7 Temmuz 2010 Çarşamba

iPhone imei ve seri numarası öğrenme

Her Apple iPhone cihazının benzersiz seri numarası ve International Mobile Equipment Identity (IMEI) numarası vardır.Bu numara genellikle iPhone içerisinde pil'in altında yazmaktadır.Fakat pil'e ulaşmak pek te kolay değildir.

iPhone'larda imei ve seri numarası öğrenmenin 5 yolu vardır.

1)Arka Kapaktaki imei numarası

iphone  imei öğrenme, iphone imei bulmak

iPhone'nun arka kapağındaki seri numarası bilgilerini kontrol edebilirsiniz. Seri numarası ve IMEI bilgileri metal kasa üzerine kazınmış bulunmaktadır.

2.iPhone SIM tepsisi üzerinde


iphone imei öğrenme, iphone imei bulmak

iPhone Sim tepsisi üzerinde Seri numarası ve IMEI numarası bulunmaktadır.Sim kartınızı taktığınız bölümdeki sim tepsisini çıkartarak iPhone imei numarası ve seri numarasını görebilirsiniz.

3. iPhone Hakkında(About) bilgi ekranında

iphone imei öğrenme, iphone imei bulmak

iPhone seri numarası, IMEI ve ICCI bilgileri Hakkında bilgi ekranında rahatlıkla görülebilir.Hakkında ekranına ulaşabilmek için Ayarlar> Genel> Hakkında bölümünden ulaşabilirsiniz.

4.iTunes yazılımı ile imei ve seri numarası öğrenme

iphone imei öğrenme, iphone imei bulmak

iTune Yazılımını bilgisayarınıza kurun ve iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın. iTunes Arayüzünden "Devices" kategorisi altında iPhone'u seçin ve "Summery" özet bölümünden imei ve seri numarasını öğrenebilirsiniz.

5.Orjinal iPhone Ambalajını kontrol edin

Çoğu ürün kutu ile elimize geçmektedir.iPhone'u alırken yine ürün ile birlikte gelen çeşitli ek ürünlerin geldiği kutu mevcuttur.Bu kutu üzerinde iPhone'unuzun imei ve seri numarasını görebilirsiniz.

Hiç yorum yok: