27 Ocak 2010 Çarşamba

Nokia Navigasyon Akıllı Telefon Harita Yükleme BEDAVA

Akıllı telefon kullanımı günden güne yaygınlaşıyor. Benim şahsi görüşüm şudur ki: Yaklaşık birkaç yıl sonra Nokia Navigasyon 
Haritası-www.teknoogle.blogcu.comakıllı telefon kullanı oranı %70-80'lere ulaşacak.
Nokia akıllı telefon kullanımını yaygınlaştıracak, telefonu değiştirmeye bahane üretecek bir kampanya duyurdu.
NOKİA haritalarını kullanmak artık BEDAVA
Akıllı telefonunuzun navigasyon özelliği için harita yüklemek artık çok kolay.Nokia, Ovi Harita sürümünün bir parçası olarak, akıllı telefonlarında yaya ve sürücü navigasyonunu ücretsiz hale getirdi.
NOKİA NAVİGASYON ÖZELLİKLERİ, AYRICALIKLARI NELERDİR?
Nokia akıllı telefonları için tüm dünyada 46 farklı dilde, hem yaya hem de sürücüler için sesle yönlendiren ve en geniş küresel kapsama alanında en iyi haritalara sahip navigasyonunu ücretsiz hale getirdi! Karar ertesinde bazı navigasyon/harita firmalarının Amerikan ve Avrupa borsalarında hisse fiyatlarında düşüş yaşandı.
Yeni Ovi Harita sürümü www.nokia.com/maps adresinden indirilebiliyor. Nokia’nın haritalama ve navigasyon yazılımı özellikle mobil kullanım için tasarlandı ve özgün bir karma teknolojiye dayanıyor.
Yeni Ovi Harita sürümü 74 ülkede, 46 farklı dilde adım adım sesli kılavuz ve 10 ülkede trafik bilgilerinin yanı sıra 180 ülkede ayrıntılı haritaları kapsayan bütün temel araç ve yaya navigasyonu özelliklerini içeriyor.
Harita yüklenebilir ve destekli modeller arasında hangi cep telefonu ve modelleri var?
DESTEYKLEYEN NOKİA MODELLERİ??
Nokia X6, Nokia N97 mini, E72, E55, E52, Nokia 6730 classic, Nokia 6710 Navigator, Nokia 5800 Xpressmusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia 5230

Kaynak

Hiç yorum yok: