27 Ocak 2010 Çarşamba

Yeşil Bölge Filmini Full izle Full Full Seyret izle


Green Zone Filmini Full izle Full Full Seyret izle

 Tür : Savaş / Dram
Gösterim Tarihi : 30 Nisan 2010
Yönetmen : Paul Greengrass
Senaryo : Brian Helgeland , Rajiv Chandrasekaran (Kitap)
Yapım : 2010, ABD / Fransa / İngiltere / İspanya , 115 dk.


Oyuncular


Matt Damon (Roy Miller) , Jason Isaacs (Maj. Briggs) , Greg Kinnear (Clark Poundstone) , Amy Ryan (Lawrie Dayne) , Said Faraj (Seyyed)
Matt Damon ve yönetmen Paul Greengrass (The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, United 93) sürükleyici bir gerilim filmi olan “Green Zone”da yeniden bir araya geldi. Filmin hikâyesi, Irak savaşında kaosun hüküm sürdüğü, hiç kimsenin birbirine güvenmediği, alınan her kararın beklenmedik sonuçlara yol açabileceği ilk günlerde geçiyor.

2003 yılında ABD önderliğinde Bağdat’ın işgâli sırasında, tebligat çavuşu Roy Miller (Damon) ve ordu müfettişlerinden oluşan ekibi, Irak çölünde depolandığından kuşkulanılan kitle imha silâhlarını bulmak üzere görevlendirilir. Bubi tuzaklı bir bölgeden diğerine geçen askerler, ölümcül kimyevi maddelerin peşine düşerler. Ancak bunun yerine, görevlerinin amacını taban tabana değiştirecek bir örtbas olayı ile karşılaşırlar.

Farklı amaçları olan ajanlarca çevrilmiş olan Miller, yabancı topraklardaki gizli ve sahte istihbarat bilgilerinin ışığında, zorba bir rejimin yıkılmasına ya da istikrarsız bir bölgede savaşı tırmandıracak yanıtlara ulaşmak zorundadır. Bu hararetli ve tehlikeli yerde, en zor bulunan silâhın, gerçeğin kendisi olduğunu keşfeder.

Tags: Yeşil Bölge  Filmini Full izle Full Full Seyret izle, Yeşil Bölge  Filmini Full izle, Yeşil Bölge  Filmini Full izle, Yeşil Bölge  Filmi Full izle, Yeşil Bölge Full izle, Yeşil Bölge Full izle, Titanların Savaşı

Hiç yorum yok: