31 Mart 2010 Çarşamba

Intel HD Graphics Nedir?

Intel HD Graphics

Intel® Graphics Teknolojisine sahip bir bilgisayar aldığınızda, üstün bir performans sağlayan entegre çözümlere kavuşursunuz. Opsiyonel olarak sunulan Intel Graphics Teknolojisi, bilgisayarınızla birlikte bütünleşik olarak gelir ve HD videoları izlerken mükemmel bir hız ve muhteşem bir görselliğin yanı sıra üstün bir oyun oynama deneyimi sağlar.

Dahili ekran kartının farkı nedir? Harici ekran kartları, daha fazla güç tüketebilir, daha fazla havalandırma gerektirebilir ve bir ultra mobil dizüstü bilgisayar gibi kompakt form faktörlü sistemlerden faydalanmayı zorlaştırabilir. Intel Graphics Teknolojisi, dahili ve bütünleşik bir çözüm olduğu için, daha küçük ve sessiz çalışan bir dizüstü bilgisayarlar için daha uzun pil ömrü, masaüstü bilgisayarlar içinse düşük güç tüketimi sağlar.
Intel HD Graphics Teknolojisi
Sol tarafta, Intel Clear Video Teknolojisi içermeyen bir görüntü görülmektedir. Sağ taraftaki, Intel Clear Video Teknolojisine sahip görüntüyse keskin ve nettir.

Daha canlı videolar

HD video, eğlencede bir devrim yarattı ve Intel, bu deneyimi bilgisayarınızda tam anlamıyla yaşayabilmenizi sağladı. Intel Graphics Teknolojisiyle bütünleştirilmiş bir dizi video geliştirmesi olan Intel® Clear Video Teknolojisiyle,λ video uygulamaları heyecan verici bir hal alıyor.

Intel Clear Video Teknolojisi, gelişmiş video uygulamaları, daha keskin görüntüler, canlı renkler ve en yeni HD ekranlar için gelişmiş destek sunuyor.

Üstelik, bu deneyim sadece PC monitörünüzle sınırlı değil. Intel Clear Video Teknolojisi, videolarınızı en yeni ve TV’lerde ve ekranlarda da tam dijital olarak izlemenizi kolaylaştırıyor. Tipik ses ve video bağlantıları birçok kablo gerektirirken, Intel Clear Teknolojisi, tek bir kabloyla yüksek kaliteli dijital bağlantılar kurmayı başararak, uydu alıcıları, DVD oynatıcıları ve TV’leri birbirine bağlamayı çocuk oyuncağı haline getiriyor.

Yeni bilgisayarınızda Intel Graphics Teknolojisini seçerek, gözlerinize inanılmaz bir video izleme deneyimi yaşatın. :)


Kaynak:http://www.pcqolik.com/intel-hd-graphics-nedir.html

Hiç yorum yok: