5 Nisan 2010 Pazartesi

NVIDIA RIVA TNT2 M64 - Model 64 PRO XP Driver

NVIDIA RIVA TNT2 M64 - Model 64 PRO XP Driver indir


Ekran kartı üzerinde model numarası olarak belirtilen PV-T02A-BR modeli yazılmıştır.Everest ultimate ile aygıtlar kontrol edildiğinde Modeli daha doğrusu üzerindeki ekran kartı çipseti NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 - Model 64 PRO ekran kartıdır.Bu ekran kartı yüksek performaslı bir kart değildir.Daha çok sadece görüntü almak amacı ile kullanılabilir. NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 - Model 64 PRO XP Driver'ı kolay kolay bulunamayuan driver'lar listesindedir. Fakat aşağıdaki adımları takip ederek sizde Riva tnt2 xp driver'ını rahatlıkla kurabilirsiniz.

NVIDIA RIVA TNT2 M64 XP DRIVER KURULUM


*Adımları takip ederek yapmanız sizin faydanıza olacaktır

Adım 1)
aygıt yöneticisi
Başlat menüsünde bulunan Çalıştır'ı seçiyoruz.Açılan çalıştır bölümüne devmgmt.msc yazıyoruz ve tamam diyoruz.Yukarıda gördüğünüz aygıt yöneticisi ekranı karşınıza gelmiş olmalıdır.Yukarıdaki Listede gördüğümüz aygıtlar problemsiz ve sorunsuz şekilde kurulmuş buna hatalı NVIDIA RIVA TNT2 M64 - Model 64 PRO driver'ımızda mevcuttur.Yukarıda kurulu şekilde yüklenebildiğinin ispatı niteliğinde olması amacı ile ekledik.Sizin bilgisayarınızda ise Soru işareti veya ünlem işareti bulunan Standart grafik aygıtı VGA ifadeleri olabilir buda ekran kartınızın sürücüsünün bilgisayarınıza yüklenmemiş veya hasarlı olduğunu bizlere bildirmektedir.Peki nasıl güncelleyeceğiz yada tanımlama yapacağız.Adım 2'yi takip edin

Adım 2)
NVIDIA RIVA TNT2 M64

2.ci adımımızda Sorunlu yada hasarlı olan VGA sürücümüze çift tıklıyoruz Yukarıda gördüğünüz ekran karşınıza gelmiş olmalıdır.Ekran karşınıza genel sekmesini otomatik olarak getirmiştir biz buradan sürücü sekmesini seçiyoruz ve ardından Sürücüyü güncelle butonunu tıklıyoruz.

Adım 3)
sürücü güncelleştirme

Adım 2'de size söylenileni yani sürücüyü güncelle butonunu tıkladıysanız karşınıza yukarıdaki sürücü güncelleme sihirbazı çıkacaktır.Biz bu aşamada dikkat etmemiz gereken nokta Yazılımı otomatik olarak yükle seçeneğini seçmiyoruz.Listeden veya belirli konumdan yükle seçeneğini işaretliyoruz.İleri butonu ile devam ediyoruz.

Adım 4)

Arama yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim
Bu adımda Bu konumlarda en iyi sürücüyü ara seçeneğini işaretlemiyoruz.Aynı pencerede bulunan Arama yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim seçeneğini seçiyoruz.

Adım 5)

adım 5

Bu adımda Xp sürücü güncellemesi yardımı ile Sürücümüzün hazır olamasına bir adım daha yaklaşıyoruz..Bu ekranda bizlerden sürücünün inf dosyalarını isteniyor.Bunları ben nasıl bulurum diye dertlenmemelerini önermiyoruz.Açılan pencereden Gözat butonuna tıklıyoruz ve 6.adıma devam ediyoruz.

Adım 6)
adım 6
İndirmiş olduğunuz Klasörünün içerisindeki win xp klasöründe bulunan nv4_disp.inf dosyasını seçelim ve tamamı seçiyoruz.

Adım 7)
adım 7
Bilgisayarımız sücünün genel bilgilerinin oldugu inf paketini açıyor ve bize bu paketin hangi donanıma ait oldugu bigisini gösterecekler.Konumuzda da kaynak olarak belirttiğimiz NVIDIA RIVA TNT2 M64 ekran kartının sürücüsünün doğruluğunu kontrol ediyor.Uyumlu donanımları göster seçeneği karşımıza istediğimiz ekran kartını getiriyorsa işlemimiz tamamlanmış demektir. uyumlu ekran kartımızı tanıttık şimdi ise son aşamaya ileri butonunu tıklıyoruz. ama son bir adım daha

Adım 8)
NVIDIA RIVA TNT2 M64 - Model 64 PRO XP Driver
İleri butonunu tıkladıktan sonra sürücümüz yükleme işlemine başlayacaktır.
NVIDIA RIVA TNT2 M64 - Model 64 PRO XP Driver

ve Mutlu son! NVIDIA RIVA TNT2 M64 - Model 64 PRO XP Driver problemini aştık ve kartımızı kullanmaya başlayabiliriz.

NVIDIA RIVA TNT2 M64 - Model 64 PRO XP Driver

İşlemimizi tamamladık ve bilgisayarımızı kullanmaya başlayabilir.Şimdi ise NVIDIA RIVA TNT2 M64 - Model 64 PRO XP Driver'ını paylaşalım.NVIDIA RIVA TNT2 M64 - Model 64 PRO XP Driver'a Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

NVIDIA RIVA TNT2 M64 - Model 64 PRO XP Driver İndir

1 yorum:

muhammet dedi ki...

allah razı olsun çok işime yaradı çok teşekkür ederim yolunuz açık olsun.