23 Mart 2009 Pazartesi

Blog Sitelerinize Nasıl Ziyaretçi Çekebilirsiniz ? (Çeviri)

Genel olarak trafik çevrimiçi iki serbest etmektedir. Bu kaynaklar genel Sosyal trafik ve Arama Motoru trafik olarak tanımlanmıştır. Tüm yeni 99% bir blog kurmak online veya web sitesi ve denemek ve sosyal trafik elde devam edin. Onlar bunu yapmak çünkü herkes öyle.

Sosyal trafiğin Kayıt ve onları sitenizi tanıtmak izin StumbleUpon, Digg, Reddit, Entrecard, Forumlar ve diğer hizmetleri yüzlerce gibi sosyal ağları kullanarak oluşur. Bu hizmetler ne Web 2.0 olarak bilinir ve omurga ve daha yeni bir sürümü Facebook, MySpace ve geçerli moda çevresinde merkezli - kıkırdamak dönüşmüştür.

Genel bir fikir var çıkın ve arkadaşlar bu şebekeleri kullanarak, çevrimiçi sitenize onları beraberlik, vay onların içerik ve bağlantıları için gösterdiğiniz dolu taraftar gelen sel gelip bekleyin hale getirilmesidir. Gibi bağlantıları daha fazla insan olarak trafik artış artış ve site bulmak daha fazla bağlantı aracılığıyla ve Darren Rowse Problogger veya hala büyük ölçüde geliştirebilir kişisel ün başarısız gibi ünlü olacak bir gün daha fazla kişi söylemek çevirmek Engadget veya Huffington Post gibi popüler bir site.

Tüm bu - popüler olmanın en bariz parasal konular pek çok avantajı bir kenara sahip bir itiraz olduğunu. Birçok kişi blogu çünkü söyleyin sadece görüşleri için bir çıkış istediğiniz bir şey var. Diğer bir yazar olma hayalini ve net kendi hikayelerini yayınlamak için kullanın. Ve orada çalışmanızı alın keşfetti almak. Müzisyenler ve film aynı şekilde net use. Bir blog ya da bir gün sizin söylemek olacaktır sitesi, "ne noktası herhangi bir okuma veya izlerken veya yaratıcı çıkış dinlerken bir başlangıç için ne olursa olsun neden?"

Bu noktada, siz ve sürekli bir sosyal ağlara döndürecektir trafik bulmak için macera başlar olacaktır. Sen çok hızlı bir sosyal trafik oldukça kolay StumbleUpon hatta Entrecard kullanarak kolay kullanarak alabilirsiniz keşfedeceksiniz. Heyecan ve her kolay olabilir. Sen forumları katılacak ve iş için niş bir "yetki" olma at. Arkadaş yapacaktır. Bu bağlantılar göndereceğiz. Tüm harika olacak ... bir süre için.

Iki şey olur yolunda bir yıl altı ay - bu her zaman olur ve ister büyük bir okuyucu ya da sağlamış olur. En fazla bir gün sonra ve bir köpek gibi çalışıyoruz tüm çalışan hiçbir faydası çok az olduğunu biliyoruz. Sosyal trafik sabit bir eziyet olduğunu. Eğer gönderdiğiniz, kıs kıs gülme, kazma, güçlük, entrecards bırakırken, diğer blogları ya da diğer günlük ev işleri orada trafik kurur adınız korumak için gerekli yorum bırakarak dur. Olarak bilgisayarınızı önünde otururken zaman harcamaya mindedly tek marka geliştirme Ayrıca sağlık ve arkadaşlarınız deteriorates ve aile ihmal edilir. Bile birkaç bin RSS aboneleri geliştirmek - şey en yeni başlayanlar, başarılı bir blogcu olarak - hala "Değer bütün bu iş kendinize soracak düşün başardınız?"

Niçin? Bir noktada herkesin Çünkü bu iş için telafi olmak istiyor. Şimdi, çünkü "yazmak için" ya da sadece kendi görüşlerini açıklaması için bir çıkış ihtiyacı ve senin gibi inanıyorum ki bunu yapıyor söyleyebiliriz. Sorun, sadece yazarken veya opinionating herhangi bir çıktı OKUMUYOR memnun olması değil. Sen sosyal trafik döngüsü içine sucked alacak ve bu iş bulmak. Ve size daha sonra bunun için bir para ödülü isteyecektir sabit - bir form veya başka bir iş. 10000 okuyucuların geliyor olması ve sadece kesme alışkanlık okurken bir kitap anlaşma cisim değildir. Ya da reklamverenler para yapamazsınız. Veya JV (ortak girişim) sunuyor görünmez. Ve bunun içine beklenebilir zaman yatırım konusunda daha fazla geri koymak için daha fazla çalışması için bir ödül istiyorum olacak bir noktada bloglama için olursa olsun ne nedenle.

Ve bu sorun - sosyal trafik bir getiriyi elde alışkanlık. Para harcamak yok - onlar tıklayın reklam yoktur reklamverenlerin hiçbir olarak aslında bilinen haline gelmiştir artık sosyal sitelere envanter tedarik vardır. Today.com 10 milyon sayfa bir ay hit iddia ediyor. Bu oldukça önemli bir trafik. Peki neden bu sitede büyük reklamverenler görüyorum? En finans / kredi / banka reklamlar nelerdir? Otomatik şirket reklamları? Büyük markalar? Gördüğümüz siteler çıkıyor için reklamlarıdır. Ve AdSense.

Reklamverenlerin bu etki alanı için trafik rağmen gelmeyen. Today.com bir bu sitede şu anda hangi haddeleme bulunmaktadır ortağıdır pazarlama platformları kullanarak para demektir bulmak zorunda kalmıştır. AdSense iyi alt olarak yapmaz-domains primi için TBM (tıklama başı maliyet) ve fiyatlı akıllı hedefleri değildir. Onlar AdSense ve tıklama başına pennies elde TO en sıkıntılı olduğunu. Today.com başarılı bir alan trafik dayalı ama birçok bu tüm trafiği eşit olmadığını öğrendim sahip açıldı. Bu etki alanları trafik çoğunluğu sosyal ağlar ve sosyal trafiğinin iyi dönüştürmek değildir - onlar o kadar kar yapamaz anlamına gelir.

Bu daha sonra şansını kendinize ve okuma bloglar ve net sörf zaman adil bir miktarda harcama bir site var okuyorsunuz. Trafik sosyal. Bir arkadaş sitede bir şey aldım en son ne zaman oldu? Veya Reklam tıkladıkları? Sık sık tüm ve ne yapmak değil tüm diğer sosyal blogcular ve sosyal ağ kullanıcıları yapmak. Buradasınız okuyabilirsiniz. Sen çevrimiçi bilgi arayan ve bir şeyler satın almak için değil.

Arama motoru trafiği oldukça farklı. Çoğu insan tarafından çok arama motorları - Google kullanın - bir şey bulmalıyız. Sen Today.com için bir Broadway müzikal bilet istiyorum veya don't go New York'ta bir otel arıyor. Google kullanın. Aklınızda bir amacı var ve bir şeyler satın alma genellikle gerektirdiği veya en azından belirli bir şey hakkında bilgiye ihtiyacımız var. Çünkü insanlar özellikle sizin sunduğunuz arıyor oluşur Ara trafik ve hedeflenen olsun veya karşılığı çevrimiçi yapmak için sadece okuyucuların istiyorum çalışıyoruz, arama trafiğini istediğiniz trafiğinden oluşur.

Eğer bir mizah başka nedeni sadece sonra eğlendirmekle için blog neden hedef insanlar mizah bloglar arıyor? Bu dönem için "mizah blogu Google numara 1 sıralaması için yapmanın en kolay yolu. Bir ay sitenizde bulabilirsiniz ortalama 2400 insanlar. Eğer komik fotoğraflar "gibi daha fazla ilgili anahtar kelimeler için" sıralama "Espri yazar", "mizah", "komik resimler", "komik hikayeler" vb sonra sonunda sitenize günlük ziyaretçi sayısı binlerce olacak. Ve bu en iyi bölümü - size veya tüm ve aynı trafik her gün görünür değil istiyorum gönderebilir. Ayrıca diğer bloglar veya güçlük veya entrecards atılan veya diğer ev işleri sosyal pazarlama ilgili işi yorum 1 dakika harcamak zorunda asla. Ve kek üzerindeki glasaj - Arama trafik olacaktır tıklayın reklamları. Onlar ve mizahi yazı okumaz, çünkü seni bulduk sırasında büyük olasılıkla diğer gülünç sitelere onları noktası bu reklamları tıklamaları gidiyorsun mizah arıyor. Eğer para veya değil Onlar don't care - onlar değil blogcular. Onlar sivil bir şey arıyor ve edecektir tıklayın şey kendi amacı için sebep vardır.

Arama trafiği almak için süreci aslında çok basittir ama o ve çalışma süre geçer tüm sabır çoğu. Ayrıca sosyal trafik ile birlikte yapılabilir. Sorun sadece sosyal trafik takip blogcular 99% tamamen arama trafiği sağdaki git elde gelen kapıyı kapattı. Bu olmak zorunda değildir ve nasıl arama motorları büyük ölçüde sosyal trafiği azalmakta süre ile kapalı ödeyecek bazı temel SEO tekniklerini kullanmak için optimize etmek için size gösterir. Sırasında uzun süreli arama trafiği için site oluşturma Sen hemen trafik sosyal ağlar kullanabilirsiniz. Eğer, sonunda ve dünyadaki tüm sosyal trafiğin gerçeği değiştirmez yanmak olan arama trafiği elde değil.

Bu blogunuza şunlardır arama trafik çekmek için SEO Temelleri kullanılmış olmalıdır;

Kendi URL'sinde anahtar kelime kullanmanız gerekir.

Kendi Blog Başlığı anahtar kelime kullanmanız gerekir.

Bu Yazı Başlıklarını anahtar kelimeler kullanmanız gerekir.

Bu yazı içeriğinde anahtar kelimeler ve ilişkili terimler kullanmak gerekir.

Siz eğer tüm mesajlar aynı anahtar kelimeleri ilgili sadece sayfa başına bir yazı gönderme tarafından en iyi arama sonuçları elde edecektir.

Eğer kullanıyorsanız AdSense sonra her zaman sayfa başına bir yazı sadık.

Eğer kullanarak fotoğrafları ardından anahtar kelimeler alt etiket olarak kullanılmalıdır.

HTML sayfalarınızın içerik toplu kullanmak gerekir. (düz eski metin)

Tüm yapmanız gereken, arama motorları için sitenizi optimize etmek için gerek Bu basit küçük adımlar. Anahtar kelimeleriniz için endeksli olacaktır ve olmuştur. Nasıl sıralanır almak yüksek rekabet bağlıdır. Eğer üst rütbeli küçük birşey yapmadan elde olabilir az rekabet olduğunu. (Bir çoğu uzun kuyruk anahtar kelimeler için bazı Google trafik deneyimi. Çünkü içerik o küçük rekabet ve Google sahip bir terim kullanılır Bu birisi o terim için arama - ne yazık ki bu terimleri genellikle kadar trafik vermeyin) sitenize bulundu Eğer rekabet gereken bir sürü ise sitenize bağlantıyı işaret ve demirlemiş metin, anahtar kelime kullanarak işaret geri. İşte bu, herhangi bir anahtar kelime çevrimiçi hakim için gerekli olmasıdır. Basit evet. Zor kısmı tüm demirlemiş geri rekabetçi anahtar kelime hakim, ancak bu görev çok daha kolay hale getirecek benim yerinde tavsiye aşağıdaki gerekli almak olacak uygulamada - özellikle de sosyal ağlar kullanın.

Şimdi bana neden söz pm göstermek sağlar.

Ben "" birkaç paragraf önce benim örnek site için bir yol olarak mizah bahsettiniz. Ama önce bir ön-sen in doldurmak için amble

Bu benim ana sitede bir kaç hafta önce bir yazı birkaç tüyler ruffled görünüyor. O Today.com üzerindeki blogcular başlayanlar ve olan nedenle burada üzerinde blogcular en başarısız bir strateji izliyorsunuz işaret olduğunu belirtti. Bunlar dışında sosyal trafik takip neredeyse olmayan ve daha yukarıda bahsedilen tüm nedenlerden dolayı bloglamaya çıkmak olacaktır. Bir gün bir kaç dolar yapma kapalı kendi white dress no bra iş ve tükenmek. En hatta ve sosyal takip yapmayacağım uzun çıkın önce bir kaç dolar bir gün yapın. Bu herhangi bir burada ya da kendi kendine başlangıç başlayanlar ile blogunuza veya Blogger gibi tam paraya olabilir ücretsiz etki alanları kullanın ev farklı değildir. Gerçek bir çok insanlar bugün bloglamaya altı ay içinde bloglamaya olmayacaktır. Onlar, git bir okuyucu çekmek halinde, ver para çekmek için veya her ikisi ve çık başarısız. Ben ve yıllar sürece bir yıl geçerlidir bilir sürmüş olan herkes için bu döngü gördük. Bunu tekrar tekrar bakın. Çok az insan gerçekten bir yıl ya da iki ve blogları okuma edilmiştir hala bir site inşa değil çalışma - benim okuyucuların büyük çoğunluğu var. Bu ne olduğudur.

Ben sonrası özellikle bir blogcu vurgulanan - Onu Bash değil - çünkü o bir Bugün bu başarılı olmak için iş etiği vardır birkaç biridir. O bir "gülünç Fotoğraf" blog "ve tüm blogcular Bugün onu siteye en trafik çeker. O sosyal trafik kullanarak ve onu kuyruk dışı işler yapmak. Kim biraz SEO bilgi online başarılı olabilir birinin türüdür. Bu onun tepkisi oldukça negatif olduğunu yersizdir.

Olarak bana göstermeyi uygunsuz Not: forum Melissa's yazının bir ekran görüntüsü kaldırıldı - forum ve dolayısıyla yorum yapılmış özel bir yanı vardır. - Griz

Inceliğini benim güçlü uygun değildir ve bu bana önce tepki bu tür gördük biliyorum. Bu şey de ne o olsun o ya da değil dinlemek istiyor onu trafik istatistikleri iyileştirebilirim Melissa göstermek için gidiyorum olduğunu bilirler. Her sitenin ne için en mükemmel örnek trafik arama ve hem ona ve diğerlerine ne kadar basit tweaks onu uzun vadede başarısı büyük bir fark yaratmak olabilir açık olacağından hataları gösteren ile ilgili. Eğer Melissa için o sadece "" blogcular tarihinde de başarılı olmak için yetenek var almak bilmeli bir teselli's - there de yoktur vurgulayarak anlamı yok.

Bu yazı yeterince ben üzerinde göstermek olacak yerinde SEO sonraki yazı ve tam olarak neden anahtar kelimeler her iki Melissa sitesinde ve mayın kullanarak ilgili benim tavsiye izleyin gerektiğini göstermektedir. Sonuçlar hakkında şüphe nasıl inşa bağlantılar ve trafik at etkili şekilde terk etmez.

Daha Today.com size burada Melissa's Forum iplik takip edebilirsiniz üyeleri - bozayı bir şırınga Çanta - Ben katran ve tüye bulamak Hakkımda diye son kontrol düşünün için.

Peynir

Griz

Hiç yorum yok: