17 Mart 2010 Çarşamba

Türk Telekom:Ev gibisi yok

Ev gibisi yokTürk telekom’dan ev avantaj tarifesiyle aboneler yıl sonuna kadar akşam 19.00′dan sabah 07.00′ye kadar hiç bir ücret ödemeden konuşacak.Bedava konuşmanın zevkini çıkaracak olan aboneler 2010 yılı içersin de akşam 19.00′dan sabah 07.00′ye kadar olan sürede ev telefonunu ücretsiz kullanabilecekler.Bu yeni tarife hakkın da Türk telekom portalından yapılan açıklama ise şöyle:”Ev Avantaj tarifesi ile yıl sonuna kadar akşam evden konuşmak bedava.Türk Telekom, müşterilerine binlerce dakika bedava konuşma imkanı ve çeşitli avantajlar sunan kampanyalarla zenginleştirilmiş yeni tarifelerini açıkladı. Yeni “Ev Avantaj” tarifesi ile evden cebi aramanın dakikası sadece 9.3 kuruş. Ayrıca aynı tarife kapsamında sunulan kampanya ile 2010 yılı sonuna kadar akşam 7’den sabah 07’ye kadar ev telefonundan hem şehiriçi hem de şehirlerarasını aramak bedava.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, 06 Mart 2010 itibariyle geçerli olacak yeni avantajlı tarifelerini açıkladı. Türk Telekom’un gerçekleştirdiği tarife yenileme ve avantaj uygulaması kapsamında, JeTTvel tarifeleri, yeni avantajlarla zenginleştirilerek “Ev Avantaj” adını aldı, HesaplıHaTT paketi ise “KlasikHaTT” olarak yenilendi. Yeni tarifeler ile birlikte müşterilere hem evi hem de cebi daha avantajlı arama olanağı sağlayan kampanyalar da hizmete sunuldu.

Tüm bireysel müşteriler Mart ayı sonuna kadar “7’den 7’ye bedava konuşacak”

Bu kampanyalardan ilki ile ev telefonu olan herkes 5 Mart – 31 Mart 2010 tarihleri arasında, hem şehiriçi hem de şehirlerarası aramalar için geçerli olmak üzere, akşam saat 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar ev telefonu ile bedava konuşabilecek.2009 yılında Kurban Bayramı ile başlayan ve diğer özel günlerde de sürdürülen” bedava dakikalar” ve “7’den 7’ye bedava konuş” kampanyası, yoğun ilgi nedeniyle bu kez 5 Mart – 31 Mart 2010 tarihleri arasında uygulanıyor. Türk Telekom’un tüm ev telefonu müşterileri, hiçbir başvuru ya da taahhüde gerek duymadan bu avantajlı kampanyadan yararlanabiliyor.

“JeTTvel” tarifeleri, yerini “Ev Avantaj” tarifesine bırakıyor

Türk Telekom tarafından bir yıl önce lansmanı yapılan ve toplam kullanıcısı 2 milyonu aşan JeTTvel tarifeleri ise yeni avantajlar ile zenginleştirilerek Ev Avantaj tarifelerine dönüştürüldü. JeTTvel tarifelerindeki bedava dakikalar sadece şehiriçi aramalarda kullanılabiliyorken Ev Avantaj ile aynı dakikalar şehirlerarası aramalarda da kullanılabilir hale geldi. Bu yeni tarifelere yönelik olarak, yıl sonuna kadar akşam evden bedava konuşma imkanı verecek bir kampanya da başlatıldı. Buna göre JeTTvel 100 kullanıcıları 19TL ödeyerek 100 dakika şehiriçi arama yapabiliyorken Ev Avantaj 100 tarifesini kullananlar 19.90 TL’lik yeni fiyatı ile hem gün içinde şehiriçi ve şehirlerarası aramalarda kullanmak üzere 100 dakikaya sahip olacak, hem de akşam 7 sabah 7 arasında yıl sonuna kadar bedava konuşabilecek. Böylece Mart ayı sonuna kadar tüm ev telefonu müşterileri bedava konuşabiliyorken Ev Avantaj tarifesini seçenler aynı kampanyadan yıl sonuna kadar yararlanabilecek.Ev Avantaj tarifeleri müşterileri için sene sonuna kadar geçerli olacak “7’den 7’ye bedava konuş” avantaj kampanyası kapsamında, müşteriler haftanın her günü saat 19.00 ile 07.00 arasında şehir içi ve şehirlerarası aramalarda bedava konuşabilecek. Bu tarifeleri kullananlar hiçbir başvuru ya da taahhüde gerek olmadan bu avantaj kampanyasından yararlanabilecekler.

KlasikHaTT ve StandartHaTT tarifelerinde cebi aramak yüzde 60 indirimli

Gerçekleştirilen tarife yenileme ve avantaj uygulaması kapsamında, HesaplıHaTT paketi “KlasikHaTT” olarak yenilendi. KlasikHaTT ve StandartHaTT aylık erişim bedelleri ise 1 TL 50 kuruşluk fiyat ayarlaması ile 10.83TL ve 16.33 TL oldu. Hem KlasikHaTT hem de StandartHaTT kullanıcılarına Mart ayı sonuna kadar akşam 7 sabah 7 arasında bedava konuşma imkanı sağlayan kampanya başlatıldı. StandartHaTT kullanıcıları için şehiriçi konuşma ücreti 0.8 kuruşluk fiyat ayarlaması ile 8.8 kuruş olurken şehirlerarası arama fiyatı ise 1 kuruşluk fiyat ayarlaması ile 10.5 kuruş olarak yenilendi. Mayıs ayı sonuna kadar hem KlasikHaTT hem de StandartHaTT kullanıcılarının cep telefonlarına yapacakları aramalar ise akşam 7’den sabah 7’ye kadar yüzde 60 indirimli olarak sunulacak.

“Ev Avantaj” yeni müşterilerine, üç ay boyunca aylık 100 dakikadan 300 dakikaya kadar bedava konuşma hediye

2010 yılı sonuna kadar “Ev Avantaj 100, 200, 300”, tarifelerinden herhangi birine yeni abone olacak müşterilere, başvurduğu ayı takip eden ilk üç ay boyunca, aylık olarak seçtiği paket dahilindeki bedava dakika kadar hediye dakika verilecek. Ev Avantaj 100’ün yeni müşterilerine 100 dakika, Ev Avantaj 300’ün yeni müşterilerine de aylık 300 dakika bedava konuşma süresi abone oldukları ayı takip eden üç ay boyunca her ay hediye edilecek.Mevcut müşteriler arasında tarife değişikliği yaparak Ev Avantaj tarifelerine geçmek isteyenler için kampanya, başvurularını takip eden aydan itibaren geçerli olacak. Kullanıcılar, eğer isterlerse kampanya süresince paket değişikliği yapabilecekler. Kullanıcılar, bulunduğu Ev Avantaj, paketinden daha üst bir Ev Avantaj, paketine geçtiklerinde bu kampanya devam ettiği sürece, yeni tarife paketi kapsamındaki dakikası kadar bedava hediye dakika hakkı kazanacaklar.

“Ev Avantaj”dan cepleri aramanın dakikası sadece 9,3 kuruş

Ev Avantaj tarifesi kullanıcıları GSM yönüne yapılan aramalarda da günün tüm saatlerinde tüm vergiler dahil 9.3 kuruş ödeyerek tüm GSM operatörlerini arayabilecek. Ev Avantaj 100, 200, 300, 600, Ev Avantaj Sınırsız ve Artı Ek tarife paketlerinden birine dahil olan müşteriler için dakikası 39 kuruş olan evden cebi arama ücreti 9.3 kuruş oldu.

Tarife detayları için tıklayınız Pdf PDF

* Tüm 7’den 7’ye bedava konuşma kampanyaları için aylık 3000 dakikalık adil kullanım limiti uygulanacaktır.”

Türk telekomun bu tarife hakkında Cem Yılmaz ile çektiği reklam filmleri de çok güzel.Hadi beraber izleyelim.

Video : Cem Yılmaz - Ev Gibisi Yok Reklam Filmi


Türk telekomun avantaj ve yenilikleri sanırım ben gibi herkesi memnun edecek gibi gözüküyor.
kaynak

Hiç yorum yok: