26 Ocak 2010 Salı

Facebook Sesli Arama Yapmak için tıklayın

Sosyal ağ devi Facebook ‘tan bir bomba daha. Facebook kullanıcıları kolaylıkla yüksek kalitede sesli konuşma yapabilecekler. 8×8 Inc. Firmasının faaliyete geçirdiği uygulama ile artık facebook ‘ta PBX servis teknolojisi ile güvenliği en üst seviyede kişisel ve kurumsal görüşme yapılabilecek.
facebookta sesli konuşma uygulaması
facebook sesli arama
Facebook ‘un bu özelliği ile artık karşınızdakine telefon numarası vermek durumda kalmadan, uygulamayı çalıştırarak sizin belirlediğiniz numara ile görüşme yapabileceksiniz. Ancak bu facebook açısından devrim niteliğindeki gelişme bazı işletme ve programların başı dertte olacak gibi. (Skype,MSN)
Uygulama sayfasına öncelikle buradan ulaşabilirsiniz.
Uygulamaya aşırı yoğunluktan olsa gerek, bazı kopukluklar yaşanmıyor değil. Ancak zamanla bunların giderilecileğinden eminim.Uygulama sayfasından izin vererek ilgili kutucuğun profilinizin sol tarafına yerleşimini sağlarsınız.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sosyal paylaşım platformu Facebook gündeme geldiği konular ile tepki ve ilgi çekmeden vazgeçmiyor. Ancak bu sefer ki konu ile tepki değil ilgi çekece benziyor.
Ülkemizde aşırı derecede bağımlılık yapan Facebook, bağımlılık katsayısını arttıracak bir YENİ uygulamayı tanıttı: Facebook Sesli Sohbet

8x8 Inc. Şirketinin faaliyete geçirdiği uygulamasıyla artık facebookda sesli sohbet yapmak mümkün.

Bu sayede kimseye kendi telefon numaranızı vermek durumunda kalmadan ve istediğiniz an istediğiniz numarayı kendiniz belirleyerek bunu gerçekleştirmenin mümkün olduğunu söyledi.Facebook'da yapılan bu devrim gibi açılımda kimi işletmeler ve programların başı hayli dertte gibi görünüyor. (Skype,MSN)

FACEBOOK SESLİ SOHBET EKLENTİ UYGULAMASI KURULUMU VE KULLANIMI NASIL OLUR?

Bu yazıyı okuyan bir çok kişi gibi siz de uygulamayı bir an önce deneyip kullanmak isteyeceksinizdir.

Öncelikli olarak Sesli Sohbet Uygulama Sayfasına giderek profiliniz için "İzin Ver" işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. (Aşağıdaki resimde görmeniz mümkün...)

http://i45.tinypic.com/a3cv2a.jpg
SESLİ ARAMA İLE GÖRÜŞME NASIL YAPILIR?http://i49.tinypic.com/28tv11x.jpg


Sağda yer alan resimde de göreceğiniz üzere uygulamanın profiliniz içeriğine izin vermesini sağlayıp profilinizin sol tarafında gözükmesine izin vererek Facebbok'da sesli arama Yapma işleminin uygulamasını profilinze yüklemiş oluyorsunuz.




Facebook'da Sesli İletişim Uygulamasını kullanmaya hazır mısınız?

http://i49.tinypic.com/258bh9i.jpg
http://i48.tinypic.com/33z78yq.jpg
Bundan sonraki adım ise bu uygulamnın yüklü olduğu başka bir
kullanıcının profil sayfasına giderek sizin atayacağınız 100003xxxx numaraları tuşlayarak karşınızdaki de kabul ederse anında sesli olarak iletişim kurmanız mümkün oluyor..

Hiç yorum yok: