10 Ocak 2010 Pazar

e-Ticaret için En İyi 5 içerik yönetim sistemi

e-Ticaret için En İyi 5 içerik yönetim sistemi

e-ticaret artık büyük bir sektör haline geldi,birçok kişi ekmek parasını burdan çıkarıyor ve sistemde de iyi paralar dönüyor.Siz de e-ticaret işine girmek istiorsanız önünüzde seçebileceğiniz pek çok yöntem var.Bunlardan birisi de e-ticaret cmsleri.E- ticaret cmsleri aynı zamanda en ucuz yöntemlerden biri.E-ticaret cmslerinin başka hangi özellikleri var gelin beraber bir göz atalım.
Magento
Küçük ve orta halli e-ticaret için oldukça uygun olan sisitem bizlere ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki seçenek sunuyor.Türkçe dil desteği ve çok fazla tema desteğinin bulunması da sunduğu büyük avantajlardan.Ücretli ve ücretsiz temalara çok kolay bir şekilde ulaşmanız mümkün.

Prestashop
Paypal desteği, Türkçe dil desteği, google analytics entegresi gibi özelliklere sahip olan prestashop da ücretsiz e-ticaret sistemlerinden biri.Sitelerini ziyaret ederk işlerine ne kadar itina ile yaklaştıklarını görmeniz mümkün.

Business Catalyst
Yine küçük ve orta ölçekli ticaret yapamayı düşünenler için uygun bir sistem.Kullanımı oldukça kolay olan sistemde sitenizde blog ve forum oluşturarak da daha verimli hale getirmeniz mümkün.Telefon,Eposta ve chat sistemleriyle de müşterinizle istediğiniz zaman iletişime geçebiliyorsunuz.Bunlara ek olarak sistemin kolayca anlaşılabilir bir istatistik sistemi de var.sistemin fiyatı ve diğer ayrıntıları için siteyi ziyaret etmek yeterli.

Opencart
Ücretsiz bir sistem olan opencart,ödeme sistemindeki çeşitlilikle büyük bir fırsat sunuyor.Türkçe dil desteğide mevcut olan sistem diğer ücretsiz sistemlerle karşılaştırınca birçok üstün özelliğe de sahip.

Hiç yorum yok: