17 Mart 2010 Çarşamba

Google Chrome Video Focus Plugin'i

Youtube & Dailymotion günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasında nezaman bir şarkı arasak ilk olarak youtube üzerinde arama ile şarkıyı bulmaya çalışıyoruz.Kısacası internet'siz youtube youtube'suz internet düşünülemez.Tabi Yasaklar yasaklar o bölümü atlıyoruz.

Google Chrome internet tarayıcısı için youtube ve dailymotion üzerinde sizin sadece videoya odaklanıp gereksiz yorumlar reklamlardan kurtulmanıza yarayacak bir eklenti duyurulmuş.

İsmi: Focus on videos (Google Chrome Plugins)

Focus on Youtube (autofocus), Dailymotion, Vimeo and many other video sites. Obscures the background with color or picture.

Açıklaması : Youtube (üzerinde otomatik odaklanma) , Dailymotion, vimeo ve diğer video sitelerinde Odaklanarak sizi gereksiz herşeyden korur ve video dışında kalan bölümü bir renk veya istediğiniz bir resim ile doldurabilirsiniz.(Kişisel yorum içerir :)


Eklentinin Ne iş yaptığı hakkında bir kaç resim ekleyelim:

google chrome video focus plugin, chrome extension, dailymotion, google chrome, google chrome extension, turn off the light, video portal, youtube
google chrome video focus eklentisi

Görüldüğü üzere sadece video ilzer ve diğer gereksiz site bileşeninden kurtulabilirsiniz.

Fokuslanma efekti ile siyah olan video dışındaki bölümün rengini eklentinin ayarlarından değiştirebiliyorsunuz.Siyah rengin kodu 80 dir.

Plugin Adresi
Not:En kısa sürede Firefox'ada bekleriz.

Hiç yorum yok: