2 Nisan 2009 Perşembe

Gigabyte tüm X58 anakartlar için SLI desteği arttırıyor (Çeviri)



Gigabayt bir basın açıklaması yaparak tüm X58 anakartlar şimdi,-EX58-UD3R modeli daha uygun GA için tam GA-EX58-Extreme üflenir kimden Nvidia SLI çok resmi destek-GPU yapılandırmalar var duyurmayı gönderdi. Firmaya göre, kullanıcıların sadece en son BIOS için şirketten daha önce desteklenmeyen X58 kurullarında SLI işlevlerini etkinleştirmek için yükseltme gerekiyor.


Bu önceden sertifikalı sürümü - the SLI gelen BIOS ile olmayan bir SLI Gigabyte X58 kurulu sönüyorsa oluşuyordu-UD4P SLI-BIOS sertifikalı olan Gigabyte EX58-UD4 modeli EX58 ile yanıp sönen yani kesmek nispeten basit kullanarak ulaşılabilir oldu. Ancak, bu yöntem çok iyi anakart garantisi geçersiz kılabilir veya makine eğer bir şey yanlış giderse gerçekten bricked vermekteyiz.

Nvidia anakart üreticileri bir model üzerinde şirketin resmi SLI sertifika-by-modeli temelinde, bu nedenle donanım düşünüyor ödeme Intel X58 yonga seti kullanan gerektirir zaten yetenekli ve bir kesmek gayri resmi bir tur yaptığını, bu Gigabayt gibi sadece uçlanmak kararı SLI için tüm X58 anakartlar yükseltmek için fazladan para.

Hiç yorum yok: