23 Haziran 2010 Çarşamba

iphone ısınma sorunu çözümü, iphone ısınıyor çözümü, iphone ısınma çözümü

iphone ısınma sorunu çözümü, iphone ısınıyor çözümü, iphone ısınma çözümü

Tüm iphone sahiplerinin telefonumlarında genelde uygulama vardır.Sevdiği ve kullanışlı olduğunu düşündüğü uygulamaları iphone'a yüklemektedir.Fakat uygulama sayfa sayısı 2 iken 3'e çıktığında telefonlarda yavaşlamaya ve yüksek ısınma yaşamaya başlamıştır hatta ve hatta şarj olmama ve aranıldığında ulaşılamam sorunlarıda baş göstermektedir.Isınmanın kaynağı iPhone modeline göre yarı yarıya daha hızlı işlemcisi dir.

Sorununuzun çözümü aslında basit iphone'unuzu restore edin ve sorununuzu ortadan kaldırın.

Diğer çözümler ise aşağıdaki gibidir

1)İphone 3G'nin 16Gb'lık sürümünde yazılımda 3.0 versiyonda bu problemi yaşayanlar mevcuttur.Çözüm software sürümünü 2.2.1 versiyona downgrade yapılarak sorun çözülebilir.

2)iPhone'unuza yüklediğiniz uygulamalar kırılmış (Crack) türde ise garanti kapsamına girmeyebilir.Eğer kırılmamış uygulamalar kullanıyorsanız garantiye gönderebilirsiniz.

3)iPhone'unuzun Mail ayarlarını düzenleyin mail push ve fetch özelliğini kapatınız.Ayarlarda 3.0 la gelen uyguluma bildirimlerini( notifications) kapali tutun. Mail push destegini kapatin, yinelemeye elle diyin.

Mail ayarını manuel yapılması : Settings >> Mail, Contacts, Calendars >> Fetch New Data bölümünde Push seçeneğini Off konumuna getirin ve altındaki schedule seçeneğini de manually yapın.

Sayfanın altındaki “Advenced >>” seçeneğine tıklayın ve kaç adet e-posta hesabınız var ise her birine tıklayıp schedule seçeneğini manual yapın.


4)iPhone Programlarınızı tek tek yükleyin.Hangi uygulamadan sonra Telefonunuz ısınma programi yaşıyorsa son yüklenilen uygulamayı kaldırınız.Örnek olarak AİM Mesajlaşma programı bu soruna sebep olabilmektedir.

Hiç yorum yok: