7 Temmuz 2014 Pazartesi

youtube videolarını bilgisayara nasıl indiririm

YouTube sadece kullanıcıların izlemek için izin ve kendi web sitesinde videoları görüntülemek için tasarlanmıştır. Birçok kullanıcı, internete bağlı olmak ya da diğer cihazlarda izleyebilirsiniz olmadan izleyebilirsiniz böylece kendi bilgisayarınıza sevdikleri videoları kaydetmek istiyorum. Aşağıda bilgisayarınıza ücretsiz YouTube videolarını indirmek ve izlemek için gerekli adımlardır.


Bilgisayarınızda bir video dosyası olarak YouTube video kaydetme

Bugün, girmek için izin birçok online web siteleri vardır URL'yi bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz video ve dosya indirmek için bir bağlantı olsun. Aşağıda herhangi bir YouTube video indirmek için basit bir üç aşamalı bir süreçtir.

1.. Herhangi bir YouTube video sayfası gidin ve kopyalamak URL kaydetmek istediğiniz video. Örneğin, aşağıdaki adres YouTube'da bir video URL.
http://www.youtube.com/watch?v=R3ymHMgFAps

http://tr.savefrom.net/#url=linkinizi buraya ekleyin

Eğer doğru yapılırsa (aşağıda gösterildiği gibi) 3., Yeni bir pencere İndirme bağlantıları ile videonun önizlemesini gösteren görünecektir. Çoğu kullanıcı için biz öneririz indirmeden MP4 formatında, diğer formatlar FLV, 3GP, ve WebM içerebilir.
YouTube indirme penceresi
Dosya indirildikten sonra sizin sunulacak indirme klasörüne .
Ben hala bir video indirmek olamaz

Bizim örnek emin senin yeni bir pencerede sayfa açarak eserlerini kullandığınız bağlantı emin olun böyle Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra bir önizleme alamadım eğer. Bir kez daha yukarıdaki adımları deneyin çalışma olarak doğrulandı. Aşağıdaki adımlar diğer YouTube indirme sitelerinden birini deneyin işe devam ederseniz.
Not: Bu adımları çalışmayabilir YouTube engelleyen bir okul ya da iş iseniz.
YouTube bookmarklet

Birkaç video indirmeyi planlıyorsanız, kullanmak Bilgisayar Umut YouTube bookmarklet . Bizim bak bookmarklet işaretcikler hakkında daha fazla bilgi için sayfa.
Diğer YouTube indirme siteleri

Videoları dönüştürmek için yukarıdaki kutuyu kullanmaya ek olarak, diğer web siteleri ve YouTube videoları indirmek için izin hizmetleri de vardır. Aşağıda favorilerimden sadece bir kaçıdır.
Dikkat: Bu hizmetler çevrimiçi herhangi bir flash videoları kaydetmek için kullanılabilir ve yetişkin ilgili içeriğe maruz kalabilir, bu sayfaları görüntülerken gelir yetişkin ilgili videoları kurtarmak için kullanılabilir.
http://www.savefrom.net/
http://www.savevid.com/
http://keepvid.com/
Bilgisayarınızda bir FLV video izlerken

Eğer bir. Flv dosyası olarak kaydettiğiniz ettiyseniz, sizi destekliyor. Flv dosyalarını bir oyuncu gerekir. Aşağıda bir kaç öneri.
VLC media player
http://www.videolan.org/
Windows Media Player
Microsoft Windows kullanıcıları da doğru Windows Media Player FLV dosyalarını çalma yeteneğine sahip bir codec . İndirme ve yükleme CCCP codec bileşeni , bu codec'i yanı sıra, büyük olasılıkla gelecekte ihtiyaç olacak diğer codec'leri yükler.

1 yorum:

davut naci kaya dedi ki...

En kralı:

http://www.youtubeinmp4.com/