22 Mart 2010 Pazartesi

Adsense Ücretsiz Eğitim Kitabı (Türkçe Kitap)

Adsense Ücretsiz Eğitim Kitabı indir, adsense, eğitim, ücretsiz, bedava, adsense, eğitimi, ekitaplar, için, ücretsiz

Web üzerinde reklam vermek denilince ilk akla gelen sistem google reklam yayıncılığı sistemi olan adwors'tür.Reklam verecek kişiler reklamlarını adwors üzerine eklerler bu reklamlar ise adsense web kazanç sistemi sayesinde web sitelerinde yayınlanır ve bu reklam sadece 1 sitede değil yüzlerce web sitesinde görüntülenir.Adsense üyeliğimi yanlış hatırlamıyorsam 2005 yılında almıştım, başlangıç olarak bir heves ile girşitim bu işe, Günler günler üstüne geçti fakat birkaç hafta uğraşmıştım. İlk ödemeyi en erken olarak ortalama 20 yıl sonra alabileceğimi gördüğüm zaman bu sevdadan kısa süre için vazgeçmiştim taa ki 2007 yılının başında internette çokça dolaşan AdSense zenginleri haberini okuyunca tekrardan araştırmaya koyuldum. Birkaç hafta denedim yine. 2 yıl öncesine göre daha iyi neticeler elde ettim. İlk ödemeyi bir yıl sonra alabilecektim yani bir yılın sonunda 100 dolar kazanabilirdim.
Hedefim bu bir yıllık bekleme süresini daha da azaltmak, bir aya indirmekti. Bu işin bir yolu olmalıydı elbet. Bizden başka uğraşanlar mutlaka vardır diye ararken r10’u keşfettim. Aktif olarak katılmasam da r10'dan çok istifade ettim. İyi gidiyordu, altı ay içinde hedefi tutturmuştum.
O gün bugündür AdSense hayatımın bir parçası. Uğraştığımıza değecek kadar kazandığımı söyleyebilirim. Çevremdeki kişilere, sevdiğim insanlara da bu işi öğrettim. ADSL faturasını karşılasın diyerek bu işe başlayan bir yakınım şimdilerde ev kirasını AdSense ile ödüyor.
Bir arkadaş internetten para kazanmaya heveslenmiş, tıkla kazan, mail oku kazan vs. şeyleri bana anlatıyor büyük bir hevesle. Vakit kaybetmesin diyerek kendisine AdSense’yi öğretebileceğimi söyledim ve bu yazılar çıktı ortaya.
İnternet üzerinde adsense hakkında bilgili yazılar yayınlamaya başladım . Yazıların çoğunluğu güncel sitelerde yayınlandı. Yazıları bir kitap olsun diye kaleme almamıştım. O yüzden belli bir sıra takip etmedim. Bloglarda yayınlanan yazıları önce Word'e kaydettik, sonra doc2pdf.net üzerinden PDF formatına çevirdik. Bu sebepten şekli şemali biraz kayık olabilir. E-kitap içindeki başlıklara tıkladığınızda yazıların ilk yayınlandığı sayfalara gidersiniz. Yazı içindeki linkleri güncellemedim. Bazıları kırık olabilir.
E kitabı indirmek için resme tıklayın.

Download
E-kitap 415 kb büyüklüğündedir.
Bu yazılar AdSense’yi hiç bilmeyen bir kişiye yardımcı olmaz, sıfırdan başlamak isteyenler AdSense'nin yardım sayfalarını kullanabilirler.
Alternatif : Hotfile

4 yorum:

yurtdışı eğitim dedi ki...

kitabın içeriği hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

danny clarke dedi ki...

ne bilgisi istiyorsun ki zaten kitap 415 kb :)

adsensecanavarı dedi ki...

Gerçekten Çok Faydalı bilgiler.
İnternet büyük bir sektör oldu faydalanmak lazım. www.adsenseci.com sitesinde kazanılan baraları gösteriyor İnanılmaz mevlalar.site biraz yavaş yükleniyor fakat egitim videoları süperrr

Adsız dedi ki...

teşekkürler bakıyorum