11 Aralık 2009 Cuma

VOKLE : Canlı Video İzleme protallarında Yeni bir nefesmi olacak



Özel alfa birçok ay sonra VOKLE resmen kamuoyuna onun canlı video platformu başlattı. VOKLE kullanıcıların canlı video aramaları ve metin izleyici soruları onların canlı video ve izleyicilerin sanal bir konferans salonu ses ve yayın almak için gömülebilir sağlayan bir uygulamadır.

Süre tabanlı tüm web olmanın, VOKLE veren seçeneği ve dinleyicilerin heyecan sorular canlı video sorular, metin sorular yayın için ev sahipliği yaptı. Ayrıca kolayca uzaktan işbirliği atayabilirsiniz-dan, Eleyiciler, ve tek veya çok çekimler arasında gerçek zamanlı olarak kesmek için bir editör perde arkasında video arayanlar onaylaması.

Ustream, Justin.tv ve Livestream, VOKLE ne duruluyor aksine izleyici katılımı Digg ve Huffington Post gibi hangi sitelerin çok daha belediye tarzı video yayınları kendi topluluk etkileşim ve belediye stil karşılamak-up için kullanmak might.

Bir pazarda zaten her iki bilgisayara aktarım hizmetleri ve mobil streaming hizmetleri, zor görmek için kalabalık VOKLE bu kadar çekiş alıyorum. Sonuçta, her şey web tabanlı ve tarayıcı içinde - no pop ups. Bazıları iyi bir şey, ama söyleyebiliriz bence, ben ayrı bir pencerede akışı kontrol istiyorum.

VOKLE yok gerçekten onun iyi yaşamak, tek tıklamayla düzenleme nedir. Sen, başka, yetenek bir kameradan gitmek ya da her ikisi bir veya iki tıklamada bir konuda. Canlı Yayında izleyiciye sorular ve video çekmek için güçlü olmak gerçekten VOKLE benzersiz kılan bir özellik, ama zaman içinde tahmin, biz görürsünüz nasıl canlı video pazar geliştirilmesi.

VOKLE kendi gösteri ve yayınları için önümüzdeki birkaç hafta içinde VOKLE kullanarak olacak şu oyuncular olduğunu bildiren: Alex Albrecht, Oluşturan / Co-Totally Rad Show ve işbirliğinin ana-Diggnation ana bilgisayar; Eisner ödül MF Grimm, kazanan kim spawn komik yaratıcısı katılacak / yapımcı Todd McFarlane; comedy troupe Reckless Tortug;, müzik grubu Dinlenme ve popüler ses oyuncusu Rob Paulson.

VOKLE ilk DEMO 2.009 konferansta, ve ürün demoed Santa Monica, CA dayanır.

Hiç yorum yok: