18 Mart 2010 Perşembe

Bozkırın Sırrı Türk Peygamberler Kitabı oku

Polat Boskırın sırrı kitabı oku, bedava kitap oku, ahmet turgut, polat alemdarın okuduğu kitap son bölüm, 11 mart polatın okuduğu kitap, Ahmet Turgut, Ahmet Turgut - Bozkırın Sırrı, Ahmet Turgut - Bozkırın Sırrı Eseri, Ahmet Turgut - Bozkırın Sırrı Kitap, Ahmet Turgut - Bozkırın Sırrı Konusu, Ahmet Turgut - Bozkırın Sırrı Özeti, Ahmet Turgut - Bozkırın Sırrı Romanı, Ahmet Turgut 2010, Ahmet Turgut Eserleri, Ahmet Turgut Kitapları, Ahmet Turgut Romanları, Ahmet Turgut Yeni Kitabı, Ahmet Turgut Yeni Kitabı 2010, Bozkırın Sırrı, Bozkırın Sırrı Eseri, bozkırın sırrı kitabı, bozkırın sırrı kitabı oku, bozkırın sırrı kitabı özeti, Bozkırın Sırrı Kitap, Bozkırın Sırrı Konusu, Bozkırın Sırrı Özeti, Bozkırın Sırrı Romanı, Bozkırın Sırrı Türk Peygamber, Bozkırın Sırrı Türk Peygamber Romanı, bozkururtun sırrı, Kitap, Kitap Tanıtımı, Polat Alemdar'ın Okuduğu Kitap
Türk televizyonları bu dizinin bağımlısı oldu o bir fenomen dizi aline geldi türk tvlerinin en fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, herzamanki gibi gündem üstüne gündem yaratmaya devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 11 Mart Perşembe günü izleyici ile buluşan bölümde Polat Alemdarın okuduğu kitabın adı “Bozkırın Sırrı/Türk Peygamber” adlı kitap, internette en çok satılan kitaplar listesine girmeye neredeyse aday durumdadır.Çünki satış patlaması yaşıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yazı ekibinde bulunan usta yazar Ahmet Turgut tarafından kaleme alınan romanın, geötiğimiz hafta sonunda 2. baskısını yaptı ve tükendi. Yayınevi şu anda 3. baskıyı hazırlıyor.

“Bozkırın Sırrı/Türk Peygamber” romanı, Türkiye’nin en geniş kapsamlı kitap satış sitelerinden www.kitapyurdu.com ’da ilk 100 listesinde yokken, dizinin yayınlandığı gece 30. sıraya yükseldi. Hafta başında ise ilk 3’e girdi.

Yine www.kitapyurdu.com ’da en çok arama yapılan anahtar kelimeler arasında birinci sırada “Bozkırın Sırrı”, 2.ci sırada “Türk Peygamber” ve 3. sırada kitabın yazarı “Ahmet Turgut” yer alıyor.

Hiç yorum yok: