2 Ocak 2010 Cumartesi

Creative Inspire T6200 ses sistemi incelemesi

Creative Inspire T6200



CMSS teknolojisi ile stereo sesleri 5.1 kanal ses upmix ederek müzik deneyiminizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Fiyat/performans oranı yüksek ve kullanımı kolay bir ürün.

Creative Inspire T6200

Müzik severlerin yakından tanıdığı Creative, Inspire ailesine bir yenisini daha ekliyor. 143 dolarlık bu ürün kaliteli 5.1 çevresel ses sistemine
uygun fiyata sahip olmak isteyenler için birebir. 22 Watt'lık subwoofer'ı, 18 Watt'lık merkez hoparlörü ve tiz ve orta frekanstaki sesleri başarıyla üreten çift konili uydularıyla film seyrederken ya da oyun oynarken bu sistem sizi yüz üstü bırakmayacaktır. Dahası Creative'in CMSS teknolojisi ile stereo sesleri 5.1 kanal ses upmix ederek müzik deneyiminizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Creative Inspire 6200 kurulum ve kullanım esnasında da kolaylıklar sunuyor. Merkez hoparlörü ayakları kullanarak kolayca LCD monitörünüzün üstüne takabildiğiniz gibi çevresel sese ihtiyacınız olmadığında arka uyduları ön uyduların üstüne kolayca yerleştirebiliyorsunuz.

Ürün beraberinde bir de kablolu uzaktan kumanda yer geliyor. Bu kumandayla ses seviyesini ayarlarken aynı zamanda kulaklık ve mikrofon girişleri sunuyor. Bu sayede kasadaki ses bağlantılarını bozmadan kolayca kulaklığa geçebiliyorsunuz. Üründe gördüğümüz tek eksi ise büyük salonlar için beraberinde gelen uydu kablolarının biraz kısa olmasıydı.

Creative Inspire T6200 Teknik Detaylar


TEKNİK DETAY TABLOSU
Subwoofer
22 Watt
Merkez hoparlör
18 Watt
Uydular
4 x 7.5 Watt
Sinyal gürültü oranı
80 dB
Uydular
Çift koni
Diğer
CMSS upmix


Sonuç: Fiyatına göre yüksek kalite sunan Creative Inspire T6200 kullanım açısından da kolaylık getiriyor.
  • Kaliteli ses
  • CMSS upmix
  • Kumanda

Hiç yorum yok: