17 Mayıs 2010 Pazartesi

BlogHerseydir Yazar Arıyor



Merhaba Nacizane blogumuzun yazar adayı, öncelikle hoş geldin, sefalar getirdin.
Blogherseydir (BH) de yazar olmak kariyeriniz için iyi bir basamak olabilir. Neden olmasın?
BH 2. yılını doldurmak üzereyken istikrarından da bir şey kaybetmeden her gün güncellenerek içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor. Şimdi yeni ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var.

Biliyorsan Paylaş
Bizim için önemli olan yaşınız, eğitiminiz, özgeçmişiniz değil. Bizim için önemli olan bilginiz ve paylaşabilme yeteneğiniz. Eğer ikisine de güveniyorsanız bizimle çalışmak için ilk adımı geride bırakmış sayılırsınız.

Hangi alanlarda yazabilirim?
İçerik konusunda yardıma en fazla ihtiyacımızın olduğu alanlar, güncel haberler, yazılım, donanım, cep telefonu, ev elektroniği ve internet bölümleri. (Örnek: Turkcell, Avea, Vodafone, Türk Telekom, ADSL, Antivirüs, Windows 7, MSN, Facebook, Wordpress… )

Bunların dışında, yurt içinden özellikle iletişim firmalarının güncel haberleri yurt dışından ise çeşitli haber kaynaklarından faydalanarak hazırlanan haberler. Tabi bunun için İngilizce – Türkçe çeviri konusunda iyi olmak gerekiyor.Yada yaratıcılık yaparak Google Translate gibi çeviri hizmetleri kullanarak örnek İngilizce makalenin özünü kavrayarak bir yazıda oluşturabilirsiniz.Fakat anlamsız bir makale sitemizdeki yöneticimiz dahil kimse tarafından hoş görülmez.

Yazılım ve bilgisayar programları alanında ise daha çok “Nasıl Yapılır? ve Resimli açıklayıcı anlatım” makaleleri hoşumuza gidiyor. Tabi işimizi kolaylaştıracak yazılımlar da anlatılabilir. Özellikle ücretli yazılımların ücretsiz alternatifleri resimli anlatımları olabilir.

Konu sıkıntısı çekmeyeceksiniz çünkü bununla ilgili özel bir paylaşım bölümümüz var.

Nasıl başvuru yapacağım?
Gönüllü olarak yazmak isterseniz blogherseydir@hotmail.com isimli iletişim mailinden bize ulaşın.

Ücret karşılığı yazmak isteyen arkadaşlarımız, yayınlanmış referans blogherseydir@hotmail.com isimli iletişim mailinden bize bildirmelidirler. Eğer daha önce böyle bir çalışma içinde olmadı iseler belirli bir deneme çalışmasından sonra (kişinin göndereceği 10 yazı) ekibe katılabilecekler.
İster gönüllü yazar olun ister ücretli yazar olun zaman zaman vereceğimiz sürpriz hediyelerden birini kazanma şansına sahip olun.

Hedefimiz, güçlü bir yazar kadrosu ile Türkiye’ deki internet dünyasında önemli bir yer edinmek.

Konu ile ilgili sözleşme henüz tam olarak hazır olmadığı için şu ön bilgileri paylaşmak istiyorum:

blogherseydir.blogspot.com için:

• Bir makalenin yayınlanabilmesi için ilgili yazının daha önce başka bir yayın organında yayınlanmamış özgün bir makale olması gerekmektedir.
• Sürekli özgün yazı yazan bir üyenin bir kez çalıntı yazı göndermesi o üyenin tüm geçmiş alacaklarının silinmesine sebep olacaktır.
• Bir makalenin yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda karar yetkisi Yönetimin’nindir.
• Yazar olabilmek için herhangi bir eğitim şartı yada yaş sınırı yoktur.
• Belirli sürede belirli sayıda yazı yazma şartı yoktur.
• Yazar, yayınlanan yazılarının yayından kaldırılmasını talep edemez.
• Yazar, yayınlanan her 30 makalede bir ödeme almaya hak kazanacaktır.
• Sitemize karşı yapılabilecek bildirimlere ve yasalara aykırı kullanım sebebiyle doğabilecek hukuki, cezai ve mali her türlü sorumluluk yazara aittir.
• Yazar, blogherseydir web sitesinde yada blogherseydire ait diğer yayın organlarında yazdığı yazılarda, gönderdiği mesajlarda pornografi ya da müstehcenlik, ırkçılık, kişi ya da grupları tahrik edici, itibar zedeleyici, hakaret, tehdit, taciz amacı taşıyan ibareler kullanamaz
• Yazar, blogherseydir web sitesinde yada blogherseydire ait diğer yayın organlarını kullanarak hiçbir surette reklam yapamaz, reklam ve tanıtıma mahal verecek ifadeler kullanamaz.
Daha önce başka bir yayın organında yayınlanmamış yeni makaleleriniz için birlikte çalışabiliriz.

Bu şartlar size uygunsa sizinle çalışabilme ihtimalimiz çok yüksek

Hiç yorum yok: