3 Nisan 2010 Cumartesi

God OF War 3 incelemesi

God OF War 3 Oyun İncelemesi

God Of War 1 2 Serisinin ardından 3 Çıkması ile Playstation Dünyasını gene sarsdı. Grafik ve Oyun Tarzı Bakımından Mükemmel ötesi olan bu oyun şu sıralar

en popüler oyunlar arasında yer almakta. Bence gerçekten Oyun olarak ” OYUN ” diyebileceğimiz bir şaheserdir. Oyun içerisindeki efektler konuşmalar ” ki konuşmalar ingilizce fakat dili olan oyun içerisindeki konuşmaların ne kadar gerçekçi ve ses tonlarının bile ayarlandığını anlayacaklardır.” Tasarımı ve görevleri ile God Of WAR III ( Tanrılar Savaşı 3 ) Harika bir Oyun Olarak göze çarpıyor.

Kratos 2. Oyunun Sonunda Dağa tırmanırken kaldığı yerden devam ederek, titanların sırtında tekrar oyuna başlıyorsunuz ve ilk savaşacağınız tanrı ” Poseidon ” Oluyor. Poseidon bildiğiniz üzere SU Tanrısı olarak Geçmektedir. Ve Kıran kırana mücadeli bir savaş, dövüş sonrasında komboların göze çarpıcılığı, göze olan dolgunluğu sayesinde heyecanla ve elinizdeki joyistik ile oyunla bir bütün içerisinde poseidonu Özel bedeninden çıkarıyorsunuz. Ve Şimdiye kadar gördüğüm en güzel sahnelerden biri Kratos’un Poseidonun Gözlerini kör ederek dağdan aşağıya atması ve Zeus’a doğru titanlarla tırmanmasıdır. Harika efektler ile oyunun zevkine ve güzelliğine güzellik katan bu efektler sayesinde Ekrana kendinizi bağlıyacak ve oyundan vazgeçemeyecek hale geleceksiniz. Oyun Diğer oyunlara göre biraz daha kısa fakat, görevler dahada zorlaştırılmış ve görsellik bakımından dahada geliştirilmiştir. Oyun içerisindeki kombolar kişiyi kendine bağlıyarak kalp atışlarını bile hızlandırabilen, adrenalin yaşatabilen bir güzellik ile tasarlanmıştır. Playstation 3 Sahibi herkesin bir God OF War 3 Oyunu satın alarak oynaması ve oyundan bu zevki yaşamasını tavsiye ederim.

kaynak

Hiç yorum yok: