17 Mart 2010 Çarşamba

İphone HD / İphone 4G : Yalan mı ? Gerçek mi ?

İphone HD
iphone hd

Bir teknoloji meraklısının ortaya çıkardığı, resmi olmayan yeni görüntülere göre, Apple yeni ismiyle iPhone HD'yi bu senenin sonlarına doğru çıkarabilir.

Youtube'da keşfedilen görüntülere göre, tamamen yenilenmiş kasaya sahip yeni iPhone kullanıcılarla buluşacak. Aslında bu yeni keşfedilmiş görüntülere şüpheyle yaklaşmak gerekiyor; çünkü kimse Apple'ın iPhone tasarımını bu kadar çok değiştirmesini beklemiyordu.

Aslında göründüğü gibi, ,iPhone HD basitçe daha güçlü bir kamera desteği, video konferansı için ön tarafta bir kamera ve yeni bir yüksek çözünürlüklü ekran demek. Diğer özellikleri ise iPhone fanatiklerini biraz daha memnun etmek için eklenmiş özelliklere benziyor.

Ancak yeni iPhone'un ne olarak adlandırılacağı sorusuna bir yanıt gibi duruyor "iPhone HD." ,iPhone 4G denmesi biraz kafa karıştırıcı olabilirdi, çünkü gerçek hızlı 4G teknolojisi önümüzdeki birkaç yılda kullanıcıyla buluşacak. Görüntüler sahte bile olsa isim kısmı gerçekçi görünüyor.

Youtube’da yayınlanan iPhone HD reklamı ne kadar gerçek ne kadar yalan bilinmez ama yinede izleyelim. Çünkü gerçekse oldukça hoş bir telefon olacağı konusunda şüpheniz olmayacaktır.:)

Telefonda geniş ekran, görüntülü konuşma gibi özellikler ve yeni tasarım öne çıkan özellikleri.Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok: