20 Nisan 2010 Salı

Google Translate PC Programi indir

Client for Google Translate 4.4.360




Google Translate (Çeviri Hizmeti) Artık bilgisayarında olacak.Google geçtiğimiz yıl içerisinde duyurduğu ve anlık kullanım oranı yüzbinleri bulan çeviri hizmeti Google Translate'in Client(İstemci) programını çıkardı artık internet sitesi (Translate.Google.com) üzerinden yapabildiğimiz çevirilerimizi Google Translate programı ile yapabileceğiz.Google Bu yeni çıkardığı program için birde web stesi hazırlamış

Site adresi : http://www.translateclient.com/

Client for Google Translate 4.4.360 programı Windows 98/2000/XP/Vista/7 Uyumludur En kısa sürede Linux Destekli versiyonlarını bekliyoruz google'dan programın boyutu Sadece 2.26 MB'tır.Düşünürseniz paralı yüzlerce yazılımın büyük boyutları vardır ve kendini güncellemeyen çeviri araçlarıdır bunlar işte tam tersi bedava ve sadece 2 megabayt ve 51 dil destekli bir program google translate programı daha ne istenebilirki googledan Teşekkürler google


Uzuun bir açıklama yapılmış Google Translate Bilgisayar programı için üşendiğimizden translate ile çevirdik ve yayınlıyoruz Puzzle gibi birleştirmesi size düştü :)

Müşteri Google Translate için - anında 50'den fazla dil ile tarayıcı penceresinde seçili metni tercüme çok uygun ve pratik bir program. Müşteri Google Translate için de Outlook, MS Word, Kurulumdan sonra gibi Windows uygulamalarında çalışıyor, sistem tepsisinde ve zaman bazı metni çevirmek istiyorsanız Google Translate için bir simge Client göreceksiniz, tüm yapmanız gereken seçin (yani ) metin ve her şeyi vurgulamak yerelleştirilmiş olacaktır! Çeviri panoya kopyalanabilir. Ayrıca panoya ve vctavit için kutuyu tepsisinde ikonke programları tıklayarak kaynaklanan metin kopyalayabilirsiniz.

çevirmek, sadece metin ve tıkırtı seçmek için bu simgeyi fare. Dil kaynak kodu otomatik çeviri dili "yerli" ne zaman sen ilk programını başlatmak olarak seçilen içine belirlenir. Bu durumda, mümkün katı, çevirmen ana penceresini açın çeviri yönünde tanımlamaktır.

Eğer Translator yüklendikten sonra başlamak öngörülen, sistem tepsisi simgesini kullanarak temel işlevlerine erişmek. simgesine tek bir tıklama / geçerli uygulamaya transfer devre dışı bırakır sağlar. Bu da çeviri tarayıcıda metni seçin devre dışı bırakabilirsiniz, ama demek çeviri devam etmek için, örneğin, posta istemcisi. Varsayılan olarak, tercüman (aktif) tüm popüler tarayıcılara etkindir. zaten çalışıyorsa için, uygulama (veya uygulama penceresini geçmek çalıştırmak) başka bir uygulamada tercüman etkinleştirmek ve tepsiye Translator simgesini tıklayın. Turuncu simge - aktif, mavi - etkin değil.

Doğru tıkırtı yemek listesi Tercüman açılır - Eğer ana pencerede (açık böylece Page Google Translate) taklit eden, ayarları değiştirmek veya çevirmen indirin.

Doğal olarak, çevirmen etkin bir Internet bağlantısı sadece, çalışırken trafik tüketen en az miktar ve transfer sadece sırasında.

Müşteri Google Translate için zaman yukarıdaki prosedür büyüklükte bir sipariş harcanan azaltacaktır. Yeni Windows ile çalıştırılabilir ve sistem tepsisinde çeviri bir sinyal bekliyor muaftır. Için etkinleştirmek farklı tetikler birkaç tür metin vurgulama ve özel pop-up ikonuna tıklayarak olarak sağlar - ve sonra da alet gerekli çeviri gösterecektir.

Program aynı zamanda anahtar Ctrl - sonuç olarak orada metin girmek istediğiniz özel bir pencere üzerinde çift tıklatın neden olabilir. , Etkin uygulama sıcak tuşuna basarak önce, otomatik olarak aktarılacaktır metin parçası tahsis edilmiştir.

öncelikle tercih edilen dil için soracaktır programını başlattığınızda. Biz AutoDetect koymak tavsiye fıkrasında kaynak dil, tercüme için İngilizce gelen çeviri, daha sonra Rus seçmek için tercüme durumunda.

Özellikler:
Çoğu programda, seçilen metnin • Anında çeviri.
51 yazyka, otomatik dil tanıma için • Destek.
• Hızlı sıcak tuşları ile tercüman diyoruz.
• "Daha iyi bir çeviri ekleyin.
haber ve güncellemeleri • Otomatik kontrol.
• PRO sürümünü Vikipedi hızlı erişim ve yeteneği XDXF sözlükleri yüklemek için verir.

Yıl: 2010
Platform: Windows 98/2000/XP/Vista/7
Dil: İngilizce
Boyut: 2,63 Mb
Tıp dahil

Download | İndir
Müşteri Google Translate PRO v4.4.360 için

Hiç yorum yok: