8 Ocak 2010 Cuma

Microsoft Office 2010 OneNote Nedir Ön İnceleme

onenote nedir, onenote download, 2010, Microsoft Office 2010, OneNote 2010, onenote, kullanımı, onenote ne işe yarar,

bu yazımız Microsoft Office 2010 OneNote 2010'un genel olarak ne işe yaradıgını ve 2010 versiyonunda ne gibi değişiklikler mevcut oldugunu sizlere açıklamaya çalışacağız

One Note Genel olarak bir katalog oluşturma ve notlarınızı düzenleme aracıdır.Microsoft Office OneNote 2010, yalnızca notlarınızı değil çok daha fazlasını bir araya getirmeniz ve düzenlemeniz için esnek bir yol sağlayan dijital bir not defteridir. Güçlü arama özelliği, taranmış belge veya resimlerdeki metinler gibi daha önce bulamadığınız bilgileri bulmanıza olanak tanır. Paylaşılan not defterleri ekiplere notları ve bilgileri bir araya getirmek ve değişiklikler ister çevrimiçi ister çevrimdışı olsun, kişilerin katkılarını otomatik olarak birleştirmek ve güncelleştirmek için ortak bir konum sağlar. 2007 Microsoft Office sistemiyle bütünleştirilmesi ise bildik ve kolay kullanılır bir program olduğunu gösterir. Office OneNote 2010, bilgileri yönetmek yerine çalışmanıza odaklanmanıza olanak sağlar. Office OneNote 2010, giderek artan miktarda bilgiyi yönetmesi gereken kişilere veya toplantı notlarını, araştırmaları ve diğer bilgileri bir araya getirmek için ortak bir konuma gerek duyan ekiplere yöneliktir. OneNote, kişilerin büyük bir bilgi yükünü yönetmesine ve ekiplerin paylaşılan not defterleri aracılığıyla daha verimli bir şekilde birlikte çalışmasına yardımcı olmak için geliştirilmiştir.  


NewPage

Office OneNote 2010, kağıttan not defterlerine benzer biçimde bilgileri bir araya toplamak için tek bir yer sağlar. Office OneNote 2010'de, farklı projeler veya etkinlikler için birden çok dijital not defteriniz olabilir ve her not defterinin içinde klasörler, bölümler ve sayfalar oluşturabilirsiniz. Office OneNote 2010'la notlarınızda resimleri, çizimleri, ses ve görüntü kayıtlarını ve daha birçok öğeyi bir araya getirme açısından kağıt ve silginin sınırlarının çok daha ötesine geçebilirsiniz. Office OneNote 2010'un sezgisel tasarımı ve bildik not defteri metaforu bu bilgileri gereksinimlerinize uygun şekilde kolayca düzenlemenize olanak tanır. Güçlü arama özellikleri, çalışmanızı yapabilmek için gerek duyduğunuz zaman bilgileri bulmanıza yardımcı olur. Ayrıca Office OneNote 2010, nerede olurlarsa olsunlar başkalarıyla etkili ve verimli bir şekilde birlikte çalışmanıza yardımcı olacak kolay kullanılır paylaşım araçları da içerir.
Office OneNote 2010'u kullanarak:
Notlarınızı ve bilgilerinizi tek bir yerde bir araya getirebilirsiniz

  • Metin, resim, dijital el yazısı, ses ve görüntü kaydı gibi birçok türde bilgiyi tek bir yerde bir araya getirerek, bunların her zaman elinizin altında olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz — Office OneNote 2010 not defterinizdeki bilgileri otomatik olarak kaydeder ve bunların yedek kopyalarını oluşturur; bu şekilde bilgilerinizin ve kuruluşunuza ait fikri mülkiyet haklarının korunmasına yardımcı olur ve içinizin rahat etmesini sağlar.
  • Klavyeyle veya el ile yazılmış notlarınızı kaydedilmiş ses veya ve video klipleriyle eşitleyerek daha doğru ve kapsamlı notlar alabilirsiniz. Ses ve görüntü kayıtları daha sonra notlarınıza kolayca dönmenizi ve tüm önemli ayrıntıları yakalamanızı sağlar.
  • Kameralı cep telefonunuzdan sesli notlar ve resimler gibi Microsoft Windows Mobile ile desteklenen aygıtınızla ilgili bilgileri görüntüleyebilir ve bir araya getirebilirsiniz; daha sonra aygıtı bilgisayarınıza bağladığınızda bilgiler OneNote not defterinizle eşitlenir.
Aradıklarınızı kısa süre içinde bulabilirsiniz

  • Önemli bilgileri nereye depoladığınızı tahmin etmeye çalışmanız gerekmez. Office OneNote 2010 sürekli bilgilerinizin dizinini oluşturduğundan, arama sonuçları birkaç saniye içinde döndürülür. Office OneNote 2010'la görüntülerdeki metinleri arayabilirsiniz. Arama sonuçları doğrudan gerek duyduğunuz bilgilere ulaşmanızı sağlayan köprüler içerir.
  • Gelişmiş gezinti görünümleri tüm açık not defterlerini eşzamanlı olarak görmenize olanak tanır. Sürükleyip bırakma işlevselliğini kullanarak notlarınızı kolayca düzenleyebilir, yeniden düzenleyebilir ve uygun içeriğe hızla atlayabilmek için not defterinizin diğer sayfalarına köprüler ekleyebilirsiniz.
  • Özelleştirilebilir not etiketleriyle notlarınızdaki önemli fikirleri veya eylemleri vurgulayabilir ve Microsoft Office Outlook'un 2010, 2007 veya 2003 sürümüyle görevleri, kişileri ve toplantıları birlikte yönetebilirsiniz. Office OneNote 2010 ile Outlook arasındaki iki yönlü görev eşitlemesi, görevlerinizi yönetmenize ve önemli bilgileri kaçırmamanıza yardımcı olur.
Birlikte daha verimli çalışabilirsiniz

  • OneNote'un paylaşılan not defterleriyle aynı bilgi üzerinde birlikte çalışabilirsiniz. Paylaşılan not defterleri, ekiplerin tek bir ekip not defteri üzerinde fikirlere ve bilgilere katkıda bulunmasını sağlar. Ağ bağlantısı kurulduğunda, Office OneNote 2010 hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak yapılmış değişiklikleri otomatik olarak not defterleriyle birleştirir. Gerçek zamanlı paylaşım oturumlarında, farklı yerlerdeki kişiler sunucu veya BT altyapısı olmadan aynı sayfadaki notları eşzamanlı olarak görebilir ve düzenleyebilirler.
  • Not defterinizin hangi bölümlerinin paylaşılacağını ve hangilerinin gizli tutulacağını seçerek bilgilerinize erişimi denetleyin. Parola korumasıyla, not defterinizin belirli bölümlerini şifreleyebilir ve bu şekilde yalnızca belirli kişilerin bu bölümleri görebilmesini sağlarsınız.
  • Aynı çalışmanın iki kez yapılmasını önleyebilir ve başkalarının topladığı bilgilerden yararlanabilirsiniz. Office OneNote 2010 grup olarak bilgi toplamayı, paylaşmayı ve depolamayı kolaylaştırır.



OneNote son derece yetenekli bilgi toplama ve işbirliği yazılımdır. Genel Olarak Bir Not programı alma Programı.Şey değildir ve tüm ekranı engellemeye Ofis kurdele senin oyun alanıdır. Seçin metin ve biçimlendirme seçenekleri saydam yerleşimi açılır ve kolayca görünümünü değiştirebilir ve notun hissediyorum.
equation

Bir öğrenci için en yararlı özelliğinin yeteneği matematiksel denklemler eklemektir. Ayrıca, Office Ribbon adresinden kontrol denklemi erişebilirsiniz.

Office OneNote 2010 çalışanlarınızın notları ve bilgileri kısa sürede toplamasına ve merkezileştirmesine, bilgileri ve en iyi yöntemleri başkalarıyla paylaşmasına olanak tanır. Office OneNote 2010 kişilerin aynı bilgilere erişmesine olanak veren ekip tabanlı sanal çalışma ortamları sağlar ve böylece daha üretken olabilirler, daha bilinçli kararlar alabilirler ve birlikte daha verimli çalışabilirler. Buna ek olarak, Office OneNote 2010 çalışanlarınıza bilgileri yakalamak ve toplamak için esnek bir yol sağlar ve onların not defterlerini dosya sunucularında veya Microsoft Windows SharePoint Services sitelerinde depolarsanız, şirketinizde bilgileri içerik yönetim sistemine taşımak için yeni bir yol geliştirilmiş olur. 
Collaboration

Ekran görüntülerini almak çok, çok OneNote ile bildirim alanında düğme kadar kolaydır. Tüm yapmanız gereken Windows tuşuna basın-Tuşu + S ve şeffaf bir yerleşimi olduğunuzu ekranda görünür. Sadece ekranın miktarı seçin istediğiniz ve fare tuşunu bırakın alanı. OneNote küçük bir ekran sizin için her şeyi kolaylaştırmak için toplama yöneticisi kırpma penceresini açar.
notification
Pasif bir program olarak, OneNote, tamamen yeni bir deneyimolarak yaşayacaksınız ( "bağlantı modu" da denir).
newpageGoogle
Çift tıklayın Bu ve tamamen boş ve biraz sarı sayfası (yapışkan notlar size hatırlatan) açılacaktır.Bir slayt gösterisi veya bilgisayarınızdan yapıştırın ve bu işlemden sonra küçük bir bağlantı eklenecektir. Bağlantı yapıştırılan nesnenin konumu belirtir. (Yukarıdaki resimde örnek mevcuttur)

Hiç yorum yok: