6 Mart 2010 Cumartesi

Lost 1-2-3-4 Orjinal DVD-TRSUB + Bonus Disk (Tek link + No Rapid)

Lost Season 1.2.3.4 Orj DVD Full DVD + Bonus (PART PROBLEMİ YOKTUR)
lost full sezon indir teklink no rapid türkçe dublaj

TÜRKIYEDE CIKAN ORJINAL DVD VE BONUSLARI

TÜRKCE ALTYAZILI MENÜLÜ SEKILDE FULL DÜR!!!!


Uçak kazası ile bir adada mahsur kalan insanların öyküsü anlatılmaktadır. Özellikle her bölümde, bir karakterin geçmişine gidilerek ana senaryo beslenmektedir.

Bu adada mahsur kalan 48 kişi arasında değişik karakterler mevcuttur; bir cerrah, bir iletişim subayı, bir rock yıldızı, bir kanun kaçağı, bir inşaat işçisi, bir dolandırıcı, bir milyoner ve daha birçok enteresan özelliğe sahip insan… Bu insanlar, daha adadaki ilk günlerinde adanın mistik güçlere sahip olduğunu farkederler. Uçak kazasında hayatta kalmayı başarmışlardır, ancak asıl hayatta kalma savaşı şimdi başlamaktadır. Adadakiler, hayatta kalmak için birlik olmanın gerekliliğini henüz çözemeden, bazı kişiler arasında kavgalar çıkmaya başlar. Ama sonradan başlarına gelen trajik olaylar, onları birlik olmaya iten bir sebep olur. Çok geçmeden, adada yalnız olmadıklarını anlarlar. Adaya 16 yıl önce gelmiş birilerinin bıraktığı imdat çağrısını duyarlar. Bütün bu trajik olaylara bir de yeraltına açılan gizemli bir kapı da eklenince, adadakiler için hayat iyice zorlaşır.

Lost’un Sırrı Çözüldü…

Dünya üzerinde yüz milyonları ekran başına kilitleyen “Lost” dizisinin sırrı çözüldü. Andrew Smith adlı bir Amerikalı senaryodaki gizemi çözüp “Seventh Seal Theory” adıyla internet sitelerine gönderdi. İşte Lost’un sırrı;

FISILTILAR KİME AİT? …

Ada doğal bir mineral (Black Rock). Alvar Hanso’nun dedesi Magnus Hanso’nun niyeti köleleriyle birlikte bu efsanevi “Black Rock”ı patlatıp elde edeceği madeni satmaktı. Bir fırtınaya yakalanarak karaya vurdular. “Magnus” kurtuldu köleler öldü. Adayı terk etmek için bir sal inşa etti. Kölelerin çığlıkları kulaklarındaydı. Aslında onları gerçekten duyuyordu. “Black rock” elektromanyetik aktiviteyi sesi düşünceyi hafızayı kaydediyordu. Aynı zamanda ona geleceğiyle ilgili sezgisel bir fikir de veriyordu. Bir gemi yapıp eve döndü. Gemisiyle adaya makul bir mesafede seyrederek meditasyon halinde taşın ona gelecekle ilgili anlattıklarını telakki etti. Bunları ticaret hayatında kullanarak adanın sırrıyla birlikte varisi “Alvar Hanso”ya bırakabilecek kadar muazzam bir servete sahip olacaktı.

GİZEMLİ SAYILAR

“Valenzetti” adlı matematikçi dünyanın sonuna dair “4815162342” sayılarını içeren bir formül hesaplamıştı. Bu sayıların her yerde olduklarını ve dünyanın sonunun tahmininde önemli olduğunu iddia ediyordu. “Alvar” formülü öğrendi ve adanın kendisine verdiği bilgiyle alakalı bularak “Valenzetti” ile “Dharma Girişimini”ni oluşturdu. Amaç bu sayıları değiştirerek dünyayı öngörülen korkunç sondan kurtarmaktı. “Alvar” insanlığın iyiliği için adayı bazı kalifiye insanlarla paylaşması gerektiğini biliyordu. Bu yüzden bilim adamlarını ve psişik sınırlara dayanan güçlere sahip özel çocukları adaya getirdi.

ADADAKİ İSTASYONLAR

Adada kurulan istasyonlarda kaderin değiştirilemezliği teorisini sınayan deneyler yapıldı. Bu deneylerden biri Swan’dı. Aslında test edilen şey görevlerine olan inançlarının kaderi yerinden bir milimetre oynatıp oynatamayacağıydı. İşe yaramadı. Sorunlu kaderin adada hapsedilmesine karar verildi.

MERAK EDİLEN JACOB KİM?

Çocukların en özeli “Jacob” zihniyle objeleri oynatabiliyordu. Madem “Black Rock” hafızayı depolayabiliyordu “Jacob” da kayanın gücünün yoğun olduğu yere yerleştirildi ve bir bilim adamı ordusunun gözlemi altında kayadan kaderi emmeye çalıştı. Daha sonra “incident”(olay) olarak bahsedilecek patlama gerçekleşti. “Jacob” bu patlamayla cismani formunu kaybedip “Black Rock” tarafından emildi. Ama nesneleri hala oynatabiliyordu. Kendini taş halinde hareket ettirebiliyordu. Siyah bir toz bulutu halinde hareket edip çeşitli şekillere bürünebiliyordu.

KADERİ DEĞİŞTİREMEDİLER


Patlama enerjinin serbest bırakılmasını gerekli kılmıştı. Yoğunlaşan enerji bilim adamlarının kader üzerindeki araştırmalarının sürmesini sağlıyor enerjinin periyodik olarak boşaltılması ise başka felaketleri önlemeye yarıyordu. “Swan”ın artık gerçek bir amacı vardı. Elektromanyetik enerjinin “her 108 dakikada bir” yakındaki bir başka uyduya aktarılması gerekiyordu. Bu iş için “Radzinsky ve Kelvin İnman” atandı. Fakat onlar kaderin değişmeyeceğini düşündüler. Bununla birlikte “incident”(olay) dünyanın felaketine yol açacak olan bir anomali yaratmıştı. .

ADAYA ANOMALİYİ ÇEKTİ

Bakunin’e bu anomalinin dünya üzerinde yarattığı etkiyi takip etme ve etkileyebileceği insanların profilini çıkarma görevi verildi. O da “Flame İstasyonu” vasıtasıyla bu insanları buldu. Her biri bir şekilde düşen uçakla ya da birbiriyle bağlantılıydı. Anomali büyük dalgalar halinde büyüyecekti. Sonunda bir şekilde bütün bu insanlar aynı gün aynı saatte aynı uçağa bindirilerek adaya getirildiler. “Dharma” kaderin rotasının tamirinde (course-correcting) ona yardımcı oluyordu.

33xab6f.png


5lnhc9.png


ruwwsl.png


Season 1



s01r.jpg


Season 2


s02.jpg


Season 3


s03.jpg


Season 4


s04e.jpg
İndir
Eklenme 13-07-2009 09:08 PM
Tür DVD5 / DVD9 / BOX SET
Boyut 99.93 GB 1,427 dosya
Not:Torrent Dosyasıdır.Utorrent programını yükleyerek yukarıdaki linkteki dosyayı utorrent ile açınız.

Hiç yorum yok: