19 Mart 2010 Cuma

Windows Phone 7 hacklendi

windows 7 phone hack, windows phone 7 hack videosu

Microsoft yeni tanıtımlarına başladığı Mobil işletim sistemi Windows Phone 7 hacker'lar tarafından hack edildi.Hackerlar Windows Phone 7 mobil işletim sisteminin kaynak kodunu kırarak microsoft'un bir kalesini daha feth etmiş durumda

Windows phone 7 nedir?

Yıllardır akıllı telefon piyasasında bulunan Microsoft, Apple’ın kısa zaman içerisinde kazandığı başarıdan sonra mobil işletim sistemlerinde ciddi değişikliklere gitti. Henüz Windows Mobile 6.5 çıkmadan konuşulan Windows Phone 7, geçtiğimiz gün WMC’de tanıtıldı.

Microsoft, daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz sıkıcı ara yüzünden sonunda kurtulacak. Windows Mobile’ın kendine özgü sisteminde ciddi değişikliklere gidilmiş. Sistemin kullanımı baştan sona değiştirilmiş. Bu sistemin tasarımında Iphone’nun izleri görmemek imkansız. Office gibi Windows’un temel özelliklerini bu işletim sisteminde de eskisinden daha iyi bir şekilde kullanabileceğiz.

Windows Phone 7′de flash ve multi-task özelliği olmadığı idda ediliyor. Bu konu ile ilgili Microsft’tan herhangi bir açıklama gelmemesi oldukça düşündürücü. Hali hazırda en eski Windows Mobile telefonu bile hem flash desteğine hem de multi-task özelliğine sahip.


İlgili haber:
kaynak

Hiç yorum yok: