25 Ocak 2010 Pazartesi

ÇGHB - Çok Güzel Hareketler Bunlar tanıtım

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Bülent Emrah Parlak, Büşra Pekin, BKM Mutfak, Ersin Korkut, Eser Yenerler, Metin Keçeci, Metin Yıldız, Murat Eken, Nazmi Karaman, Oğuzhan Koç, Pelin Öztekin, Yılmaz Eedoğan, Zeynep Koçak, Şahin Irmak, İbrahim Büyükak, çok güzel hareketler bunlar izle

Herkesi kendine hayran bırakan Çok Güzel Hareketler Bunlar 7 Mayıs 2008′den beri Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşuyor.Son senelerde bir çok Tiyatro – dizi ekranlarda görülüyordu fakat ” Bir Demet Tiyatro ” dan sonra ilk defa böyle bir yapım ekranlarda bizlerle oldu gerçi Bir Demet Tiyatro ile aralarında oldukça büyük bir fark var Çok Güzel Hareketler bunların özelliği dizi niteliği taşıması değilde mini skeçlerle seyircileri güldürmesi oldu.
2 Seneder Yılmaz Erdoğan önderliğinde sunuluyor program.Yılmaz Erdoğanında bu programdaki yeri bambaşka sadece bir köşede oturup skeçleri izlemiyor oyunculara yaptıkları yanlışlıkları skeçlerden sonra söyleyerek onlara yanlışlıklarını bir dahaki skeçlerde tekrarlamamalarını sağlıyor.
Birazda düzenin nasıl işlediğinden bahsetmek gerekirse skeçler oyuncuların uzun uğraşları sonunda oluşuyor ve bizlere en güzel şekilde bu skeçleri izlettiriyorlar ve de izlettirdikleri oyunlar sonunda zaten salonda bulunan ÇGH severler oyunların notlarını alkışlarıyla veriyorlar.Seyirciler değerlendirirken ÇGH (Çok Güzel Hareket), GH (Güzel Hareket), Yani, Z (Zil) ve R (Rezil) notlarından birini verirler. En yüksek not ÇGH (Çok Güzel Hareket), en düşük not R (Rezil)’dir. Şuana kadar R (Rezil) değerlendirmesi hiç kullanılmamıştır.
Oyuncular skeçleri gerçekten doğal bir hava içerisinde oynuyorlar.Aşşağıda oyuncular hakkında kısa bilgilere ulaşabilirsiniz.
Ersin Korkut: Herhalde BKM’ nin en sevilen oyuncusu.Kendine ait şivesi ve oynarken ki doğal hali insanları kendine çekmeye yetiyor.Ersin Korkut ayrıca Yılmaz erdoğan’ın teyzesinin oğludur Hakkarida zorluklar içerisinde yaşarken iş bulmak amacıyla İstanbula gelmiş ve böylece BKM’ye adını yazdırmıştır.Özellikle çıkardığı silah sesleri ve komik tiplemeleri ile bilinir.
Büşra Pekin: Mutfağın güzel ve yetenekli kızı Büşra Pekin gerçekten çok iyi bir tiyatro yeteneğine sahiptir tüm rolleri en iyi şekilde canlandırmıştır özellikle haçuçlu anneyi kendiyle özdeşleştirmiştir.
Bülent Emrah Parlak: Gerçekten izlerseniz göreceksiniz inanılmaz bir oyunculuk yeteneği var.Konuşma şekli özellikle harika.
Oğuzhan Koç: Mutfağın yetenekli ve güzel seli çocuğu neredeyse tüm genç kızları kendisine hayran bırakmıştır yakışıklılığı, güzel sesi ve oyunculuğuyla ön plana çıkamıştır.
Eser Yenerler: Mutfağın şirin çocuğu mutlaka izleyin ve tanıyın neredeyse bütün skeçlerin oluşumunda parmağı vardır.
Zeynep Koçak: Erkeksi tavırlarıyla biliniyor ve oyunların bence 1 numaralı ismi.
Metin Yıldız: Metin yıldız özellikle ” Mehmet Ali Birand ” tiplemesiyle ön plana çıkmış başarılı bir oyuncudur.
Şahin Irmak: En tecrübeli oyunculardan birisidir ve en sevilen tiplemesi “Hıyarlı Baba” dır.
Pelin Öztekin: Babası Rasim Öztekin gibi oyuncu olan Pelin Öztekin özellikle oyunlardaki şirinliğiyle dikkat çekiyor.BKM oyuncularının ” Kendinle Dalga Gaçtikçe Başarılı Olursun ” felsefesini en iyi gerçekleştiren oyuncudur.
Nazmi Karaman: Diğer Oyuncular gibi yeteneği sahneye iyi yansıtabilen sayılı tiyatroculardandır.
Murat Eken: Eser Yenerler’den sonra en fala skeç yazan oyuncudur.Gerek karizması gereksede  sahnedeki duruşu nedeniyla bir çok hayrana sahiptir.
Metin Keçeci: Konuşması ve gülüşüyle meşhurdur özellikle bazı skeçle o sunar ve tüm izleyenleri felsefesiyle kırıp geçirir.
İbrahim Büyükak: Mutfağa geç katılmıştır fakat kendine bir hayran kitlesi oluşturmuştur.Özellikle sesinin kalınlığı ve garson tiplemesiyle harika işler çıkarmaktadır.

Hiç yorum yok: