Erkekler hep Sevgili arıyor kız arkadaş arama çabası kız arkadaş edinmeye çalışıyor ama sonuç olumsuz oluyor.Kız arkadaş edinmek istiyorsun ve yardıma mı ihtiyacın var? İşte işine yarayabilecek bir kaç tavsiye:

Adım 1: Kendine Bir Çeki Düzen Ver

Benzetme yapmak gerekirse bir erkek cüzdan almak istediğinde bir çok özelliğe bakar; Kaç gözü var, cebimde iyi durur mu, fiyatı uygun mu, dayanıklı mı … Fakat bir kız cüzdan almak istediğinde tek bir şeye bakar; “GÖRÜNÜŞ”, diğer şeyler sonra gelir.

Bu yüzden kız arkadaş bulma çabasındaysan görünüşünle başla. En yakışıklı erkek sen olmayabilirsin ama iyi görünmen gerekir. Bu da demektir ki:

  • İyi bir berber edin.
  • Tırnaklarını kes.
  • Erkeksi bir parfüm kullan.
  • Traş ol.
  • Temiz ya da yeni bir ayakkabı giy.
  • Saat kullan.

Eğer yeterince bakımlıysan diğerlerini geride bırakabilirsin demektir. Çoğu kız temiz ve bakımlı olmayan erkeklerden hoşlanmaz. Aksesuarlarına dikkat etmen gerekir. Örneğin bir güneş gözlüğü seni kabadayı gibi gösterirken başka bir tanesi çok havalı görünmene yardımcı olabilir. Eğer bir aksesuarın sana yakışıp yakışmayacağından emin olamıyorsan kullanma.

Adım 2: Kendine Güven!

İlk kız arkadaşının senin “kız gibi bir erkek” olduğunu düşünmesine izin verme. Bir kızla konuşurken utangaçsan, bu kıza açık bir mesaj verir; onun görünüşünden etkileniyorsun. Bu da kızın normalden daha utangaç davranmasına ve rahatsız olmasına sebep olur. Kızlar rahatça konuşabileceği erkeklerden hoşlanır. Eğer göz teması kurmaktan korkuyorsan yakınında durmadığınız zaman kızın kaşlarına ya da alnına bak. Yeterince yakın olmadıkça gözüne değil de kaşına baktığını anlaması imkansızdır. Sürekli ona bakmak zorunda da değilsin. Bir erkeğin yanında nasıl davranıyorsan bir kızın yanında da öyle davranmaya çalış. İyi bir görünüm ve yeterince özgüven iyi bir ikilidir.

Adım 3: Ne Konuşacağını Planla

10 saniyelik bir sessizliğin sonucu “güle güle” ya da “sonra görüşürüz” olabilir. Konuşmadan önce ne konuşacağını planlamak bunu önlemek için iyi bir fikir olabilir. Eğer aklına konuşmak için hiçbir şey gelmezse sıradan bir arkadaşın ya da öğretmenin hakkında konuş. Havadan sudan ya da siyasetten bahsetme, bu konuşacak bir şeyinin kalmadığını hissettirir.

Adım 4: Vücut Dilini Kullan

Vücut dilini iyi kullanmak iletişime büyük bir katkı sağlayabilir. Ama abartma!

Adım 5: Onu Dinle

Genellikle erkekler, kızlar konuşurken başka şeyler düşünür: “umarım iyi görünüyorumdur”, “vay be ne güzel dudakları var”, “ne kız ama”… Bunları düşünme ve kızın ne söylediklerine odaklan. Konuşmasını bitirdikten sonra gelişigüzel bir cevap verirsen senin onu dinlemediğini düşünür ve tarihe karışırsın.

Adım 6: İltifat Et!

Kızlar iltifatlara bayılır. “Güzel cüzdan”, “Hoş saat” ya da “Saç kesimin sana yakışıyor” gibi iltifatlar kızların ihtiyaç duyduğu şeylerdir. Çünkü güzel görünmek için çok uğraşırlar ve işe yaradığını duymak hoşlarına gider.

Adım 7: Gülümse ve Eğlenceli Ol

Kızlar onları güldüren erkeklerden hoşlanır. Esprili olmaya çalış ve bir kaç fıkra öğren. Cinsellikle ilgili fıkralar anlatmaktan kaçın, kızlar genelde bundan hoşlanmaz.

Adım 8: Hediye Al

Bir kızla buluşacaksan bir kutu çikolata ya da şeker almak iyi bir fikir olabilir. İlk buluşmada çiçek ya da kişisel şeyler almaktan kaçınmalısın.

Adım 9: Arkadaşlarına Önem Ver

Buluştuğun zaman yanında arkadaşları varsa hepsiyle konuş. Bu onların senin hakkında iyi düşünmesine yardımcı olur. Hatta sen gittikten sonra ona ne kadar iyi bir erkek olduğun hakkında şeyler söyleyebilirler.

Adım 10: Bir İyilik İste

Eğer kız kitap okumaktan ya da filmlerden hoşlanıyorsa ve bir CD’ye sahipse ondan iste. Böylece geri verebilmen için gelecek buluşmanız otomatik olarak ayarlanmış olur. Gidip bir kız arkadaş edinmeye çalışmadan önce seninle uyumlu birini seçtiğine emin ol. Ayrıca kızları numaralarla ve hilelerle kandırmaya çalışma. Kızlar duygusaldır ve onlara hoş davranmalısın, onları sadece bir seks objesi olarak düşünmemelisin.

İlk kız arkadaş edinme çabanda başarılar!