9 Nisan 2009 Perşembe

Reg Organaizer 4.22 Full İndir



Reg Organizer ® - Kayıt Defteri ve hizmetleri yanı sıra yapılandırma dosyaları ile temizlik için çok amaçlı bir programdır. Görüntülemek için, kayıt defterini düzenlemek sağlar önizlemek reg ithal-dosyaları (Windows Explorer dahil).

Kayıt defterinde arama fonksiyonu, tüm tuşları, uygulama çıkarlarını ilgili bulma fırsatı kayıt defterinde derin bir arama yapmak için sağlar. Ayrıca, Reg Organizer yapılandırma dosyalarının farklı türleri yönetim fonksiyonlarını destekler.

Anahtar özellikler:
- Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni görüntülemek ve kayıt defterini, ihracat ve ithalat değerleri tuşlarının vb çeşitli operasyonlar C anahtarları ve değerleri gerçekleştirmek için gerekli olan kayıt defteri düzenleme
- Kayıt defteri temizleme fonksiyonu olarak bulmak için kayıt defterinde istenmeyen kayıtları bulmak ve kayıt defteri sorunları düzeltin.
Arama fonksiyonu, kayıt defteri anahtarlarını başvurunuzu çıkarlarına ilişkin arama yapmanızı sağlar ve gerekirse bunları kaldırın. Bu, örneğin kullanışlıdır, bir uygulama ve el ile kayıt defteri girdileri bu çıkarmadan sonra, diğer uygulamaların yanlış işlem neden olabilir gereksiz olduğunu program kaldırılmıyor. Aynı zamanda, Reg Organizer daha derin arama yapan ve sık sık bulmak için de tuşları olan diğer benzer programlar bulunamıyorsa, uygulama ile ilgili sağlar.
- Birleştir'i ve kayıt defteri sıkıştırmak. Bu prosedürler, kayıt hızını arttırmak ve izin sonucunda, bir bütün olarak sistemin hız.
- Beceri çok "" Windows hassas (tweaks) değiştirmek için kullanılır. Özellikle, size, daha fazla Önbelleği kullanmak için sistem veya sistem vb hafıza, kimden kullanılmayan kütüphane kaldırma zorlamadan sipariş sistem tarafından hızlandırabilir
- Herhangi bir kayıt defteri anahtarı hakkında bilgi almak ve değişiklikleri izlemek.
Kayıt defteri dosyalarını doğrudan Explorer dahil içeriği, ithal önce (*. reg) ve - Önizleme. Ne zaman ithal reg dosyasını görmek, içeriği bu resimlerin sunumu, bu kayıt için ithal olacak tüm tuşları sağlayan bir ağaç yapısı olarak temsil edilir.
- Görüntüleme ve düzenleme otomatik programlar, yani, çalışma uygulamaları Windows başlangıç veya oturumu sırasında yüklenir.
- Kullanarak arama ve kayıt defterinde yerini bulmak için bir aracı (ve varsa değiştir) gerekli veya kayıt defteri ayarlarını anahtarları, arama kriterleri meet.
- Entegre herhangi bir uygulamayı kaldırın. Gibi uygulama kurulmuş henüz bu "sistemin fotoğrafını" önce ve sonra kurulum, o zaman "" değişiklikleri sistem için geri da.
- Aracı "Temizleme diskleri" otomatik olarak gereksiz dosyaları çeşitli bilgisayarınızın sabit sürücü temizlemek için, izin verir ve arama ve yanlış etiket düzeltme.
- Yönetim yapılandırma dosyalarının. Reg Organizer ile açmak ve düzenlemek (Anahtar / bölümleri düzenleme, silme) INI eklenti çeşitli programlar dosyaları.

Boyut: 2,42 Mb

Download:
http://letitbit.net/download/5bce21179360/...er4-22.rar.html

Ayna:
http://uploadbox.com/files/aqxirplRdc

Ayna:
http://depositfiles.com/files/19tvq97o5

Hiç yorum yok: