16 Temmuz 2010 Cuma

Android, iPhone, ve PSP için kolay video dönüştürme programı Miro Video Converter

miro video converter

Eğer hızlı bir şekilde iPhone, PSP (Playstation Portable) ya da Android cihazlarınız için kafa karıştırıcı ayarları ve seçenekleri olmadan film dönüştürmek mi istiyorsunuz? Bugün basit bir şekilde Miro Video Converter ile video dosyalarını dönüştürme yeteneğine göz atacağız.

Miro Video Converter Kurulumu (Resimli Anlatım):

Kurulum Anlaşılabilir biçimdedir.Programın indirme linkini yazımızın sonunda bulabilirsiniz.

psp video converter, iphono video converter, android video converter, miro video converter



Miro video converter'in basit bir arayüzünün olduğunu ilk adımda ve gelecek adımlarda görebilirsiniz.Kurulumu Next Butonu ile başlatabilirsiniz.Programı Kuruyoruz ve masaüstüne gelen miro video converter'in kısayolu ile çalıştırıyoruz.

psp video converter, iphono video converter, android video converter, miro video converter

Miro video converter'ı çalıştırdığınızda "To convert, drag a video file here or choose a file " yazılı bölüme isterseniz bir video dosyası yada filmi sürükleyebilir yada choose a file yazısına tıklayarak bir video dosyası veya filmi seçebilirsiniz.

sshot-6

Ardından Sahip oldugunuz cihazı açılır listeden seçiyoruz.

sshot-10

Eğer bir Apple ürünü seçerseniz Send to iTunes checkbox'ı gelecektir.Bu seçeneği seçerseniz video dönüştürme işlemi bitirldikten sonra iTunes'un video kütüphanesine convert ettiğimiz videomuz eklenecektir.

sshot-7

Son adım olarak Convert butonu ile dönüştürme işlemini başlatıyoruz.

sshot-8

Video dönüştürülürken ilerleme çubuğundan dönüştürme işlemini takip edebilirsiniz.Dönüştürme işleminizin hızı Dosya boyutu ve bilgisayarınızın donanım gücüne bağlıdır.Ortalama 1 gigabyte ile 700 megabyte arasındaki video dosyalarınız 15 ila 20 dakika arasında dönüştürülür.

sshot-11

Video dönüştürme işlemi bitirildiğinde dönüştürülen dosya orjinal dosyanın bulunduğu klasöre taşınabilir cihazınızın ismi ile kaydedilir.Örnek olarak friday isimli video dosyamız friday.droid.mp4 olarak kaydedilecektir.Convert ettiğiniz dosyayı show file butonuna tıklayarak görebilirsiniz.

sshot-12




Şimdi cihazınıza uygun olarak cevirilmiş videonuzu cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Sonuç

Miro Video Converter gerçekten hızlı ve bu işler için pratiktir.Dezavantajı olarak tek söyleyebileceğimiz nokta birden fazla videoyu aynı anda çevirememesi ve doğrudan dvd üzerinden video dönüştürememesidir.

Miro Video Converter, Windows ve Mac versiyonları vardır.Linux sürümü ise sitesinde mevcut değil

Download Miro Video Converter

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler.
Deneyelim görelim bakalım.