28 Ocak 2010 Perşembe

Facebook Araç çubuğu (Toolbar) indir 16 dilde yayında

Facebook Toolbar ile kolayca, ana sayfa, profil, gelen kutusu ve en yaygın bölümleri, Facebook uygulamalarını ziyaret edebilirsiniz. Arkadaş isteklerinizi, etkinlik davetlerinizi, grup davetlerinizi, onaylayıp veya reddedebilirsiniz. Toolbardaki paylaş simgesiyle gezdiğiniz sitelerdeki/bloglardaki içerikleri hemen Facebook’ta paylaşabilirsiniz.
Facebook Toolbar
16 dilde yayınlanan bu Toolbar içerisinde Türkçe dil seçeneğide mevcut.
Sadece Internet Explorer ve Mozilla Firefox tarayıcıları için geliştirilen bu Toolbar’ı kullanmak istediğiniz ikon’a tıklayarak indirebilirsiniz.
iefirefox
Facebook blog yazısı
Facebook Toolbar indirme sayfası

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın Blogger;facebook'ta Reklamınız var arç çubugu 16 dilden Türkçe Diline Çeviri ile birlikte diye bir reklam.Söylermisiniz bu araç çubugu sayfanın tamamını otomatik çeviri yapmıyorise ve facebook sayfasına yüklenmiyor ise faydası nedir açıklarmısınız?Devamlı kullandıgım Ana Sayfamda 4 Araç Çubugum var sadece Google'yi kullanıyorum. sizin reklamınızdaki araç çubugu neden facebook kişiisel sayfaya yüklenemiyor çevirisi varmı google gibi Lütfen bu konuda açıklama yapın.---Mehmet Oguzalp---Facebook sayfasına cevap.