26 Ocak 2010 Salı

Sütyenin Bana ve Bedenime Uymadığını Nasıl Anlarım?Kontrolü?

Kadın iç giyim ürünlerinden olan sütyen bayanları kimi zaman sıkıntıya sokmaktadır. Yanlış modelin ya da uygun olmayan (büyük,küçük) modellerin giyimde tercih edilmesi kadınlara zor anlar yaşatmaktadır.

sütyen seçimi, bana uygun bedende, doğru sutyen seçimi, kadın iç çamaşırları, giyim, ideal görünüm, çekici, kadın, güzellik, bakım, bayan, kadın, genç yaştaki kızlar nasıl sütyen takmalı, giymeli, pratik öneriler, sık sorulan sorular,Sütyenin Bana ve Bedenime Uymadığını Nasıl Anlarım?Kontrolü?

Bu sebeple iç giyimde doğru ve rahat giyim şarttır. Peki "Bana uygun sütyeni nasıl belirleyebilirim?" diye soruyorsanız işte probleminize pratik bir cevap:
  • Doğru Sütyen Seçimi ve Giyimi Nasıl Yapılır?
Güzel göğüs görünümü adına doğru sütyen seçimi büyük önem taşımaktadır. Giyilen çamaşırın göğsü kavraması ve giyen kişinin rahat etmesi gerekmektedir. Aranması gereken öncelikli özellik kavrama ve rahatlık olmalıdır.  Bu nedenle mümkünse eğer sütyen satın almadan önce denenmelidir. Deneme aşamasında yapacağınız hareketler ile ergonomik olup olmadığına karar verilmesi gerekmektedir. Çünkü yanlış seçilen bir sütyen göğsü sıkıştırıp kan dolaşımını bozabilir. Sütyen ölçüsü belirleme ise doğru sütyen seçiminde önemli bir adımdır. Doğru ölçüyü bulmak için yapılması gereken öncelikle bir mezurayla beden ölçülerini almak ve bütün markaların sunduğu ölçü tablolarından yararlanmaktır.
Önemli:Vücut gelişimi sürekli gerçekleşen yaşamsal bir olay olduğu için kişinin sütyen ölçüsü de sürekli değişiklik gösterebilir.Hatta kişinin kilo değişimine maruz kalmaması bile sütyen bedeninin ölçüsünün değişimine engel olamayabilir.

Bir sutyenin sana uymadığını nasıl anlarsın?
  • Sutyenin arkası sürekli yukarı doğru çıkar
  • Çıkardığında teninde iz bırakır.
  • Göğüslerinin arasındaki kısım vücuduna oturmaz, havada kalır.
  • Sutyenin askıları omuzlarından düşer.
alıntıdır

Hiç yorum yok: