11 Ocak 2010 Pazartesi

iFixit.com : Playstation 3 İphone 3g PSP iPod Nasıl sökülür Bu Sitede hepsi mevcut

nexus one nasıl sökülür, ifixit Apple Mac, MacBook, iPod, iPhone tamiri resimli anlatım
Nexus One : Nefes Alacak Yer Yok

iFixit.Com
Selam Arkadaşlar internette bağlantıdan bağlantıya atlarken ilginç ve bir okadarda faydalı olabilecek bir site buldum bildiğiniz DIY (Do It Yourself) misali bir site türkçesi kendin yap sitesidir.

  • bir pspnin içeriğini merak ediyorsanız nasıl sökülür bilmek istiyorsanız
  • bir iphone'un içeriğini merak ediyorsanız nasıl sökülür bilmek istiyorsanız
  • bir playstation 3'ün içeriğini merak ediyorsanız nasıl sökülür bilmek istiyorsanız
ve bilimum teknolojik ürünlerin nasıl parçalandığını bilmek resimleriyle detaylarıyla öğrenmek istiyorsanız.İşte Tam anlamıyla mükemmel bir rehber sitedesiniz.

iFixit.com tam manasıyla amacı aslında bu değil bir ebay mantıgı fakat daha fazlası mevcut site üzerinden apple ürünlerinin yedek parçalarını bulabilmekle beraber aldıgınız bu ürünün nasıl monte edildiğinide resimlerle anlatmaktadır. Örnegin bir iphone nasıl sökülür konusunda sökme işleminde işe yarayan alet edevatların fiyatlarını sağ framede görebilmektesiniz.Tabi ki ingilizce anlatımları mevcut fakat resimli oldugu için ingilizce bilmemenizde sorun yaratmayacaktır.

iPod, iPhone ya da Macintosh’lar için yedek parça aradığınız zaman iFixit.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
iFixit size elinizdeki Apple ürünü için bütün yedek parçaları temin eden ve dahası elinizdeki ürünü nasıl düzgün bir şekilde sökebileceğinizi anlatan bir site. İhtiyacınız olan parçanın siparişini verdikten sonra iFixit internetteki bedava anlatımından yararlanarak yedek parçanızı bşarılı bir şekilde eskisi ile değiştirebilirsiniz.
iFixit’in başka bir artısı da eski Apple ürünlerini de destekliyor olması. Örneğin bir Powerbook kullanıyorsanız ve pili azalmış ama donanımı halen sağlam ise iFixit’den eski Powerbook’unuz için pil sipariş edip Powerbook’unuzu kullanamya devam edebilirsiniz.

iFixit’den sipariş verdikten sonra iFixit’in size sipariş sonrası yollayacağı doğrulama formu, ccvalidation form, doldurup iFixt’e faks çekmeyi unutmayın. Yoksa ürününüz iptal edilebilir.
Konumuzda Belirtilen Bölüme Buradan Ulaşabilirsiniz.


Site: iFixit.com

Hiç yorum yok: