18 Mart 2010 Perşembe

LG Chocolate

Teknolojideki yenilikleri takip ederek sizlere en yeni ürünleri tanıtmaya çalışıyoruz. Bugünde LG Chocolate modelini anlatacağız.

Bilindiği gibi LG sürekli gelişerek yeni ve gelişmiş özelliklerde modeller üretmekte. Bu yıl en çok kullanılan telefon modelleri arasında olacağından şüphemiz yok.

Bu telefonun sandığınızdan bir çok özelliği var LG den böyle şeyler beklemediğinizi biliyorum (; ama bu model ile kendini göstermiştir.

LG HD Lcd ekranlı telefon üretimini yapmadığını bildiğimiz için bu telefonda biraz şaşıracaksınız. Çünkü Chocolate 4.inç ve 16 milyon renk desteği ile birlik HD kalitesi Lcd ekranlı bir model.

Kullandığınızda göreceksiniz ki LG gerçekten işini iyi yapmış.

Diğer özelliklerine bakacak olursak; 21:9 görüntü desteğiyle sinema standartları oranını da taşımaktadır. HD Lcd ekranıyla web sitelerinde dolaşmak size keyif verecek.

Her telefon modelin de belirttiğimiz gibi fotoğraf çekim sevenlere mutlu bir haber verebiliriz. Çünkü Chocolate 5MP ile farkını ortaya koyuyor. Bu kamera özelliği ile video kayıtlarınızı DVD kalitesinde yapabileceksiniz.

kaynak

Hiç yorum yok: