayfa giriş modelinde sizin Oturum açma adı, profil fotoğrafı ve e-posta kimliği giriş sayfada görünecektir. Hesabınızdan çıkış yapmış olsanız bile ?




Birçok kullanıcı diğer Gmail veya Google hesabınıza giriş yaptıktan sonra kendi e-posta kimliği, Profil fotoğrafı ve Profil Adının bilgisayarda görünmesini istemiyor ve bu konuda birçok Gmail kullanıcısı endişeli.


'Otomatik oturum açma" Gmail giriş sorunu gidermek için

Bu sorun Otomatik olarak oturumumu aç seçeneği ile  Gmail veya Google hesabınıza giriş zaman yaşanmaktadır. Çünki bu seçenek varsayılan olarak etkindir .



Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi önceki Gmail / Google giriş bilgilerini sistemden çıktıktan sonra bile sayfada görünecektir.

Şimdi adım adım  Problemimizi çözüyoruz

1. Bu Linkten : (accounts.google.com) Gmail veya Google hesabı oturum açma sayfasına giriş yapın (Önemli). Giriş sayfasında kullanıcı adınızı e-posta ve şifrenizi giriniz.


2.  Oturum açık kalsın seçeneğinin işaretini kaldırın. Daha sonra hesabınıza Sing-in butonuyla giriş yapın. Burada kişisel bilgilerinize ulaşacaksınız İsminiz, profil fotoğrafı ve e-posta kimlik önceki hesap giriş bilgileri bulunmamalıdır. Daha sonra hesaptan çıkış yapınız.



3. Eğer Oturum açık kalsın seçeneğinin işaretini kaldırmışsanız, önceki giriş bilgilerini Google Hesap Girişi sayfasında görünecektir. Daha sonra Giriş sayfasında Farklı bir hesap ile giriş yapın linkine tıklayın. Açılan pencerede geçmiş mail adresleri görünecektir. Bu bölümden Google Oturum Açma Sayfası Geçmiş Mail Adreslerini Silebilir. Eski Gmail adreslerinden böylelikle kurtulabilirsiniz.

Google Oturum Açma Sayfası Eski Mail Adresleri Nasıl Silinir _? (Video)


Hiç yorum yok: