16 Nisan 2010 Cuma

3D TV izle 3D Tv Kanalı – 3D Maç Keyfi

Bu Konumuzda 3D TV izle , 3D Maç izle, 3D TV Kanalları ve 3D TV Programları hakkında bilgi bulacaksınız.Konu hakkındaki yorumlarınızı sol alt bölümden yorumu gönder linkine tıklayarak yapabilirsiniz.

üç boyutlu, 3d tv izle, 3d maç izle
Dünyada yeni teknolojiler herzaman göz önündedir.Herkes ilk çıkan teknolojiye sahip ister ki buda herkesn doğal hakkı.3 boyutlu görüntüye sahip 3D maç izle menin keyfi bir doyumsuz olurdu değilmi.Bu hizmet şimdi yurtdışında başladı.

Avrupa’nın ilk 3D televizyon kanalı yayına başladı. İşte ilk yayında sunulan programda olanlar…

İngiltere'nin en önemli TV kanallarından biri olan SKY İngiltere Premier Lig yayınlarında kullandığı ileri teknoloji tekniklerle tanınıyor. HD yayını ilk olarak uygulayan kanallardan bir olan SKY bu anlamda geleceğine güvendiği sistemlere de yatırım yapmaktan çekinmiyor.
SKY TV'nin son projesi de yine Premier Lig hayranlarını çok sevindirecek. Bu hafta sonu oynanacak olan Arsenal- Manchester United maçı 3 boyutlu olarak yayınlanacak. İngiltere'nin ilk 3D kanalı olacak olan bu SKY dünyada da sayılı 3D televizyon yayını girişimlerinden birine atmış imza olacak.

Tabi bu yayını izleyebilmek için özel sistemlere (özel alıcı ve televizyon) ihtiyacınız var. Bu teknoloijye sahip ekipmanlar henüz ev sistemlerinde kullanılmaya başlamadığı için yayın Manchester, Cardiff, Edinburgh ve Dublin kentlerinde bulunan 9 pub'da izlenebilecek. SKY nisan ayına kadar bu sistemi 100 kadar pub'a kurmayı planlıyor. Gelecek planlarında da SKY+HD alıcıya sahip kullanıcılara özel 3D paketi sunmak bulunuyor.

İşte 3D TV izleme böyle bir şey merak edenlere örnek 3d tv video

Hiç yorum yok: