7 Ocak 2010 Perşembe

Apple iSlate'te intel Atom işlemcisi kullanılmayacak

islate nezaman çıkacak 26 ocak

iSlate Patent
İşte Yeni iSlate Bu Şekilde olacak

Adı bile yetti dediğimiz iphone'dan sonraki tablet bilgisayarlarda liderliği hedef görülen apple islate hakkında ne resimler ne hikayeler döndüğü internette ortada

daha önce yayınladığımız islate resimleri ve islate fiyatı gibi konularda apple tablet iphone islate bilgisayar hakkında bilgi vermiştik. şimdi ise işin biraz detayına hatta merkezine ineceğiz bilindiği üzere bilgisayarın temelinde işlemci vardır yeni çıkacak islate te tablet bilgisayar oldugu için hangi işlemci kullanılacak gibi sorularda kafanızda oluşabilir

Apple tablet islate iphone bilgisayarında sanıldıgının aksine intel atom değil daha az güç gerektiren Intel Core 2 Duo düşük voltajlı işlemci olacaktır. Bu Sayede bilgisayarın güç tüketimini minimuna çekmeyi hedeflediği sızdırılan islate özellikleri arasında yer almış bulunmaktadır.

Apple islate'in yine sızdırılan bilgilerinin arasında olan islate'in nezaman duyurulacağı aldıgımız bilgilere göre apple tablet islate 26 ocak tarihinde duyurulacak gibi gözüküyor


Orj Haber
It seems that Apple has ditched the popular Intel Atom processor for their upcoming but still unannounced “iSlate” touchscreen tablet device. The folks over at pocket-lint.com had a conversation with the Apple’s design manufactureapple-logo partners, and they have indicated that Apple won’t be using an Intel Atom processor to power the “iSlate”.

Apple instead seems to have used a processor made by a firm which they had acquired 2 years ago, named P A Semi. The report from pocket-lint.com says that Apple will not be using theIntel Atom processors, which contradicts the leaked specs of the “iSlate” , we had reported to our readers a few days ago. The leaked specifications of the “iSlate” stated that the device will be using an Intel Core 2 Duo low voltage processor. The leaked specification do look over the top to me as fitting all the above said stuff in such a small form factor seems impossible right now, with the available technology. The “iSlate” will hopefully be announced on 26th January at the Yerba Buena Center For The Arts as we had reported earlier. Even though Apple has not mentioned anything about a touchscreen tablet device, the whole of the internet is currently abuzz with Apple’s “iSlate” device. Whether these are just plain rumors or whether these rumors are true to a certain extent, can only be found out at the upcoming “Big” Apple event. These rumors have definitely helped Apple though, as the value of there shares are soaring right now.


Türkçe Çevirilmiş Hali
O elma kendi ama hala habersiz yaklaşan "iSlate" dokunmatik tablet cihaz için popüler Intel Atom işlemci hendeğe gibi görünüyor. Cebi 'in üzerinde millet-lint.com Apple'ın tasarım manufactureapple ile bir konuşma-logo ortakları vardı, ve onlar Apple "iSlate iktidara", Intel Atom işlemci kullanan olmayacaktır belirttiler.

Elma yerine bir işlemci onlar 2 yıl önce alınmış olan bir firma tarafından yapılan kullanmış görünüyor, PA Semi adlı. Cebinden rapor lint.com Apple, biz okuyuculara birkaç gün önce bildirmişti olan "iSlate" nin sızan özellikleri çelişmektedir theIntel Atom işlemcileri kullanarak olmayacak diyor. "ISlate" Bu cihaz, Intel Core 2 Duo düşük voltajlı işlemci kullanıyor olacaktır belirtilen sızdırılmış özellikleri. Sızdırılmış özellikleri üst üzerinde bana uygun olarak tüm yukarıdaki gibi küçük bir form faktörü içinde malzeme mevcut teknoloji ile imkansız görünüyor şu anda, dedi görünüyor. "ISlate" umarım Ocak 26 Doğum Yerba Buena Merkezi Sanat biz daha önce bildirmişti için ilan edilecektir. Bile Apple dokunmatik tablet cihaz hakkında bir şey söz etmemiştir, internet bütün şu anda Apple'ın "iSlate" cihazla abuzz olduğunu. İster bu sadece düz söylentiler yoksa bu söylenti bir ölçüde doğrudur, sadece yaklaşmakta olan "Büyük" Apple Event'de dışarı bulunabilir. Bu söylentiler kesinlikle rağmen, orada hisse değeri şu anda yükselen olan Apple yardımcı olmuştur.

Hiç yorum yok: