2 Eylül 2011 Cuma

Sony Bravia KDL-32CX520 LCD TV 32CX52 İnceleme

Sony Bravia KDL-32CX520 LCD TV 32CX52 İnceleme

Sony Bravia KDL-32CX520 LCD TV 32CX52 Özellikler



1. - Full HD 1080P çarpıcı bir netlik her bir piksel bakın. HD DVD, ya da bu televizyon hepsini çalabilir ve çarpıcı netlikte tüm High Definition video keyfini bir Blu-ray Disc olabilir.

2. X-Gerçeklik Resim Motor - Bu resim motor düşük çözünürlüklü videolar doku, anahat, kontrast ve renk online ayarlayarak yardımcı olur ve videoları en iyi netlik sağlar. Fotoğraflar ve Videolar, analiz edilir ve izleyicilere temiz, berrak ve yaşam hissi vermek için işlenir. X-Reality Resim Motor genellikle yüksek kontrastlı sahne kenarlarında görünen sivrisinek gürültü azaltmada yardımcı olur. Ayrıca paspas temizler ve resim ve videoları en iyi netliği görüntülendiğinden emin kılar.

3. Varlık Sensörü - Bu LCD TV, nesneleri termal radyasyonun dalgalanmalar olarak algılar ve çevrede hiçbir anı varsa (kullanıcı tarafından ayarlanan belli bir süre sonra) Televizyon kapatır .

4. Skype Hazır Skype, dizüstü bilgisayarlar, tablet ve cep telefonları uluslararası kullanılır ancak şimdi de, bir bu Televizyon kullanarak skype üzerinden video arama yapabilirsiniz Televizyon kullanılabilir bir elçi .

5. Wi-Fi Etkin - Bir Wi-Fi ağı, bu televizyonun bağlayarak doğrudan Youtube videoları oynatabilir.

6. BRAVIA Internet Video - Bu televizyon, kullanıcı doğrudan BRAVIA Intenet Video En beğenilenler video web sitelerine erişim sağlar . Bir Youtube, Stil, Kablolu ve diğerleri gibi web sitelerinden videoları oynatabilir.

7. Sosyal Ağ Widgets - Sosyal Ağ bağımlıları önceden yüklenmiş Facebook ve Twitter widget gezen Facebook ve Twitter hesaplarınızı kullanabilirsiniz.

Sony Bravia KDL-32CX520 LCD TV 32CX52 İnceleme


Ben şimdiye kadar bu televizyon tüm özelliklerini denedi ve en iyi parçası, 32-inç LCD Ekran Full HD filmlerde oynamaya dersin. Youtube doğrudan videoların oynatılması için çok eğlenceli. Yani, bu yine her gün yeni bir şey izlemek gibi insanlar için çok iyi bir eğlence kaynağı, onlar sadece Bravia Internet Video gidin ve kendi ilgi play video.
kaynak
Eğer sizde bu bilgiyi faydalı buluyorsanız yorum olarak bizlere iletin

Hiç yorum yok: