18 Mart 2010 Perşembe

Sıkan ayakkabı nasıl açılır

Sıkan ayakkabı nasıl genişletilir? Genişletme yöntemleri nelerdir?

Mağazadan beğenip aldığınız ayakkabınlarda size en büyük problemlerden biri olan sıkan ayakkabı lara bir çözüm önerisi olması için böyle bir konu açtık.Mağazada denediginiz hatta gayet rahat olan şık ayakkabınız ayağınıza giydikten 40 dkk sonra canınızı acıtmaya fakat siz ayakkabıyı denediniz gördünüz neden böyle birşey oldu ki şimdi.

Çünki ayakkabınızın ayağınız şişmesi durumunda içerisinde yeterince yer kalmaması sebebi ile sizleri rahatsız ediyor o şık sevimli ayakkabılarınız.kısacası ayakkabı sıkıyor Şimdi sizlerlere sıkan ayakkabıya ne yapmalı birkaç ip ucu verelim ve bu sorunu bir nebze olsun çözelim.

Sizin yapabileceğiniz bir işlem: bezi sulu olarak ayakkabının burnuna tepiştirin arkasına koyun ondan sonra bi poşete koyup difrizde bi gece bekletin göreceksiniz ayakkabınız rahatlayacak ve ayağınıza olacak....

Ayakkabı tamircisi & Nalburiye işlemi: Yeni aldığınız ayakkabılarınızı ayakkabı tamircilerine yada nalburlara verip kalıba koymalarını isteyin göreceksiniz ayakkabılar artık tam rahatlık sağlayacaktır sizlere.

Mağaza iadesi: Eğer ayakkabılarınız yeni ise size tavsiyem mağazaya götürüp değişimini isteyin olmaz demeyin yinede bir rica edin yardımcı olacaklardır.

Hiç yorum yok: