10 Ocak 2010 Pazar

Google Chrome Eklentileri & Popüler Chrome Eklentileri İndir

popüler chrome eklentileri, google chrome eklentileri
Chrome yeni nesil tarayıcılar arasında kendini ön plana çıkarabilmek için oldukça yoğun bir çalışma içinde. Bu yeni geliştirilen tarayıcı oldukça popüler ve gün geçtikçe göze girmeye devam ediyor.
* Google ,alışkanlıklarından vazgeçemeyen firefox kullanıcılarını da çekebilmek için chrome üzerinde eklenti kurulmasına izin verdi.
* Google chrome eklentilerinin sayısı artık 500 ü geçti.Bu eklentiler sayesinde zamandan çok büyük tasarruf sağlayacaksınız.
* Daha önce sürekli yaptığınız işlemler artık birkaç saniyede bitecek. İşte hangi tarayıcı kullandığınızı tekrar gözden geçirmenizi sağlayacak chrome eklentileri:
Xmarks
xmarks; firefoxtaki foxmarks a rakip bir eklenti.Xmarks sayesinde birden fazla tarayıcı yada bilgisayar kullanıyorsanız,yer imlerinizi chromedan diğer tarayıcınıza,yada diğerinden chrome a aktarabilirisiniz.
Google mail checker
Chrome kullanıcılarının çoğunluğunu google kullanıcıları oluşturuyor.Bu da demek oluyor ki çoğu kullanıcı aynı zamanda gmail kullanıcısı. Google mail checker,gelen e postalarını hemen görmek isteyen fakat google talk ve google toolbar gibi programları kurmak istemeyenler için ideal. Eklenti kurulduğu takdirde yeni bir sekme açarak e mail geldiğinde uyarı verip kaç tane e mail geldiğinden de sizi haberdar ediyor.
Stumbluepon

İnternette boşa vakit kaybetmemeniz için yapmış olduğunuz tercihlere göre en iyi web sitelerini size gösterir. Stumbluepon farklı zevklere sahip internet kullanıcılarına hitap ediyor.Stumbluepon sitesinde aynı aracı size toolbar olarak sunuyor. Ama genelde toolbar internet kullanıcılarının sevmediği bir hizmet.Hangi siteye gittiğinizi bilmeden sörf yapma imkanı sunan stumblueponun en büyük avantajı ise tek tuşla sörfe başlayabilme imkanı. İnterneti yeniden keşfetmeniz için birebir.
Evernote web clipper
Evernote web clipper herhangi bir sayfadaki görüntüleri,notları ve urlleri kayıt altına alarak bize yardımcı olur. Android yüklü bir cep telefonuna sahipseniz internet hesabınızı senkronize edebilirsiniz. Bu eklenti ile eğer isterseniz tüm internet sayfasını bile kopyalayıp saklayabilirsiniz.
RSS Subscription Extension
bu eklenti ise adres çubuğundaki bir rss ile herhangi bir sitenin rss akışını otomatik olarak izleyebilme imkanı tanıyor.
Docs PDF/Powerpoint Viewer

PDF, Word, Powerpoint tarzı dosyaları chrome üzerinden açtığınızda bu eklenti otomatik olarak açılır.Bu eklenti sayesinde sayfalama,düzenleme gibi işlerinizi halledebilirsiz,istediğiniz sayfaya ulaşmanız daha kolay olur ve aradığınızı hemen bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok: