1 Mayıs 2010 Cumartesi

iPad 3G incelemesi

Daha önce yayımlamış olduğumuz ipad 3g resimlerinde yeni ipad'in yeni tarzından biraz olsun bahsetmiş ve sizlere yeni ipad 3g resimleri eklemiştik.Bu konumuzda ise yeni ipad 3g incelemesi yapacağız.

ipad 3g
iPad 3g


iPad 3G yurt dışında resmi mağazalarda bugün şatışına başlandı ve çoğu kişi wifi modeli ile yetinmeyip yeni bir 3gli ipad alma telaşına girdi. iPad'in bilindiği üzere iki sürümü mevcut : wifi'li olan orijinal modeli 3 Nisan 2010 tarihinde şatışa sunulmuştu.3G'lin satışına ise bugün başlandı fiyatı wifi modeli ile arasında 200 dolar fark ediyor.Siz 64 GB Wi-Fi özelliğine sahip bir ipad alacaksanız cebinizden çıkacak ücret 629 $ iken bu fiyat iPad'in 3g modelinde ise 829 $'a çıkıyor.

Yeni iPad 3G'de ufak tefek değişiklikler, birkaç donanım takviyesi ve fiyat farkı vardır.

Tasarım, Ambalaj ve Paket Farklılığı


ipad 3g

Wi-Fi'li iPad ve 3G'li iPad arasında fiziksel olarak birbirinden ayırt edilebilir değişiklikleri görebilmekteyiz.Tamamen cam ekranı ve aleminyum gövde ile darbelere karşı daha dayanıklı bir tablet.iPad 3g'nin ilk ve en belirgin özelliği büyük mat siyah plastik paneldir. arka, üst ve ön bağlantı birimleri ve Açma ve Kapama anahtarı ilk ipad ile benzerlik göstermektedir.

ipad 3g


iPhone aksine onların kulaklık girişi, Açma / kapama anahtarları üst bölümdedir. iPhone 3G ve iPhone 3GS modellerinde SIM kart yuvası üst birimdedir.iPad 3G'de ise SIM Girişi sağ alt bölümdedir. Micro SIM kart yuvası ise sol taraftadır.

ipad 3g


Mikro SIM yuvası ya kenarından veya iPad Wi-Fi + 3G paketine dahil edilen SIM Kart çıkarma aracını kullanarak açılabilir. Bu parlak gümüş metal aracı, sim kart tepsisi ve Micro SIM kart diğer iPad modellerindeki paket içeriği arasında tek önemli farklılıktır.Aksi takdirde diğer modellerden çıkan etiketler, tek sayfalık bir ilk kullanım kartı, garanti belgesi, Şarj aleti ve USB kablosu bulunmaktadır.

ipad 3g


iki iPad modelindede kullanıcılarına kutu içeriği bakımından şaşırtıcı bir sürprizi bulunmamaktadır.Aslında bu yeni iPad 3G ön panelinde ufak farklılıklar görebiliyoruz

ipad 3g
ipad 3g


Her kutunun arkasında aldığınız cihazın hangi donanımlara sahip olduğunu belirten etiketler görürsünüz.iPad 3G üzerindeki etiketlerde kapasite Bilgisi, "3G" rozeti, UMTS, HSDPA, GSM ve EDGE desteğine sahip olduğunu belirten etiketleri görebilmekteyiz.

Fiyatlandırma ve Veri Hizmetleri



iPad'in 3G'li modelleri ile Wifi'li modelleri arasında iki önemli fark bulunmaktadır.

Birincisi yeni ürünün satım zamanıdır.Amerika Birleşik Devletlerinde Apple ipad'in Wi-Fi sürümlerine göre 3G donanımlı iPadler için 130 $ bir fiyat farkı ödenmektedir.

Sonuç olarak, 32GB sürümlerinde Wi-fi 599 $ ve Wi-fi + 3G 729 $ iken 16GB standart sürümünde iPad Wi-fi 499 $ ve Wi-fi + 3G 629 $'dır.64GB'lık ipadler de ise Wi-fi'li modelleri 699 $ ve Wi-fi + 3G modelleri ise 829 $'dır.Eğer sizde bu fiyat farkını gözden geçirerek 3G'li modelin cebinize uygun olup olmadıgını görebilirsiniz.

Konu Güncellenecektir.İncelememiz devam ediyor

Hiç yorum yok: