3 Ocak 2010 Pazar

Şrek Sonsuza Dek Mutlu Full İndir İndirmeden İzle Dvd Divx 2010

Şrek Sonsuza Dek Mutlu 2010 - Shrek Forever After 2010 Full İndir İndirmeden İzle Dvd Divx 2010 Shrek 4 - Sonsuza Dek Mutlu, Shrek 4 - Sonsuza Dek Mutlu filmini izle, Shrek 4 - Sonsuza Dek Mutlu full izle, Shrek 4 - Sonsuza Dek Mutlu izle, Shrek 4 - Sonsuza Dek Mutlu sinema izle, Şirek 4 film izle, Şirek 4 full izle, Şirek 4 indirmeden izle, şirek 4 izle, Şirek 4 sinema izle, Şirek full izle, Şrek filmini full izle




Şrek serisinin son filmi “Şrek Sonsuza Dek Mutlu” (Shrek Forever After), hem 3 Boyutlu, hem 35 milimetre kopyalarıyla gösterilecek.



Şeytan ruhlu ejderhanın hakkından geldikten; güzeller güzeli prensesi ve kayınpederinin krallığını kurtardıktan sonra yeşil yaratığımız daha ne yapsın? Sevimli Şrek’imiz artık evinin erkeği olmuştur. Bir zamanlar ödünü patlattığı köylülerin bahçe bellerini gönülsüzce imzalayarak günlerini geçirir. Peki, onun yeri göğü inleten ünlü kükremesine ne oldu?

Kendisini “gerçek bir canavar” gibi hissettiği günlerin özlemini çeken Şrek, tatlı dilli işadamı Rumpelstiltskin ile imzaladığı anlaşmada dolandırılır. Kendisini aniden Uzak Ülke’nin çarpık alternatif versiyonunda bulur. Rumpelstiltskin’in kral olduğu o ülkede yeşil canavarlar av malzemesi haline gelmiştir. Üstelik Şrek ile Fiona hiç tanışmamıştır. Saflığı yüzünden yaptığı herşeyi geri alarak dostlarını kurtarmak, dünyasını geri kazanmak ve hayattaki tek gerçek aşkına yeniden kavuşmak Şrek’in bundan sonra atacağı adımlara bağlıdır.

Hiç yorum yok: