27 Eylül 2010 Pazartesi

Koç Burcu (28 Eylül Salı 2010) Burç yorumları


aries
Koç burcu (21 Mart – 19 Nisan)

Milliyet Gazetesi
¬ Parasal konuların ve iş hayatının öncelikli olduğu bir gün geçireceksiniz. Yeni gelir kaynakları bulmak, gereken çabayı göstermek sizin elinizde. Yatırım planlarınızı hızlı ilerletebileceğiniz olanaklar da öne çıkıyor. Kişisel kazançlarınızı uzun vadeli düşünmeli somut çalışmalara yönelmelisiniz. Zira çalışma kapasiteniz yükselmekte. Tutumlu olmanızda yarar var.

Sabah Gazetesi
¬ Kişisel çekiciliğiniz ve karizmanız, her zaman olduğundan daha güçlü. Çevrenize istediğinizi yaptırabiliyorsunuz. Emir verme huyundan vazgeçseniz, her şey çok daha güzel. Aceleci ve hızlı düşünen yapınız, olayları yanlış yorumlamanıza neden oluyor. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli.

Turk Nokta Net
¬ Bugün bütün dikkatinizi toplayıp görüşmeye öyle gitmelisiniz. Bu görüşmenin sizin için anlamını biliyorsunuz. Bazı konuları hak ettiğinden çok fazla abartıyorsunuz. Bu yüzden arkadaşlarınız sizi biraz indirimli dinliyorlar. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir. Buna önem vermelisiniz. Aşk Yaşamı : İlişkiniz hala ayrılıklarla sürüyor. Yine bir yolculuk söz konusu, ama bu kısa süreli ayrılık sizi ona daha da bağlayacak. Onun da aynı duygular içinde olup olmadığını merak ediyorsunuz. İş Yaşamı : Gününüz yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Daha hareketli bir iş hayatı istiyorsunuz.

Vatan Gazetesi
¬ Bulunduğunuz yeri konforlu bir hale getirmek, pozitif enerjinizi insanlara yansıtacağınız ortamlar hazırlamak isteğiniz yoğun olacaktır. Kısa bir yolculuk sonrası güzel gelişmeler günün aktiviteleri arasında. Sağlığınız iyi.

Eğer sizde bu bilgiyi faydalı buluyorsanız yorum olarak bizlere iletin

Hiç yorum yok: