11 Ocak 2010 Pazartesi

Avatar Oluşturma Siteleri | Bedava Avatar Oluşturma Siteleri

Facebook, friendfeed gibi dünyaca ünlü birçok platformda kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda lokal sitelerde de kullanım imkanınız olan avatarların yapımı için geliştirilmiş siteleri kullanarak sizi simgeleyecek avatarlar oluşturabilirsiniz.
Wordpress sistemleri için tüm sitelerde yaptığınız yorumlarda aynı avatar görünmesini istiyorsanız gravatar uygulaması ile mail adresinize özel avatar belirleyebilirsiniz. Bunun öncesinde üyeliklerinizde ve yorumlarınızda sizi simgeleyen avatarlar için arayüzü kolay kullanım seçenği sunan 3 site ile konumuzu yönlendirelim.
** simspons avatar
avatar
avatar
Dünyaca ünlü çizgi film karakterlerinden birisi olan ve sinema filmi olarak da düzenlenen simpsons ailesinden birisini ya da simpsons görünümlü kendi karakterinizi oluşturmak için kullanabileceğiniz başarılı bir avatar oluşturma sitesi…

** manga yüzü
manga yüzü
manga yüzü
Hazır ve kişi yüzleri biçimindeki avatarları kullanbilirsiniz, özellikle msn avatarları olarak kullanılan bu manya yüzleri ülkemizde genç yaştaki arkadaşlarımız arasında yaygın diyebiliriz. Kimi zaman resmi bir hava oluşturmak için de tercih edebilirsiniz…
** Southpark Avatar Maker
southpark
southpark
South Park Studios tarafından kullanıma sunulan avatar maker sitesi south park karakterinizi oluşturmanıza izin veriyor. Manga yüzü avatar modelleri ile karşılaştırıldığında çok daha rahat avatar oluşturabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok: