1 Mart 2010 Pazartesi

Chat Roulette Nedir Nasıl Kullanılır Kullanımı

Chat Roulette, Chat Rulette
Chat Roulet Paris Hilton Benzeri

Türkiye Chat Roulette Türkçe Paylaşım sitesi Resim video paylaşımlarımız eklenmiştir.



Günümüzde Chat Roulette Sesli kameralı konuşma imkanı veren önemli bir site haline geldi chatroulette çoğumuz günlük boş vaktimizi değerlendirmek için kullanabiliriz.Can sıkıntısına birebir olan bu siteyi kullanmayı bilmeyen kullanıcılarımız olabilir.Yukarıdaki türkçe chat roulete bölümünde sesli ve kameralı sohbete başlayabilirsiniz peki chat rulet nedir chat rulette nasıl kullanılır bilmiyorsanız chat roulet nasıl kullanılır konulu videomuzu inceleyebilirsiniz.Chat rulet Türkiye sitemizde türkçe chat roulet keyfini doyasıya yaşayacaksınız.

Chat Roulette Nasıl Kullanılır?

Yukarıdaki Chat Roulette Türkçe Sohbet Chat Alanının Yüklenmesini Bekleyiniz Loading (Yükleme) Dolduktan sonra Türkçe Cet rulet bölümü aktif olacaktır.Çet rulet programı indir meden kullanabilirsiniz. çhet rulet programı yükle ndikten sonra chat rulet uygulaması aktif olacaktır.

Açılan chat roulette uygulamasında yukarıda bulunan play butonuna tıklanır.O zaman chat roulette programı sizi uyaracaktır kamera ve mikrofonunuza erişebilirmiyim diye soracaktır.

Chat Roulette Güzeller, Chat Roulette Kızları, Chat Roulette Kız Resimleri
Chat Roulette Adobe Flash Player Uyarısı (Hatası)


Uyarı İçerisinde
Adobe Flash Player Ayarları Kamera ve Mikrofon Erişimi www.chatroulette.com, kamera ve mikrofonunuza erişim istiyor.İzin ver'i tıklarsanız görüntünüz ve sesiniz kaydedilebilir. Yazmaktadır.Bu uyarıya izin ver diyerek kameramızın ve mikrofonumuzun chat roulette üzerinde görülebilmesine imkan tanımış oluyoruz.

Chat Roulette Kamera Ayarı

Şimdi Chat rulette görüntülü konuşmaya başlayabiliriz.Chat Roulette ekranı dört bölümden oluşur. 1.ci bölüm at kısımda olan you ile nitelendirilen bölüm sizin kameranızın genel ayarlarını yapabileceğiniz bölümdür örneğin 2 kamera kullanıyorsanız burada hangi kameradan görüntü almasını istediğini seçebilirsiniz.İsterseniz video(Görüntü) ve audio (ses) kısımlarındaki işaretleri kaldırarak ses ve görüntünüzün karşınızdaki kişiye gitmesini engelleyebilirsiniz.Kamreanız aktif olarak çalışır fakat karşınızdaki kullanıcı sizin sesinizi ve görüntünüzü duyamaz göremez.İşaretler işaretli olursa hem görüntünüz hemde sesiniz karşınızdakine ulaşır.

Cam Bölümünde Bizde IP Camera yazan kısında bilgisayarınızda yüklü olan kameranız listelenecektir Laptoplarda dahili kamera oldugu için otomatik çıkacaktır.

Mic Bölümü Bölgüsayarınızda Mikrofon Girişi olan her bilgisayarda bilgisayarında bulunan tanımlı ses sürücüsü bu alanda gözükür sesin çalışması için mikrofonunuzun takılı olması gerekir. Microfon ses ayarıda yukarıdaki bölümde üçkeni sağa sola çekerek yapılabilir sağa çekerseniz ses açılır sola çekerseniz ses kısılır tabi bu karşıya gidecek olan ses miktarıdır size gelen ses miktarını hoparlörlerle veyahut Windows vista windows 7 windows xp işletim sistemlerinde saatinizin orada ses simgesi ile yapabilirsiniz.

Alt Bölümde Bulunan

Auto start seçeneği eğer bir türkçe görüntülü chat roulette konuşmanız sona erdiyse otomatik yenibir chat roulette kullanıcısına sizleri yönlendirmek içindir.

Clean Chatlog Seçeneği ise yazışmalarınızın yeni bir kullanıcı ile sohbet ederken otomatik temizleme yapılarak yazışma alanı temizlenir.

Chat Sounds Seçenği aktif ise karşınızdaki size birşey yazdığında sizi sesli uyarmasını istiyorsanız bu seçeneği aktif etmelisiniz.

Chat Roulete Partner Bölümünde ise Karşımızdaki kullanıcının Kamerası var ise görüntüsünü ve mikrofona sahip ise sesini duyabilirisiniz.
Chat Roulette Partner
Video Seçeneği Partnerinizde yani karşınızdaki çet rulet kullanıcısında aktifse sizde videosunu görebiliyorsunuz demektir.Fakat videoları yani kamera görüntülerini görmek istemiyorsanız video seçeneğini iptal etmelisiniz.

Audio seçeneği karşınızdaki kulanıcıdan gelen sesleri duymak istemiyorsanız bu seçeneği iptal ediniz.

Speaker Seçeneği ses glsin ama ben ayarlarım diyenler için mevcut karşınızdaki kullanıcının konuşmalarının ses seviyesini bu seçenek ile ayarlayabilirsiniz.

Chat roulette Komik Resim

3 Bölümü chat roulette Komik Bir resimle süsleyelim Genel menülerin bulundugu bu bölüm en üst kısımdır.Yukarıda Play & Next (F9) Report Stop (F8) butonları ve ayrıca Auto Reconnect Seçeneği mevcuttur.

Play Butonu : Türkçe chat roulette sesli ve kameralı görüntülü konuşmaya başlamak için bu butonu tıklamanız gerekmektedir. Eğer chat ruolette türkiye sitemize ilk defa giriyorsanız yukarıda bulunan Adobe flash player uyarısını verecektir.bilgi için konumuz içerisindeki Adobe flash player bölümünü inceleyiniz.

Next (F9) Butonu : Play'e bastıktan sonra sesli ve görüntülü chat başlayacaktır.Eğer karşınızdaki kişi ile görüntülü konuşmanızı sonlandırmak istiyorsanız bu butonu kullanınız.Sürekli Next butonuna tıklamak yerine klavyenizde bulunan f9 fonksiyon tuşu ile farklı kişilerle sohbet edebilirsiniz.

Report Butonu : Eğer karşınızdaki kişi sizlere hakaret etti ise yada memnun kalmadığınız bir görüntüsü var ise bu buton ile site adminlerine bu kişiyi rapor edebilir ve daha iyi bir chat keyfi yaşayabilirsiniz.

Stop (F8) Butonu : Türkçe chet rulet konuşmanısı durdurmak isterseniz bu butonu kullanabilirsiniz.

Chat Roulette Girls
4.cü bölüm (Yazı Alanı ) : Bu bölüme geçmeden yine bir güzellik abidesi ekleyelim :) ülkesini sormak aklımıza gelmedi Rus veya italyan olabilir tahminlerimize göre :)

Yukarıda bulunan örnek resmimizde chat roulet'in son böümü olan yazı alanını tanıtacağız. Ben resmim kadar karizmamı yazarakta konuştururum diyenler için kamerasız da ilgi çekebilirsiniz bir smile please yetiyor inanın bize :)

Sohbet (Yazı) alanında karşınızdaki kişi ile aranızda geçen konuşmalar eklenmektedir.Alt bölümde bulunan ikinci kutucuga yazılarınızı ekleyerek karşınızdakinin görmesini sağlayabilirsiniz.

1 yorum:

Chatroulette dedi ki...

chatroulette ile kameralı chat yapabilirsiniz.