25 Ocak 2010 Pazartesi

Lost Nedir? Lost Dizisi Tanıtımı

lost 6.sezon izle, lost 6.sezon 1.bölüm, lost 7.sezon, lost son sezon izle, lost, lost izle, lost dizi bölümleri, lost indir

42 kişiyi taşıyan bir uçağın korkunç kazası ve ıssız bir ada.
İşte sadece bu satırlar bile bu diziyi izlemek için çok büyük bir nedendi bence ve ben bu satırları duyar duymaz bu diziyi izlemeyi seçenlerdenim.
 Sydney’den Los Angeles’a uçan Oceanic Airlines 815 sefer sayılı uçakta yolculuk yapan bir grup insan ısıız bir adaya düşerler ve bu düşenlerden 42′ si sağ kurtulur.Bu kazadan sonra hayatta kalanlar ada’nın zorluklarına alışmak zorundadırlar ve bunu da topluluk halinde yaşayarak sağlamaya çalışırlar fakat yavaş yavaş adanında gizemi ortaya çıkmaya başlar böylece hem adaya uyum sağlamaya hem de adanın gizemini çözmeye çalışacaklardır.İşte gerçek macera bu zamandan sonra başlar.
Tanıtımını fazla uzatmadığım bu dizinin duymanızı istediğim bir özelliği var ki o da öyle böyle bir özellik değil inanması güç bir özellik Lost’un ilk bölümüne harcanan bedel Amerikan dizi tarihinin en yüksek bedeli olarak tarihe geçti.Gerek oyuncu kadrosu gerekse kurgusu son derece harika olan bu dizi ABC kanalının 2004 yılındaki en büyük umuduydu ve bekleneni tam anlamıyla verdi ve tüm dünya tarafından izlenilen en büyük dizi olmayı başardı.
Herhalde bu güne dek hiçbir dizi için bu kadar işkence çekilmemiş olmalı ki Lost severler 1 sonraki haftayı zor çıkarıyorlardı buda diğer dizilerden ne kadar üstün bir dizi olduğunu söylemeyi biz Lost Severler için zorlaştırmıyordu.
Karakterlere geçecek olursak  Sağ kurtulanların en büyük özellikleri ise geçmişte birbirleriyle bağlantılarının olması.Karakterlerin içerisinde doktorundan tutunda esrarkeşine kadar herkes bulunuyor.
Dizinini 1.Sezonu adayı ve karakterleri tanımaya yönelik, 2.Sezonu ambarla ilgili, 3.Sezonu Adada yaşayan diğer insanlar yani ötekiler ile ilgili, 4.Sezon kahramanlarımızın adadan kurtulma çalışmalarıyla ilgili 5.Sezon ise adaya geri dönüşlerini anlatıyor. tüm
Kahramanlar: Doktor Jack (Matthew Fox ), Seri Katil Kate ( Evangelina Lilly ), Dolandırıcı Sawyer ( Josh Holloway ), Esrarkeş Charlie ( Dominig Monaghan ), Milyoner Hurley ( Jorge Garcia), Zengin bir genç olan Boone ( Ian Somerhalder ), ve üvey kız kardeşi Shannon ( Maggie Grace ), hamile bir bayan, Claire ( Emilie de Ravin ), Iraklı bir işkence uzmanı olan Sayid ( Naveen Andrews ), Kutu firmasında çalışan ve aşırı batıl inançlı yaşlı bir adam olan Locke ( Terry O’Quinn ), Koreli bir çift Sun ( Yoon-jin Kim ) ve Jin ( Daniel Dae Kim ), doğumunu ve büyüdüğü yılları göremeyen bir baba, Michael ( Harold Perrineau ) ve oğlu Walt ( Malcolm David Kelley) Bir de sevimli mi sevimli Walt’ın köpeği Vincent.
Bir de dizide aklınıza takılacak birkaç şey bulunuyor bunlar adadaki Siyah Duman ve Sayılar ( 4, 8, 15, 16, 23 ve 42 ) Eğer diziye başlarsanız bunların cevaplarını bulabilirsiniz eğer şimdi duyarsanız dizinin tadı kaçacaktır bu yüzden bu bilgiler bizde kalsın.
Bekliyoruz 6.Sezonu bakalım neler olacak 6. sezonda bilmenizi isterim 5. Sezon beklenenleri verememişti ve birçok Lost severin diziyi izlememesine sebep olmuştu bunları söyleyerek şevkinizi kaçırmak istemem ama nolursa olsun diziyi sevmeye çalışın bir an önce DVD lerini almanızı tavsiye ediyorum.
Herkese İyi Seyirler …

Hiç yorum yok: