12 Nisan 2009 Pazar

Virüsler 2009 ilk çeyreğinde %10 arttı



PandaLabs dönem kötü amaçlı yazılım üzerinde Ocak Mart 2009 verileri bu rapordan göre ve üç aylık rapor former, yeni kötü amaçlı yazılım yılın ilk üç ay boyunca oluşturulan, 73% büyük çoğunluğu, bu troyan tür oldu. Her ne kadar ana rakam büyümenin Spyware göre% 10 üzerinde yeni kötü amaçlı yazılım ve mevcut 2.5% 13,15% kadar ve yeni çeşitleri bulunan kötü amaçlı yazılım, ikinci tip oldu deneyimli olduğunu.



"Biz gördük yılın ilk üç ay için ve laboratuvarları emdirmek için Adware bu tür ile daha fazla kullanıcı bozmak için nasıl dolaşım Farklı Spyware kopyalarını çok sayıda, muhtemelen koymak sırasında hangi sayısını enfeksiyonları çok önemli son çeyrek düşük olduğunu, "Luis Corrons, PandaLabs teknik direktörü açıklıyor.



Bazı durumlarda, siber suçlular amaçları, hizmet ve bu Spyware Virtumonde kötü amaçlı yazılım o 2009 yılının ilk üç ay boyunca bulaşmış bilgisayarlar. Bu kod, ayrıca kullanıcının Gezinme kontrol etmek için kötü amaçlı reklam ve casus yazılım araya getiren arama kullanıcı ve ekran afiş reklam, pop-up vs tarafından yapılan sonuçlarına manipulates. belirli ürünleri satın almaya çalışın.



bilgi http://www.pandasecurity.com/spain/homeusers/security-info/tools/reports/

Hiç yorum yok: