23 Mayıs 2010 Pazar

Lost 6.sezon 17.bölüm ve 18.Bölüm finali izle

Lost 6.sezon 17.bölüm, Lost 6.sezon 18.bölüm

Bölüm Adı : The END
Gösterim Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi Saat 04:00
Yönetmen : Jack Bender
Senaryo (Senaristler) : Damon Lindelof , Carlton Cuse
Merkezi karakter(ler) : Belli değil
Yapım : 2010, ABD

Oyuncular

Henry Ian Cusick (Desmond Hume) , Evangeline Lilly (Kate Austen) , Terry O'Quinn (John Locke) , Naveen Andrews (Sayid Jarrah) , Nestor Carbonell (Richard Alpert) , Emilie de Ravin (Claire Littleton) , Jorge Garcia (Hugo 'Hurley' Reyes) , Michael Emerson (Ben Linus) , Jeff Fahey (Frank Lapidus) , Matthew Fox (Jack Shephard) , Josh Holloway (James 'Sawyer' Ford), Zuleikha Robinson (Ilana), Daniel Dae Kim (Jin Kwon) , Yunjin Kim (Sun Kwon)

Bölüm Hakkında Bilgi (Spoiler içerebilir)

Ve 6 yıllık serüvenin sonuna geliyoruz. Lost 6.sezon 16.bölüm 'de bizlere adanın yeni koruyucusunun belli olduğu ve diğer karakterlerin ne uğruna öldüklerinin açıklanmasının (Adayların neden aday oldukları ve listede ismi şimdiye kadar çizilmemiş olanların neden çizilmemiş olduklarını söyledi Jacob..) Lost 6.sezon final (Lost 6.sezon 17.bölüm ve Lost 6.sezon 18.bölüm) de ise görevi teslim alan jack'in BS ile mücadelesini göreceğiz.Yeni bölümden fotoğraflar eklendi Lost 6.sezon final fotoğrafları yazının devamında bulabilirsiniz.
Lost 6.sezon finali bugün amerikada sinemalarda gösterilecek daha sonra abd, kanada, ispanya ve türkiyede aynı anda yayımlanacak bkz:Digiturk/Dizimax
Alt bölümde izleyeceğiniz görüntüler yeni bölüm görüntüleri olarak değiştirildi.Lost 6.sezon Finali olan 17.bölüm ve 18.bölüm'ü bu sayfadan izleyebilirsiniz.Lost 6.sezon final bölümü 24 Mayıs 2010 Pazartesi Saat 11:30 - 12:00 arası sitemizde olacaktır.
*Lost 6.sezon 17.bölüm CD1 & Lost 6.sezon 18.bölüm CD2 şeklinde bölümlenmiştir.İndirme Linkleri eklendi.Altyazısız final bölümünün videoları eklendi.Altyazı eklendi türkçe altyazılı video upload'ına başlandı.

Lost 6.sezon 17.bölüm altyazı

İngilizce Altyazı : Lost - 06x17 -The End 1.NoTV.English.srt- İngilizce altyazı
Türkçe Altyazı : lost.s0617.hdtv.xvid-notv.cd1.srt Türkçe Altyazı indir
Türkçe Altyazı (720p) : Lost.S06E17.720p.HDTV.x264-CTU.srt Türkçe Altyazı indir

Lost 6.sezon 18.bölüm altyazı


İngilizce Altyazı : Lost - 06x18 -The End 1.NoTV.English.srt- İngilizce altyazı
Türkçe Altyazı : lost.s0617.hdtv.xvid-notv.cd2.srt Türkçe Altyazı indir
Türkçe Altyazı (720p) : Lost.S06E18.720p.HDTV.x264-CTU.srt Türkçe Altyazı indir

Lost 6.Sezon Final Bölümü Fotoğrafları

lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü
lost 6.sezon final bölümü

Ekstra

1 yorum:

BlogHerseydir dedi ki...

LOST BİTTİ
--------------------------------
6 sezonluk efsane “The End” adlı son bölümüyle sona erdi. Daha şimdiden hayatımızda bıraktığı boşuluğu nasıl dolduracağımızı merak ediyoruz. Dizinin finali kimini tatmin etti kimini etmedi. Ama kesin olan birşey var; 6 senelik bir beraberliğin bitmiş olmasının verdiği boşluk. Bir yandan bitmesin istiyor bir yandan da bitsin de öğrenelim artık neyin ne olduğunu diyorduk. Lost bizim ortak paydamızdı. Onu konuşuyor, onunla şaşırıyor, onun hakkında teoriler üretiyor ve onu paylaşıyorduk. Peki ne oldu finalde? Jack’in gözüyle başladı dizi Jack’in gözüyle son buldu. Lapidus, Sawyer, Miles, Claire ve Kate adadan kurtulmayı başarırken, Jack, Hurley, Desmond ve Ben adada kalmayı ve adayı kurtarmayı tercih etti. Jacob bize insanların özünde iyi olduğunu göstermeye çalıştı, Kara duman ise insanın doğasında kötülük olduğunu. Jack Jacob’ın yerine geçti ve adayı kurtardı, Desmond dostlarına yol gösterdi, Sayid kendini feda etti. Hurley esas adam olurken, Ben ise ikinci adam olmaya razı oldu.

“See you in another life brother”

6. Sezon boyunca uçağın düşmemiş olduğunu sandığımız senaryo mu? Orası işte “Araf”ın ta kendisiymiş. Zaman ve yer kavramı olmayan “Araf”ta birbirlerini beklemişler birbirlerinden habersiz. Kate Jack’siz bir hayat sürmüş, Sawyer Juliet’siz bir hayat. Ama eninde sonunda hepsi ölünce “Araf”ta buluştular ve beraber adada yaşadıklarını hatırladılar. Hatırlamak içinse birbirlerine ihtiyaçları vardı sadece. Hayatları boyunca kötülük de yapmış olsalar kendilerine verilen ikinci şansı değerlendirenler ve iyi olarak ölenler, hepsi cennete doğru yolculuğa çıktılar. Tabi Ben gibi kendisini cennete layık görmeyip kiliseye girmeyenler olduğu gibi Michael gibi ruhu adada kalanlar da oldu. Dizinin ilk sezonlarında “Ölen herkes bir gün tekrar hayat bulacak” diyen senaristler sözlerini tuttular. Shannon, Boone, Libby, Charlie ve daha bir çok özlediğimiz ama dizinin başında kaybettiğimiz karakter, hepsi son bölümde bizimleydi. Desmond’ın deyişiyle hepsi bir başka hayatta buluştular. Herkesin mutlu olduğu, sevdiğine kavuştuğu masal gibi bir sonla veda etti Lost bizlere.

Finalde Cevap Bulan Sorular

Sayıların anlamı ne? 4, 8, 15, 16, 23, 42...
Dizide en kritik yerlerde karşımıza çıkan sayıların anlamını da öğrenmiş olduk final bölümünde. Jacob’ın yerine geçicek olan ve adayı korumakla sorumlu olacak adayların numaraları.
4- Locke 8- Hurley 15 – Sawyer 16- Sayid 23- Shephard 42 – Kwon .

Adanın sırrı ne?
Adanın sırrı adanın kalbinde yatıyor. Adanın kalbindeki ışık Jacob’a ve Kara dumana ölümsüzlük veriyor.

Tüm bu insanlar adaya neden getirildi ve neden onlar seçildi?
Jacob’ın her kazazedeyi daha önce ziyaret etmiş olması, tüm kahramanların adaya belirli bir amaç içindi. Jacob kenisinin yerine geçebilecek insanları yıllar boyu aradı ve buldu. Onları çocukluklarından beri takip etti ve kendisi gibi yanlız olanları aday olarak atadı. Bu insanların arasındansa sadece 6 kişi uygun görüldü.

Kara Duman gerçekte ne?
Jacob’ın cezalandırmak için adanın kalbinin olduğu mağaraya atmasıyla kara dumana dönüşen ikiz kardeşi.

Jacob kim?
Jacob, adanın iyilik tarafını temsil ediyor ve adanın kalbindeki ışığı korumakla yükümlü. Jacob veya onun yerine geçecek olan vekil kara dumanın adadan çıkmasına engel oluyor.