15 Temmuz 2010 Perşembe

fenerbahce 2010 şampiyonlar ligi rakipleri kura çekimi canlı izle

2009 - 2010 ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ, 2009 - 2010 Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Sonuçları, 2009 - 2010 Şampiyonlar Ligi Kuraları, 2009 Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi, 2009 Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Sonuçları, 2009 Şampiyonlar Ligi Kuraları, 2010 ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ, 2010 Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Sonuçları, 2010 Şampiyonlar Ligi Kuraları, 2011 ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ, 2011 Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Sonuçları, 2011 Şampiyonlar Ligi Kuraları, Futbol, şampiyonlar ligi, ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ, ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI, Şampiyonlar Ligi Kuraları

celtic güçlü bir rakip çıkarsa iyi mücadele etmemiz lazım saat 13:00 da büyük ihtimal FB TV-NTV Spor-TRT verir canlı yayını..maçları D spor veriyormuş herhalde arkadaşlar grup maçları Star TV de olur..eleme maçlarını vermezler D Spor verir elemeleri diye tahmin ediyorum..bugun 15 temmuz akşam saatlerinde 1 veya 1den fazla transfer olabilir başkanın söz verdiği gün bugundü akşam NTV Spor kanalına mutlaka bakın derim galiba krasic gelicek..


Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Fenerbahçemizin, bu turnuvaya dahil olacağı 3. eleme turunun kuraları, 16 Temmuz Cuma günü, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde çekilecek. Fenerbahçe, kuraya seri başı olarak girecek.

Fenerbahçe, 2010-2011 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için iki eleme turu oynayacak. Kulüp puanı 54.890 olan ve kuraya seri başı olarak giren Fenerbahçe'nin 3. eleme turundaki muhtemel rakipleri arasında İskocya'nın Celtic FC, Yunanistan'ın PAOK FC, Romanya'nın FC Unirea Urziceni, İsviçre'nin BSC Young Boys ve Belçika'nın KAA Gent takımları yer alıyor. Kura çekimi Nyon'daki UEFA merkezinde Türkiye saati ile 13.00'te başlayacak. 3. ön eleme turu ilk maçları 27-28 Temmuz, rövanşları ise 3-4 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe bu turu geçmesi halinde, 17 veya 18 ve 24 veya 25 Ağustos tarihlerinde, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için play-off maçları oynayacak. Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fenerbahçe'nin dahil olacağı kura grubundaki takımlar şöyle:

Seri Başı Takımlar

FC Zenit Petersburg (Rusya)
AFC Ajax (Hollanda)
Fenerbahçe SK (Türkiye)
FC Dynamo Kiev (Ukrayna)
SC Braga (Portekiz)

Seri Başı olmayan Takımlar

Celtic FC (İskoçya)
FC Unirea Urziceni (Romanya)
PAOK FC (Yunanistan)
BSC Young Boys (İsviçre)
KAA Gent (Belçika)

Yorumlar

ya hocam rakibi boşver de herkes süper transfer yapıyo fener hala caner falan oyuncularla uğraşıyo dandik beşiktaş bile Qaresma yı , gutiyi gibi yıldız oyuncular trasfer ediyor benim gibi hasta fenerli değilde normal fenerli olsa çoktan takımı bıraktıydı ama benim ki aşk değil sevgi değil başka bişey bu....!

Muhtemel rakipleri arasında İskocya'nın Celtic FC, Yunanistan'ın PAOK FC, Romanya'nın FC Unirea Urziceni, İsviçre'nin BSC Young Boys ve Belçika'nın KAA Gent takımları yer alıyor.

kim gelirse gelsin, fenerbahce fenerbahce ise bu takimlari gecmesi lazim........alkmaar macini cok ciddi almaya gerek yok, beli olan sag kanata ve forvete oyuncu alinmasi lazim, ve bilicanin yerine iyi biri lazim, ilhan isini dün iyi yapti ama avrupada zorlanir

Hiç yorum yok: