12 Nisan 2009 Pazar

Microsoft Yine Birşeylerin Peşinde: Yeni İPod Thoch Klonu



Hikaye ilk olarak, Microsoft'un yeni Zunesi'nin modellerinini pazarlamanın bir takımı olduğu zaman Engadget'te üzerinde kırdı, "Zune HD", keşfedildi. Microsoft, henüz bir iPod dokunuş klonuna alenen itiraf etmek zorunda, yine de şimdi müsait olan ilk bilgide temel aldı, o, Zune HD'in, iPod dokunuşunun olandan daha küçük olan benzer gösterişsiz tek bir ev düğmesi ve geniş ekranlı bir göstermeye yer verecek olduğunda gözükür, ama daha kalın bir kabuğa uydu.


Söylenti, hedef izleyicisine parallel onda bazı umut verici öngörüyü kavramsal Zune HD tutmalarına tutar, ve, hem de ilk iPoddan bir daha aşağı-yoğunluk ekranı ve daha ağır bir iskanı olan orijinal Zune'nin genel mühendisliği.


Zune HD için beklentiler, tam tüylenmiş bir Wi Fi müzik deposunun yerine getirmesini kapsar. O, birçok odağın, güncel olarak müsait neredeyse bütün bilginin, hiçbir şey söylentiden daha çok olmamasına rağmen görüntü pleybeğine gidecek olduğu onun isminden farz etmesi için hem de kasa olmalıydı. Biz, yeniden her yerde potansiyel bir iPod katilinin üzerinde bazı reklamı görmeye başlayabilir miydik? Eğer kuvvetlerin paylaşan bir kısmının fikriyle Microsoft tenekecileri değilse, yeni bir Zune, bizim cidden, ondan şüphe ettiğimiz popüler Xbox kürsüsünden alabilirdi.

Hiç yorum yok: