25 Nisan 2010 Pazar

Kaspersky Deneme Sürümü Sıfırlama Uzatma yenileme

Konumuzda Kaspersky Deneme Sürümü Sıfırlama, Kaspersky Deneme Sürümü Uzatma, Kaspersky Deneme Sürümü Yenileme hakkında bilgi bulacaksınız.

kaspersky

Kaspersky Antivirüs Ülkemizde ve dünyada antivirüs kullanım ornaı yüzdesinde ilk sırada yeralan bir antivirüstür.Hergün güncellenen virüs database'i bilgisayarınızı virüslere karşı adeta bir kalkan görevi görerek korumaktadır.Bilgisayar dünyasında hacker saldırıları zombi bilgisayarlar trojan'ler spyware'ler rootkit atakları virüsler gibi çok sayıda terime kulağımızı aşina etmişizdir.Bu sebepten dolayı antivirüsler bizlere çözüm olmaktadır.

Biliyorsunuz Kaspersky deneme sürümü olarak 30 günlük bir süre veriyor. Bu süre sonunda Regedit kayıtlarından bazı kayıtların silinerek tekrar deneme süresi olan 30 günlük süreyi tekrar başlatmak gerekiyor. Regedit bilgisayarın kalbidir ve hata yapmanız durumunda işletim sisteminiz açılmaz hale gelebilir. İşte bununla uğraşmak istemeyen kullanıcılar için Regedit’teki ilgili kayıtları silen küçük bir program hazırladım. Programı kendi ihtiyacım için hazırlamıştım ve sürekli kullanıyorum. Program Exe formatında olup kuruluma gerek yoktur.

Programın tek yaptığı şey Regedit’teki Kaspersky dizinlerini temizlemektir. Kaspersky 6.x, 7.x ve 10.x versiyonlarında test edilmiş olup regedit kayıtlarını silmektedir. Windows Me, Nt, Xp ve Vista işletim sistemlerinde çalışmaktadır. (Vista’da çalıştırmak için ters klik yapıp yönetici olarak çalıştırın)

Çalıştırma.

1. Kaspersky’yi kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
2. Program arayüzündeki ilgili butona tıklayarak ilgili Regedit kayıtlarını silin.
3. Kaspersky deneme sürümü buradan indirip bilgisayarınıza kurunuz ve bir süre daha kaspersky lisans probleminden kurtulun.Kaspersky'i tekrar başlatarak deneme sürümünü aktive edin.

Böylece programı sınırsız olarak 30 gün kullanabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için 30 günün dolmasını beklemeye gerek yok. İstediğiniz zaman çalıştırıp süreyi resetleyebilirsiniz.

Not: Program kesinlikle Regedit’te herhangi bir hataya neden olmaz. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz , Regedit’te ilgili kayıtlar varsa siler yoksa herhangi bir işlem yapmaz : )

Kaspersky Trial Reset - Türkçe - Reg Kayıt Silici (166,0 KiB, 5.510 kez)


EVET %100 ÇALIŞAN KASPERSKY DENEME SÜRÜMÜ RESETLEME YAZILIMI ARTIK HİZMETİNİZDE

LİNKTEKİ DOSYAYI İNDİRİN VE BAT Dosyasını çalıştırın ve karşınıza gelen uyarıları adımı adımına takip edin ve kaspersky deneme sürümünü etkinleştirin.Artık trial sorununuzu çözüyoruz..

Kaspersky Trial Reset 2010 - Yeni Versiyon Problemsiz ( 47,0 Kib)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

program silmmiş yada kaybolmş dosya boş

Adsız dedi ki...

ekleyeceğim en kısa sürede 2011 versiyonunu kurup trial resetini yukarıdaki linkten indirebilirsiniz